Ir trečias kartas pamelavo*

Spyglys

Spyglys
2019-08-14

Komentarų: 0

Klaipėdos valdininkams pats laikas būtų išmokti nebeminėti konkrečių datų, kada koks nors objektas bus priduotas ar pradės veikti, mat jie vis įsigudrina nepataikyti.

Paskutinę liepos dieną, sukvietę būrį žurnalistų į naujojo socialinio būsto įkurtuves Irklų g., valdininkai viešai pažadėjo, jog daugiabutis bus apgyvendintas po savaitės. Tiesa, miesto meras buvo dar konkretesnis, teigęs, jog naujieji gyventojai čia įsikels „po 7-10 dienų”.

Tačiau visur savo nosį mėgstantis kaišioti Spyglys praėjus lygiai dviem savaitėm, t.y. šio trečiadienio, rugpjūčio 14-osios, pavakarę minėtą daugiabutį rado žvelgiantį į gatvę liūdnomis tuščiomis stiklinėmis akimis, be menkiausios gyvos dvasios.

Tikslumą mėgstantis Spyglys nepatingėjo suskaičiuoti, jog tai buvo jau trečias miesto klerkų pažadas „netrukus” apgyvendinti daugiabutį, tuo pačiu ir paneigiant populiarųjį posakį esą trečias kartas nemeluoja.

*Spyglio rubrikos nerekomenduojama skaityti susipykusiems su humoro jausmu ar stokojantiems fantazijos, nes nieko rimto čia tikrai nerasite, Spyglio humoras iš viso yra sunkiai suprantamas, juodas ir kandus.

 

0 Comments

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Spyglys

Vicemerė apdovanota „už asmeninį išskirtinį indėlį”?*

Net 171 Klaipėdos savivaldybės klerkas buvo paskatintas ir apdovanotas, įvertinus jų veiklą per pirmąjį šių metų ketvirtį „kaip viršijančią lūkesčius”. Ir net 49 ...
2024-04-23
Skaityti daugiau

Spyglys

Pasirodė pirmosios naujos Klaipėdos kultūros apraiškos*

Žinia, dabartinė uostamiesčio valdžia siekia, kad menas nebūtų ale frace de scheiko, o būtų suprantamas paprastai liaudžiai, lenininio etalono. Ir ...
2024-04-22
Skaityti daugiau

Spyglys

Celofanas irgi dalyvavo Muzikinio teatro atidaryme*

Aišku, kad Spyglio nebuvo tarp tų ponų, kurie šeštadienio vakarą su pakvietimais dalyvavo po 150 eurų personai įvertintame rekonstruoto Klaipėdos ...
2024-04-21
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This