Naglis Puteikis: „Alvidas Šimkus išvadino Niną Puteikienę utėle, todėl partiečiai išreiškė nepasitikėjimą juo”

Politikų tribūna

Lietuvos centro partijos (LCP) pirmininkas Naglis Puteikis, reaguodamas į pagal šios partijos sąrašą į Klaipėdos miesto tarybą išrinkto Alvido Šimkaus trečiadienį išplatintą pranešimą apie skyriaus pirmininko rinkimus, išdėstė savo versiją.

Alvidas Šimkus (kairėje) ir Naglis Puteikis. Martyno Vainoriaus nuotr.

„Rugpjūčio 13 dieną Lietuvos centro partijos Klaipėdos skyriuje buvo surengti skyriaus pirmininko rinkimai. Buvo pasiūlytos dvi kandidatės: Jolanta Krutkevičienė ir Nina Puteikienė. Vieno balso skirtumu rinkimus laimėjo Jolanta Krutkevičienė. Tačiau už ją balsavo ir neturėjęs balso teisės Alvidas Šimkus, kurio narystė Lietuvos centro partijoje yra sustabdyta partijos valdybos sprendimu. Kai yra sustabdoma narystė partijoje, toks asmuo negali būti nei pats renkamas, nei dalyvauti partijos organų rinkimuose”, – rašoma N. Puteikio pranešime.

Anot jo, pats A. Šimkus kandidatavo į LCP Klaipėdos skyriaus pirmininko pavaduotojus, bet juo išrinktas nebuvo.

„Susirinkime dalyvavusiųjų LCP narių teigimu, tam tiesioginę įtaką turėjo ir jo vieši pasisakymai susirinkimo metu, išvadinant Niną Puteikienę – utelę, o Naglį Puteikį – aferistu. Susirinkusieji taip pat buvo nemaloniai nustebinti A. Šimkaus elgesiu, renkantis į susirinkimą: kieme jis apstumdė Niną Puteikienę”, – rašoma pranešime.

N. Puteikio teigimu, dėl šių veiksmų ir neteisėto balsavimo A. Šimkus bus svarstomas partijos Etikos komisijoje.

Pirmininko nuomone, A. Šimkaus veikla yra nukreipta prieš LCP, nes jis be partijos sprendimo, savavališkai ir vienasmeniškai prisijungė prie Vytauto Grubliausko komiteto frakcijos „Už Klaipėdą“ bei „vykdo veiklą, kuri naudinga ne Centro partijos stiprinimui, o koalicijos partneriams”.

20 Comments

  1. kamara

    Nebeįmanoma skaityti to neišauklėto A. Šimkaus. Neišauklėtas pilieti, tik Jus turėjote priėjimą prie partijos narių sąrašo esančio Teisingumo ministerijoje. Tik jus per dieną išbraukėte iš Teisingumo ministerijos Centro partijos sąrašo apie tūkstantį narių, t.y. norėjote sunaikinti partiją, tačiau visą kaltę norite suversti N. Puteikiui.

    Reply
  2. kamara1

    Centro partija jau beveik sunaikino Puteikienė ir Puteikis su savo padėjėja. Nieko, greit LCP atsikratys Puteikio, ir partija tikėkimės atsigaus. Jei ne garbingai palaidosime, nes po tokių Puteikių partijai sunkiai atgauti autoritetą.

    Reply
  3. Kamara

    Manau, kad vėjas, bangos, keltas – tokie primityvūs gąsdinimai gali gimti tik proto negalią turinčio galvoje,. Manau tokioje, kuri viešai išvadino utėle Vyksta politinė kova, konservaroriai nenori stipraus centro. Grikselis yra konservatorių norų vykdytojas. Grikseli, Šimkau, nepasiseks jums sunaikinti Centro partijos.

    Reply
    • Anonimas

      Nesuprantu kas Jums yra? Net ir čia konservatoriai iš po kaldros išlindo?

  4. kamarai

    tikrai gali būti pavojinga, ypač kelte, bangos, vėjas. Ką gali žinoti, ypač žiemos vakarą, kai tuščia ir nyku, o čia tik pis ir utėlės, kurios nesėdi namuose.

    Reply
  5. Grikšelis

    Viena tai tikrai aišku – Puteikiai visai praranda žmonių pasitikėjimą! Visgi bendrapartiečiu praregėjimu reiktų tai pavadinti! Kiek besistengė Puteikis – nesugebėjo žmonos įbrukti į skyriaus pirmininkus. Puteikis Ko toliau atrodo visai nerimtas politikas. Tikras Ostapas Benderis. Ir kaip pats nesupranta , kad visai kvailai elgiasi? Matyt vergšelis pribrido – visai netikęs ir kaip partijos pirmininkas. Vieni kivirčai partijoje – košmaras kažkoks. Jei artimiausiu metu pats neatsistatydins – issivaiksčios visą partija. O gal ir to siekia pats? Dotaciją jam vienam liks!!! Tada tikras aferistas….

    Reply
  6. Jonas

    Lygis… ir juokinga ir graudu, net vaiku darzelyje taip nesielgiama.

    Reply
  7. Kamara

    Aišku, kad neturėtų vaikščioti Klaipėdos gatvėmis, nes stumdydamas sukelia pavojų kitiems. Lai kuo skubiau atsistatydina ir sėdi namuose, kadangi jo elgesys neprognozuojamas.

    Reply
  8. Artiomas

    Nu kad doug kas girdejo ir mate kaip šimkus ant Puteikienes vare stumde ir pan. Tokie žmonės apskritai neturėtų vaikščioti Klaipėdos gatvėm

    Reply
  9. Keista

    Kaip keistai Puteikis atrodo, viešai skundžiasi, kad prie jo, jo žmoną utėle vadina. O jis tik- partiečiai išreiškė nepasitikėjimą juo. Keista, kad daugiau niekas negirdėjo kaip jinai taip buvo pavadinta, manau tai puteikio fantazija. Sėdėjo pasilenkęs ir galbūt iš jo pačio galvos utėlė iškrito, tai ir mintis nušvito.

    Reply
  10. Kamara1

    Politiku galima vadinti tada kada jis vertas pagarbos. Puteikis vadalojasi iš partijos į partiją, iš frakcijos į frakciją kaip tikra politinė kurva. Puteikienė tik peza ir peza, peza – tuštuma, abu kartu sudėjus didele ligota tuštuma. Galima nuspėti, kad Puteikis artėjančiuose rinkimuose nieko nelaimės, tai ir rasime Klaipėdos patvoriuose. Nebent pasiliks gyventi Vilniuje, bet kokiu pretekstu, kad tik toliau nuo Puteikienės, ir arčiau padėjėjos. Tačiau ir čia manau galima nuspėti, kai nebebus seimūnas, tai ir jai nacher reikalingas.

    Reply
  11. Kamara

    Kaip galima Alvidą Šimkų vadinti stipriu politiku, kai yra įrašai, kaip N. Puteikienę utėle išvadino. Šlykštu, kai visokiais pseudovardais Alvidas Šimkus mundurą plauna.

    Reply
  12. Informacija

    Šimkus balsavime surinko lygiai balsų, vienodai norėjo, kad jis būtų pavaduotojas, vienodai nenorėjo, 2 susilaikė. Pirmą kartą balsavo ir buvo daugiau balsų, balsų skaičiuotoja Puteikienės šalininkė paskelbė, kad suskaičiavo ir pasakė neteisingą mažesnį skaičių. Stebėtojai užprotestavo, nes buvo suskaičiavę daugiau. Puteikis pasiūlė perbalsuoti, tada Puteikienės šalininkai užsipuolė kai kurius silpnesnius narius, neleisdami balsuoti. Mačiau, kaip V. J. laikė ranką S. U, kad nebalsuotų. Todėl iš antro karto buvo pasiektas rezultatas Lygu – Lygu. O Puteikienė tai pralaimėjo, ir skyriaus susirinkime niekas neužprotestavo. Puteikis neprotestavo, kad balsuoja Šimkus, nes ir pats balsavo (jam sustabdyta narystė). Kadangi tai buvo kolektyvinis sprendimas, kuris yra užprotokoluotas, tai panaikinti manau gali tik teismas.

    Reply
  13. manau

    tai dviejų pakankamai stiprių žmonių kovą, kurią sukėlė Puteikienė. Gaila, dirbdami kartu jie būtų daug pasiekę, tai matėsi iš šalies. Jie turi tai ko kitam trūksta, todėl Šimkui išlaikius partiją ir dirbant su ja, kai pakvietė Puteikį, šį sinergija pakėlė LCP į nebūtas aukštumas, lėmė didelius laimėjimus. Ir – čia priėjo Puteikienė, sukiršino, supykdė rodydama savo susireikšminusios kaimo bobikės nepamatuotas ambicijas, ir galas vyrai kaunasi. Kas laimi? Kare laimėtojų nebūna, Puteikio veiksmai ir reitingai nusmuko iki žemumų. Partija pasimetusi, reitingai vėl krenta. Kas laimi? Puteikienė, jos ambicijos? Kvaila, bet dabar pamačiau, kad boba gali daug sugriauti.

    Reply
  14. Šimkus

    dėl neteisėtų Puteikio veiksmų, jo sukčiavimo, nuolatinių melagysčių kreipėsi į teismą. Teismas įvyks Vilniuje rugsėjo 26 dieną, manau tada ir bus aišku kas iš šių piliečių teisus. Dabar visa tai tik rėkavimai.

    Reply
  15. Informacija

    Kad Šimkus kalbėjo truputį karščiuodamasis – to nepaneigsi, bet kaip supratau tai buvo taktika neleisti Puteikiams kalbėti. Puteikis skyrius nelaiko priešais, bet jie konkurentai kurie naudoja neteisėtus metodus. Todėl konkurencinėje kovoje kovoje visi būdai geri. Šimkus nevadino Puteikienės utėle, tai sugalvojo Puteikis kai prasidėjo balsavimas dėl Šimkaus. Puteikis sėdėjo šalia Ninos, Šimkus sėdėjo toli, iki tol kalbos apie utėles nebuvo. Prasidėjus balsavimui Puteikis staiga pašoka ir šaukia: Šimkus ką tik mano žmoną išvadino utėle, kaip jus galite tokį žmogų rinkti. Buvau netoliese ir tai mačiau, galėčiau paliudyti teisme. O dalyvauti Puteikienei skyriaus pirmininko rinkimuose moralu, jeis skyrius jos nepriėmė, o priėmė mistinė valdyba. Puteikiui narystė yra sustabdyta teisėtos Valdybos sprendimu, jis to nepripažįsta ir dalyvavo balsavime. Taigi jei Puteikis gali, tai kodėl Šimkus NE. Jei pagal tiesą atmeskime šiuos 2 balsus, rezultatas tas pats.

    Reply
  16. Vitalijus

    Reikėjo pamatyti Šimkaus elgesį ir paklausyti jo rėkavimo, koliojimosi. Galvojau, kad dirba skerdiku mėsos kombinate. Pasirodo ne… tai KU dėstytojas, psichikos sveikatos stebėtojas ir etikos komisijos narys…čia tai jau viršūnė!!!

    Reply
  17. Artiomas

    Jei šimkus nelegalas partijoje tai kaip isvis jo balsa už skaičiavo kazkoks bezpredelas ir ant tasko laimėjo mano nuomone turėtų anuliuoti Jolantos kaip pirmininkės pavaduotoja nes kaip suprantu jie laimėjo ant šimkaus tasko

    Reply
  18. Kamara

    Kas ant kito sako, pats ant savęs pasisako. Kitaip sakant A. Šimkus tapo svarbiausia utelė.

    Reply
  19. Anonimas

    Utėlės galėtų įsižeisti.

    Reply

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Politika

Petras Gražulis vadovaus Donaldo Trumpo rinkiminiam štabui Lietuvoje

Iš Seimo narių per apkaltą pašalintas Gargžduose išrinktas Petras Gražulis praneša kartu su Amerikos lietuvių bendruomene, remiančia kandidato į JAV ...
2024-04-10
Skaityti daugiau

Politika, Svarbu

Rusija ieško ir Klaipėdos politikų bei kultūros žmonių. Tarp jų - ir dabartinis meras

Rusija antradienį paskelbė Estijos ministrę pirmininkę Kają Kallas „ieškomu asmeniu“ ryšium su baudžiamąja byla, kurios turinys nebuvo atskleistas. Rusijos opozicinis ...
2024-02-13
Skaityti daugiau

Mums rašo

Barokinės muzikos magijos nublokšta

Yra Klaipėdos koncertų salės repertuare vienas koncertas, kuris jau šeštą kartą kartojamas klausytojų pageidavimu. Ar atspėsite kuris? Tai – talentingojo ...
2024-02-03
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This