Vietoje viešbučio – „Lidl” prekybos centras

Svarbu, Verslas

UAB „Kamineros grupė” priklausančios bendrovės „Ventė” užsakymu vietoje Liepojos g. 3, šalia Svijanės ežero esančio buvusio viešbučio „Parkas” pastato, projektuojama „Lidl Lietuva” parduotuvė.

UAB „Progresyvūs projektai” vizualizacija

Projektinius pasiūlymus UAB „Ventė” užsakymu rengia bendrovė „Progresyvūs projektai”.  Juose rašoma, kad 1993 m. statytas 2497 kv. m. ploto viešbučio pastatas bus griaunamas visiškai, o vietoje jo statomas naujas vienaukštis, šiek tiek mažesnis – beveik 2233 kv. m ploto.

Esamas sklypo užstatymo tankumas po rekonstrukcijos padidės nuo 37,16 iki 49,3 proc., užstatymo intensyvumas – nuo 15,7 iki 44,7 proc.

26 metų senumo šiuo metu nebenaudojamas viešbučio pastatas bus nugriautas. Martyno Vainoriaus nuotr.

Automobilių stovėjimo aikšteles numatoma įrengti palei pastato šiaurės ir rytų puses. Pagal normatyvus čia reikėtų 53 vietų, bet bus įrengtos 69.

Sprendiniuose taip pat rašoma, kad bus gerinama ir šioje vietoje esanti miesto susisiekimo infrastruktūra, tačiau tai bus numatoma infrastruktūros įrengimo sutartyje.

„Projektu naikinami tie medžiai, kurie patenka po išplečiamu rekonstruojamu pastatu, automobilių stovėjimo aikštelėmis, įvažiavimu, pėsčiųjų takais ar yra per arti pastato fasadų. Visi kiti esami medžiai, jei netrukdo įgyvendinti projektu numatytų sprendinių, išsaugomi. Medžius įvertino KU botanikos sodo direktorė Asta Klimienė, remiantis jos parengta „Želdynų ir želdinių inventorizavimo kortele“ projektuojamoje teritorijoje yra vienas vertingas medis Ąžuolas, kuris statybos darbų metu bus išsaugomas. Naikinami medžiai bus atsodinami greta sklypo esančioje laisvoje valstybinėje žemėje, miške. Pagal galimybę išsaugomi ir persodinami medžiai (skaičius bus tikslinamas po eksperto medžių prigijimo tikimybės įvertinimo)”, – rašoma projektiniuose pasiūlymuose.

Iš juose esančios schemos matyti, kad būtų kertama 30-40 medžių.

UAB „Progresyvūs projektai” vizualizacija

Viešbučio pastatas UAB „Ventė” priklausė nuo pat jo pastatymo. „Kamineros grupė”, kurios vienas iš akcininkų yra Klaipėdos miesto tarybos narys Arūnas Tuma, visas UAB „Ventė” akcijas įsigijo 2007 m. liepą.

Iš Registrų centro duomenų matyti, kad pastato pirkimo-pardavimo sutartis su UAB „Lidl Lietuva” sudaryta šių metų liepos viduryje.

„Esame pasirašę sutartį, „Lidl” yra perėmęs, mes tik projektuojame”, – sakė A. Tuma.

„Atvira Klaipėda” išsiuntė klausimus „Lidl Lietuva” korporatyvinių reikalų ir komunikacijos departamento vadovui Valdui Lopetai apie šio projekto eigą bei jau keletą metų nerealizuojamus planus statyti parduotuvę kartu su daugiabučiu sklype Šiaurės pr. 13. Tačiau kaip ir tradiciškai, bendrovė susilaikė nuo konkrečių atsakymų.

„Domimės plėtros galimybėmis visoje Lietuvoje, taip pat ir Klaipėdoje, tačiau konkrečių planų, planuojamų investicijų ir kitos susijusios informacijos nekomentuojame”, – rašoma atsiųstame atsakyme.

UAB „Progresyvūs projektai” vizualizacija

Šiuo metu „Lidl Lietuva” Klaipėdoje turi tris parduotuves – Taikos prospekte ir Tilžės bei Smiltelės gatvėse. Visoje Lietuvoje šiuo metu bendrovė turi 45 parduotuves, jos yra įrengtos 20-yje miestų.

INFORMACIJA

Viešas susirinkimas, kuriame bus pristatomi projektiniai pasiūlymai vyks lapkričio 13 d., 17.10 val., J. Zauerveino g.5-7, Klaipėda. Pasiūlymus raštu galima teikti iki lapkričio 13 d. raštu, adresu J. Zauerveino g.5-7, Klaipėda arba  el.p. info@pprojektai.lt.

48 Comments

  1. Saulė

    Vienareikšmiai galiu pasakyti – parceliuojama miesto teritoriją, o projektą juo užsiėmus galiu garantuoti pilna STR neatitikimų. Galiu rekomenduoti, jei norėsite kirsti želdinius, kvieskite Klimienę. Tikrai gausite ko norite. Man tiesiog įdomu – pagal normatyvą 53 vietos, bet bus įrengtos 69. Kodėl leido? Ką aplamai Klaipėdoje veikia vyr. architektas?

    Reply
  2. Anonimas

    Tikiuosiu, kad čia pastatys namus visuomenei, visiems mums – labai protingiems, labai reikliems, labai šauniems. Kasdien pasitiks su orkestru, pilstys į taures, rūpinsis, aprengs ir dar sumokės, kad tik ateitume. O mes galėsime būti labai išdidūs, norėsime eisme, norėsime neisime, nes gal rūmai bus per mažai auksiniai, per mažai raudoni,o gal per mažai moka.

    Reply
    • Anonimas

      puiku dar vienas centras

  3. Anonimas

    Tikiuosi tą šalia esantį ežerą nusausins ir užpils, nes bus reikalingas sklypas dar Norfai, nes jos ir betrūksta šiame rajone.

    Reply
    • Saulė

      Labai jau tikėtina.

  4. Sarkazmas

    Kas kartą vis labiau nusiviliu Klaipėda. A. Grublys juk pats dalyvavote ir aktyviai šitam numiestinimo procese, keista kad netekęs mandato pradėjote pabusti. Tik klausimas ar ne dėl asmeninės naudos?
    Europiniai pinigai sukišti išvalyti Mumlaukio ežerą. Dabar kyla klausimas vardas ko?
    Gerai žmonės sako: dėl tvarto, na geriausiu atveju garažą traktoriams ar bulvėms laikyti. Toks tiktai mentalitetas.
    Strateginio mąstymo mieste nėra ir turbūt nebus, nes tam reikia kitokio mentaliteto ne tik vadovų, tarybos, bet ir darbuotojų, ypač vadovaujančių tam tikriems departamentams ir skyriams. O dabar jautiesi lyg runkelių auginimo kolchoze, koks čia miestas????
    Ir tie direktoriai savivaldybėje pasikeičia, bet turbūt jie patys visai nenori galvoti, nes galvoja pagal kažkokias patarėjas siuvėjas.
    Dabar nauja nesąmonė, kad departamentų vadovai bus projektų vadovai…O koks karjeros šuolis pažadėtgas, kad nesipriešintų:) Puikus būdas nusikratyti tam tikrais žmonėmis, turbūt numatytas investicijų skyriuje užpatentavimas naujos idėjos kitoms savivaldybėms, bus papildomi pinigai garažui 🙂
    Turbūt vietoj Zulco garbanėlė kitos kėdės nori, direktore vis nepavyksta tapt oficialiai :))))

    Reply
    • Algirdas Grublys

      Sunku ir gėda pripažinti ,. kad su savo principais ir idėjomis pritrūkau principų ir buvau buvau ” nugesintas ” žmonių džiazuojančiais liberaliomis idėjomis. Nuo to ir kenčia mūsų miestas. Idėja siekti miesto darnos – dažniausia žlunga grupelės interesų pinklėse.

  5. Nesvarbu

    O man tas anot Jūsų „miręs” viešbutis kur kas patrauklesnis, gražesnis, romantiškesnis ir geriau prie landšafto derantis negu ta Jūsų bedvasė blekinė dėžė su šimtais smardalų parkinge

    Reply
    • Ziopliui

      Ar bent esi jame buves?

    • Rytis

      Pritariu

  6. Se

    Gaila sugadinto landšafto. Liepojos gatvėje tetrūksta Norfos PC.

    Reply
  7. Faktas

    Akivaizdu, kad pavydas bambą graužia.

    Reply
  8. GD

    Turiu p.p. Tumai ir Grubliauskui geresnį pasiūlymą,matosi jiems fantazijos trūksta.
    LIDL reikia statyti Atgimimo aikštėje – šalia mero rezidencija ir viešbutis Viktorija (galės ponai apsipirkti po dienos darbų).Tarybos nariams irgi netoli.
    Po žeme parkingas-LIDLui kaip tik.
    Na ir kaip „paminklas” „Atgimimui” visai tiks…

    Reply
  9. algirdas grublys

    Atmetus pagiežingus komentarus,pamažu atsiranda nuomonių įvairovė. Ko ir siekiau savo pastebėjimais.
    Gerai ,kad verslas turi ambicijų -sveikintina. Tiesiog kyla minčių dėl projektų vertingumo ir galimybių nes:
    – daug metų duobė ir plynė plyti nugriovus gražuolį „Pajūrio viešbutį ” Giruliuose,
    – daug metų vis neatgimsta „Viktorijos „viešbutis
    -tamsiais langais snaudžia didžiulis biurų kompleksas N.Uosto gatvėje.. ir t.t
    Galėtume kalbėti ir apie kitus ” projektus” : „Baltijos ” kino teatras,plynės už Jono kalnelio, „Holivudas” ,Dangės pakrantės griuvėsiai už Žolynų kvartalo, griuvėsiai ir plynė prie Malūno (Trinyčių ) tvenkinio, buvusio Malūno griuvėsiai Sausio 15 – sios g rajone,apleisti namai ir griuvėsiai prie Senosios turgavietės…
    Visa tai- gražiausiose ir įspūdingiausiose mūsų miesto vietose. Pas mus atskirais užsakymais projektuojamos atskiros mažos teritorijos ir ploteliai ,nežiūrint į miesto visumą kuri kasmet vizualiai vis blogėja.

    Reply
    • Pilnai

      pritariu minčiai, tik tas sąrašas daug ilgesnis nei Jūs vardinate. Dar blogiau, į Klaipėdą niekas jau nebenori investuoti. Tai kokią Jūs čia 4-is metus ( V.Grubliauskas jau 9-us metus) kūrėte investicinę aplinką sėdėdamas taryboje, valdančiojoje daugumoje ir tada Jums tai nerūpėjo? Jūs balsavote už proveržio strategijas ir ramiai 4-is metus snaudėte matydamas, kad mieste niekas nevyksta? Ši „verslo ambicija” ir yra Jūsų kūrybos pasekmė. Dabar, Jūsų kėdėje sėdi kitas „miestiečių atstovas” atėjęs mums uoliai „tarnauti” ir kiša eilinį šlamštą. Dar keisčiau, kad ir šiame projekte Jūs įžvelgėte net ir „verslo ambicijas”. Kame?

    • Algirdas Grublys

      Gerb. Pilnai,
      nepilnai žinote realią miesto politikos virtuvę. Mat Jūsų vardijamoje daugumoje jau daug metų „gyvuoja” grupė diktuojančių visoms daugumoms. Ir tik stiprus vadovas galėtų tai pabaigti.Tik jis vis neatsiranda.

    • Joris Grubliui

      Gerai bent tiek, jog suvokiate, kad politikoj esate atsitiktinis žmogus- be pykčio, pagiežos. Tarybos nariu esate kelintą kadenciją ir per tuos metus Klaipėdos „autoritetas” tik menksta. Jūsų išvardintos plynės- akivaizdi miestą valdančių, tame tarpe būtinai ir Grubliausko, negebėjimas būti miesto šeimininkais. Paskendę savo smulkiuose, nereikšminguose darbeliuose, o strategiško, šeimininkiško požiūrio, ir būtinai darbo, pasigendama. Jei neseniai Lietuvoje girdėdavai:”jei ne Vilniuje, tai tik Klaipėdoj gyvent norėčiau”, dabar išgirsti:”o kur iš Klaipėdos visi žmonės dingo?”. Aplenkia investicijos miestą, aplenkia, ir tamsta taip pat privalote prisiimt atsakomybę.

    • Atsipeikek

      Totalia nesamone parasei, idomu butu pamatyt kaip pats savo uki tvarkai!? Ar tik nebusi apsepes iki ausu?

    • Danutė

      Visiškai pritariu gerbiamo A.Grublio nuomonei. Bet pritariu ir tam, kad ,,kur buvote, kai atstovavote miesto valdžią. Kad Klaipėda atrodo apgailėtina ir apleista tas visiška tiesa. bet ar ne nuo valdžios visa tai priklauso?

    • Lėja

      Gerbiamasis A.Grubly, tai ką rašote visuomenininkai puikiai mato ir garsiai ne kartą apie tai kalbėjo. O kad kadrylius šokamas pagal grupelės užgaidas taip pat matosi. O stiprus vadovas bus blokuojamas. Tai labai gerai matosi ir dirigentai nesunkiai nuspėjami.

  10. Cirkas

    Nesijaudinkite, Miesto taryba, Meras ir kiti organai rūpinasi Jūsų gerove ir niekas jai nepakenks. Miegokite ramiai. Tačiau geriau būtų statę kokią mėšlidę, kad elitiniai aukščiausios kategorijos piliečiai būtų arčiau žmonių, arčiau eilinio LT piliečio …

    Reply
  11. Dariui

    labai necenzūrinis, bet labai nuoširdus :). Nuoširdumas, Dariau baudžiamas, net Tuma nesugebėjo pasiūlyti akcijų nusipirkti 🙂

    Reply
  12. Parduotuvė

    tai parduotuvė. Ką jau padarysi , gal kiek geriau nei tas numiręs vadinamas viešbutis. O gal greičiau atvirkščiai, nes vieta bus sugadinta ir labai ilgam. Kaip pats Tuma sako – Jūs verslui neaiškinkit ką ir kaip daryti. Žmogelis nesupranta, kad miestas tai visų, ne tik jo pinigų kapšo. Ir džiaugtis šiuo „grožiu” teks visiems ir civilizuotame pasaulyje tai vadinasi – viešas interesas. Bet, tuo pačiu tai tik dar vienas pvz. koks Klaipėdos” investitorių”, tarybos narių mentalitetas – verslas primityvus ir bukas. Jei ši dėžė būtų kokiam Ribporte ar Rimkuose ma jį šunys. Dasigyvenom, viso projekto buduliška įdėja – suskaičiuoti ir įvertinti sklype medžius. Tokioje vietoje, šalia neperseniausiai išvalyto ežerėlio ( ne Tumos lėšomis), miško su dviračių takais pašonėje, vienas gražiausių įvažiavimų į miestą, šiaurinėje miesto dalyje jokiu paslaugų ir pramogų – pasiturinčių klientų srautai, reklama kišenėje ir tekšt asfaltuotą parkingą ir 2000kv/m blėkinę dėžę ekonominės klasės MAGAZINUI. Pastangų min nauda max ir lai tiksi nuoma -VERSLAS!!! Kai tai daro „investitoriai primityvai” miesto pakraščiuose, ma ji galai, bet kai jau tokiose vietose ir dar miesto tarybos narys :). Man, kaip verslininkui būtų gėda, neleisčiau net viešinti tokių paišinių, kad tokį tvarinį pamatys kolegos , partneriai ir ką apie mane pagalvos? Gal aš tik tiek tesugebu – mano darbai mano vizitinė kortelė? Bet svarbiausia -ar gali tada toks tarybos narys reikalauti iš kitų architektūrinės kokybės, inovacijų, tvarumo mieste? Jis kvies į miestą tokius pat? Jis mums dar 4-is metus kurs tokį miestą? Jis aiškins Grubliauskui kaip reikia dirbti? Ar tokiam, apart automobilio ir pinigų, aplamai duota kažką suprasti? Tokią vietą parduoti pigiausiam prekybiniam tinklui! Čia krūčiausio miesto verslininko, miesto tarybos nario įdėja, verslo planas? Apgailėtina. Gal partiečiai paprotys, kad toks didelis Š gavosi?

    Reply
    • Parduotuvei

      Na, tai ko tamsta laukėte kol Lidlas nupirks ir pats nepirkote savo genialiai verslo idėjai realizuoti? Arba kodėl 2007 m. nesukonkuravote su Tuma ir neįsigijote „Ventės” akcijų? Pašūkauti tokiais lozungais „Man, kaip verslininkui būtų gėda, neleisčiau net viešinti tokių paišinių”. „Gal aš tik tiek tesugebu”. „Tokią vietą parduoti pigiausiam prekybiniam tinklui!”. „Čia krūčiausio miesto verslininko, miesto tarybos nario įdėja, verslo planas? Apgailėtina” daug kas gali.

    • Aš

      pritariu pirmam komentatoriui, o atsakytojui „Parduotuvei” norėčiau paaiškinti, kad yra priekaištaujama ne dėl paskirties, o dėl vaizdo: juk parduotuvė gali būti nebūtinai metalinė dėžė.

    • Nesvarbu

      Visos apeliacijos į tokius trinkelinio mentaliteto veikėjus , kuriems blekinė dėžė vienoje iš gražiausių vietų yra norma – beprasmiška. Šitie veikėjai niekad nepraregės – neduota! Jie, deja, tokie by nature.

    • Anonimas

      Neveltui pažįstamas vokiečių super verslininkas labai stebėjosi, kad kai kuriems įmonių direktoriams ir politikams, atvykusiems ” pasisemt patirties”, rūpi ne patirtis, o tik greičiau kokią prabangią auto pigiau rasti.

    • Nesvarbu

      Teisingai parašėte. Šitiems verslinykams-politikams gražiausia vieta, tai – parkingai ir bedvasiai statiniai bedvasiam vartotojui.

  13. nuomonė

    pabandykit neleist – tuoj pakliūsit į teismą – čia juk agresyvūs projektai, ne šiaip bet kas…

    Reply
    • Biurokratas

      Bijokit!
      Visi bijokit, ir po „nuomone” pasislėpę krūmuose tupėkit, gal pavyks ne tik juodinti, bet ir rudį padėti

  14. Evaldas

    Puiku, senai laukem, kam nepatinka neikit!

    Reply
  15. Andrius

    Tų prekybos centrų yra ir taip per daug…
    Šalia yra ir RIMI,ir pora IKI,ir MAXIMA,bei kelios NORFA(Šiaurės pr.,Tauralaukis)…
    Paskaičiuokite kiek šiauriniam rajone yra vaikų darželių,ugdymo įstaigų?
    Jau geriau LIDL LIETUVA pastatų ikimokyklinio ugdymo pastatą…Visi tada minėtų geru žodžiu.

    Reply
    • Ekspertas

      Andriau ar tu visai durnas? Jei tau reik darzelio, tai ir statyk kas draudzia?

    • lidl

      tai darzeliu klaipedoj ir taip ne vienas, gal statom kosmodroma? Nes dabar nei vieno nera, o kosmonautu klaipedoj pilna, reikia idarbinti juos.

    • Nesvarbu

      Jūs absoliučiai teisus. PC šitoje vietoje tikrai užtenka. Ir kam toks beprasmis užstatymas? Dėl užstatymo?

  16. klaipėdietė

    Liuks :). Tas viešbutis ten merdėjo

    Reply
    • liūtas

      kas tą tvartą projektavo.

    • Anonimas

      jei jau lyginti Nemenčinės pl. su šia vieta, tai gal tada reikėtų bent jau už Kalotės, o tinkamiausia -Mazūriškės, Triušeliai :). Lidl nėjo į Lietuvą architektūros mums kurti :), o tarybos nario įtaka ir padės „nepersistengti”. Galima pinigus kišti į fasadą, galima sklypo savininkui į kišenę -rinkitės, negi Tuma šiaip projektavimus žaidžia :). O dėžė ir Nemečinės pl. ir Liepojos , yra dėžė – čia pn. kaip su tuo mersedesu Afrikoje tik, kad Tuma ne „mersedesas”.

    • Danutė

      Dėl Vilniaus verta pasistegti. O kam stengtis dėl Klaipėdos, projektuoti gražius pastatus, juk tai ,,nudriskęs sovietinis uostamiestis”. Tai ne mano, tai svečio iš užsienio nuomonė.

  17. Anonimas

    Jo… dar vienas prekybos centras…jų trūksta…

    Reply
  18. algirdas grublys

    Ar tai dera ?
    1. Su Svijanės ežero aplinkosaugos reikalavimais. Klaipėdos universiteto mokslininkai turėtų pasisakyti dėl gretutinės pelkės , pro ją pratekančio upelio ir augančių retų ,tik tai aplinkai būdingų augalų išsaugojimu.
    2. Su Dragūnų bataliono dislokacijos vieta ir grėsmėmis.
    3. Su esama Liepojos gatvės eismo sistema ( įvažiavimai į karinę teritoriją,Šiltnamių gatvę ir pan.)

    Reply
    • Anonimas

      Dar reiktų atsižvelgti į Baltijos jūros įtaką numatomai parduotuvei.
      Reiktų įvertinti Kaliningrado karinių objektų dislokacija bei grėsmę.
      Taip reiktų atsižvelgti į kosmoso kūnų padėtį šios parduotuvės atžvilgiu. Kokią įtaką daro saulės magnetinės audros.

    • keistas

      reik neleisti,ta pelkė labai vertinga,reik dėl jos uždaryti kelią į Palangą,sunaikinti batalijoną iškelti gyventojus,nes šūdvabaliai turi savo keliuką….tiesiog regijoninių parkų lietuvėlėje mažoka ,tik 26% visos teritorijos….

    • Va taip

      Dar vienas durnius su savo pelkem, vistelem ir kerpem. Eikite jus n***

    • Grubliui

      Dar vienas ufonautas -4 metus prabuvote miesto taryboje taip nieko ir nesuvokėte. Ką Jūs veikėjau čia kliedite? 1. Parašyta gi kad pagal detalų -jis patvirtintas, vadinasi visi gamtosaugininkai jau senai patvirtino ir suderino. KU ir jo pseudo mokslininkai nėra derinanti institucija ir ačių dievui dar projektų nederina, o gretutines pelkes reikėjo tyrinėti kol nebuvo suformuotas sklypas ir patvirtintas detalus. KU mokslininkų specializacija aptarnauti ir kurpti reikiamus popierius Achemai ir uostui. Nebepameni, kad čia Šehovcovas buvo užvertęs visu krantus išvalytu dugno dumblu? 2. Kokios grėsmės su Dragūnais? – Dragūnai senai iš miesto turėjo išsikelti, tik per tokius žioplius kaip pats nieko nesusitvarkė ir artėjant Nato pratyboms paskubom reikėjo kišti pinigus į tarybinių griozdų ir teritorijos renovaciją. Tiek mln. sukišo todėl dabar ir liko mieste šašas – „bataliono dislokacija” mieste. Tokias „grėsmes” iš miesto reikia iškelti, ponas kariški, o ne šokti apie jas. Šalia tvoros dar stovi ir Dragūnų kvartalas. 3. Nėra tokio termino , abrakadabros -„Liepojos gatvės eismo sistema” ir apie ką čia kalbi – ar apie Liepojos gatvę, ar apie eismą joje, ar dievai žino apie ką? Ims ir padarys sankyžą, pastatys mūsų mulkiai šviesoforą ir bus dar vienas kamštis. Vieni durniai išėjo dar geresni atėjo.

    • generolui

      čia eks generolas, algirdas grublys savo leitenantams aiškina, kad automatą kalašnikov geriausia užtaisinėti kišant šovinius per vamzdį. Gerai , kad tie leitenantai beveik visi gluši, bet visada atsiranda vienas su klausa

    • Grubliui

      Ziaurus musu politikai, vietoj to, kad dirbtu rasineja komentarus! Kam tavo komentas skirtas? Eiliniam klaipedieciui? O gal saves paklausk?

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

ELTA

Didieji prekybos tinklai mažina „Vičiūnų“ gaminių kiekį lentynose

Didieji Lietuvos prekybos tinklai tikina rimtai žvelgiantys į tai, kad dėl galimo sankcijų pažeidimo „Vičiūnų“ grupei priklausanti įmonė atsidūrė teisėsaugos ...
2024-04-14
Skaityti daugiau

ELTA

Pigo pigiausios prekės

Kovą pigiausių maisto produktų vidutinis krepšelis, palyginti su šių metų vasariu, šalies parduotuvėse pigo 4,52 euro (6,6 proc.) ir buvo 14,65 euro ...
2024-04-11
Skaityti daugiau

Miestas, Svarbu

Nauji daugiabučiai: kaimynai nuogąstauja dėl eismo sprendimų

Verslo planus taip ir nepradėtos eksploatuoti vandentiekio siurblinės vietoje Kretingos gatvėje statyti daugiabučius kaimynai sako sveikinantys, tačiau jiems didelį nerimą ...
2024-03-28
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This