Politika pakeičia neatpažįstamai*

Spyglys

Spyglys
2019-12-17

Komentarų: 6

Spyglys eilinį kartą įsitikino, kaip politika keičia žmones. Net šaunius vadybininkus ir verslininkus. Puikiausias to pavyzdys – miestui norėjęs vadovauti Klaipėdos valstiečių vedlys Arvydas Vaitkus.

Paskaitė Spyglys, ką gerbiamas A. Vaitkus rašo savo veidaknygėje apie Vingio gatvėje suplanuotą prekybos ir paslaugų centrą, ir negali patikėti, kad čia tas pats žmogus, kuris dar visai neseniai su visa jėga stūmė išorinio uosto projektą Melnragėje ir niekada savo veidaknygėje neklausė: „Ką mano šios dalies gyventojai?”

Na, o teiginį „bent aš, kaip miesto tarybos narys nepritarsiu tokiam projektui” būtų galima pavadinti grynų gryniausiu populizmu (juk atsakingi verslo žmonės tikrai žino savo kompetencijos ribas ir galimybes), bet Spyglys ne toks piktas. Jis leidžia sau manyti, kad Arvydas čia taip tiesiog iš nepatyrimo.

*Spyglio rubrikos nerekomenduojama skaityti susipykusiems su humoro jausmu ar stokojantiems fantazijos, nes nieko rimto čia tikrai nerasite, Spyglio humoras iš viso yra sunkiai suprantamas, juodas ir kandus. Rimtų dalykų ieškokite visose kitose „Atviros Klaipėdos” rubrikose. 

6 Comments

  1. Equalizer

    Ten nera jo rajonas ir jis apie tai nieko nezino. Pasufleravo sia parko ideja vienas zmogus!

    Reply
  2. Irena

    Nejaugi žmogus savo nuomonę vienu ar kitu klausimu turi derinti su visais ? Jis išsakė savo nuomonę, o jei ji geresnė, nei tikėjotės, tai puiku, reikia džiaugtis.

    Reply
  3. tiesiog Klaipėdos gyventoja

    Oi, šaunuolis „Spyglys”. Aš paskaičiau šio ambicingo žmogaus papostringavimus apie prekybos centrą ir juokausi garsiai iš šio žmogaus dviveidiškumo. Ačiū, Spygli

    Reply
  4. o gal

    čia taip bando reabilituotis, juk rinkimai ne už kalnų?

    Reply
  5. Anonimas

    Kiek jis teismu is eiles pralaimejo, kokius 7 turbut?

    Reply
    • 8

      Bet jis, kaip teismu pralaimėtojas, nepritaria tokiems sprendimams

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Miestas, Svarbu

Atgimimo aikštės konkursas „pakibo“ dėl vieno dokumento

Nors kovo 7 d. Klaipėdos savivaldybė teigė, jog maždaug po mėnesio paaiškės, ar konkurso dalyvių pateikti pasiūlymai atitinka visus reikalavimus ir ...
2024-04-23
Skaityti daugiau

Spyglys

Vicemerė apdovanota „už asmeninį išskirtinį indėlį”?*

Net 171 Klaipėdos savivaldybės klerkas buvo paskatintas ir apdovanotas, įvertinus jų veiklą per pirmąjį šių metų ketvirtį „kaip viršijančią lūkesčius”. Ir net 49 ...
2024-04-23
Skaityti daugiau

Politika, Svarbu

Klaipėdos meras: „Esu stabdis pinigų taškymui ir kreiviems projektams“ 

Pirmus savo darbo metus apžvelgęs uostamiesčio meras Arvydas Vaitkus teigia, jog pajuto, kad ši kėdė nėra pati minkščiausia, bet labai prasminga. ...
2024-04-22
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This