Su žiniasklaidos atstovais aptarė teismo komunikacijos rezultatus

Miestas

Pirmadienio rytą į Klaipėdos apygardos teismą rytinės kavos ir arbatos puodelio buvo pakviesti uostamiesčio žurnalistai, informuojantys visuomenę apie teisme nagrinėjamas bylas.

Susitikime dalyvavo dienraščių „Klaipėda“, „Lietuvos rytas“, televizijų „Balticum“, „Lrytas TV“, LRT, naujienų portalų „15min.lt“, atviraklaipeda.lt, radijo stoties „Laluna“ žurnalistai. Teismo nuotr.

Pasak Klaipėdos apygardos teismo pranešimo, teismo vadovai, teisėjai, atstovai spaudai ir už teismo komunikaciją atsakingi specialistai su svečiais pasidalijo mintimis apie praėjusių metų bylų išnagrinėjimo rezultatus, aktualią teismų praktiką, aptarė šių metų lūkesčius dėl nagrinėjamų bylų.

Susitikime aptarta ne tik apygardos teismo veikla, bet ir šių dienų aktualijos bei teismų reformos rezultatai, taip pat naujojo teismo pastato perspektyvos.

Žiniasklaidos atstovai domėjosi Baudžiamųjų bylų skyriaus pirmininko bei laisvų teisėjų vietų atrankos rezultatais, teismo psichologo darbu, siūlė tarpusavio komunikacijos civilinėse bylose tobulinimo gaires, taip pat pasiūlė patobulinti sprendimų bei nuosprendžių paskelbimo garso galimybes. Atsisveikindami žiniasklaidos atstovai pasidžiaugė teismo atvirumu visuomenei.

Teismo pirmininkas Marius Dobrovolskis pasidžiaugė, kad tęsiama kasmetinė teismo tradicija su žiniasklaidos atstovais aptarti prabėgusius metus bei pasidalinti bendradarbiavimo patirtimi ir vylėsi, kad ir toliau bus tęsiamas profesionalus bendradarbiavimas.

1 Comment

  1. LAIVAS KURŠIS

    1. Laivas SŪDUVIS stovės prie Pilies tilto, Dangės kairėje krantinėj.

    2. Laivas „SŪDUVIS” bus „UŽKONSERVUOTAS”, o ne „NURAŠYTAS”.

    Tiems, kas rašo komentarus tinklaraštyje ir nežino kur stovi Smiltynėje „NURAŠYTAS” laivas „KOLYMA”,
    rekomenduojame nuvykti į Klaipėdos geležinkelio stotį ir apžiūrėti „UŽKONSERVUOTĄ” juodą garvežį.

    Reply

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Miestas, Svarbu

Klaipėdos baseino broko byla: teismas kreipiasi į prokuratūrą

Klaipėdos apygardos teismas kaip pirmoji instancija po beveik penkerių metų išnagrinėjo civilinę bylą dėl trūkumų šalinimo išlaidų Klaipėdos baseine atlyginimo ...
2024-02-27
Skaityti daugiau

Miestas, Svarbu

Klaipėdos baseino broko byla: pirmajai instancijai prireikė beveik 5 metų

Klaipėdos apygardos teismas pagaliau baigė nagrinėti bylą dėl naujojo uostamiesčio baseino broko. Tokiam procesui vien šioje pirmojoje instancijoje prireikė beveik penkerių metų.  ...
2024-02-09
Skaityti daugiau

Veidai

Teisėją Danutę Žvinklytę išlydėjo užtarnauto poilsio

Klaipėdos apygardos teismas išlydėjo teisėją Danutę Žvinklytę, kuri baigė teisėjos kadenciją pasibaigus įgaliojimų laikui. Teisėjos karjerą Danutė Žvinklytė pradėjo Klaipėdos ...
2023-12-21
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This