Už dopingą – ne tik teismo nuosprendis

Sportas

Lietuvos antidopingo agentūra trečiadienį pranešė, kad suspenduoja Lietuvos sunkiosios atletikos federacijos prezidentą ir trenerį Bronislovą Vyšniauską bei sunkiosios atletikos trenerį Ramūną Vyšniauską. Tokia pat sankcija už draudžiamojo metodo naudojimą pritaikyta sunkiaatlečiams Žygimantui Stanuliui ir Irmantui Kačinskui.

Remiantis Pasaulinio antidopingo kodekso 2.6 punktu dėl draudžiamų medžiagų turėjimo suspenduoti ir dviračių sporto treneriai Antanas Jakimavičius bei Solveiga Baleišytė.

Tokias sankcijas agentūra paskelbė praėjus dienai po to, kai B. Vyšniauskas ir A. Jakimavičius išgirdo Klaipėdos apylinkės teismo nuosprendį dopingo byloje. R. Vyšniauskas joje buvo išteisintas.

0 Comments

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Fotoreportažai, Sportas

Medalių lietumi pažymėjo sunkiosios atletikos šimtmetį

Klaipėdoje vykusiame šventiniame Baltijos taurės turnyre, skirtame Lietuvos sunkiosios atletikos sporto šimtmečiui paminėti, buvo visko – ir sportinio azarto, ir ...
2023-10-17
Skaityti daugiau

Verslas

Klaipėdoje bus atidaryta e-sporto arena

Ramūnas Vyšniauskas plečia savo verslą gimtojoje Klaipėdoje ir rugpjūčio 11 d., penktadienį, 11 val., vietoje uostamiestyje pagarsėjusio naktinio klubo „Piteris“ ...
2023-08-10
Skaityti daugiau

Sportas

Lietuvos čempionate - puikūs Klaipėdos sunkiaatlečių pasirodymai

Telšių sporto arenoje dvi dienas vykęs Lietuvos vyrų ir moterų sunkiosios atletikos čempionatas pažymėtas Lietuvos rekordais. Absoliučiai geriausiu tarp vyrų ...
2021-07-07
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This