„Rimi“ jau galima papildyti el. bilietus

Verslas

Klaipėdos miesto gyventojai ir svečiai nuo šios savaitės viešojo transporto elektroninius bilietus gali papildyti uostamiestyje ir jo rajone įsikūrusiuose „Rimi“ prekybos centruose.

„Rimi“  skelbia tapusi oficialiu VšĮ „Klaipėdos keleivinis transportas“ partneriu, o Klaipėda – antruoju miestu po Vilniaus, kurio gyventojai, apsipirkdami „Rimi“ tinklo parduotuvėse, turi galimybę įsigyti arba papildyti viešojo transporto bilietus.

Šiuo metu uostamiestyje ir jo rajone veikia devyni „Rimi“ prekybos centrai – naujausias 2019 m. spalį atidarytas Klipščiuose.

„Viena iš mūsų funkcijų ir tuo pačiu įsipareigojimų klaipėdiečiams – efektyvaus viešojo transporto bilietų platinimo organizavimas, todėl siekiame didinti vietų, kuriose miesto gyventojai ir svečiai galėtų patogiai įsigyti bei papildyti viešojo transporto bilietus, skaičių. Parduotuvės – viena tų vietų, nes čia gyventojai užsuka labai dažnai, jei ne kasdien. Plečiamas bilietų platinimo vietų tinklas taip pat didina viešojo transporto patrauklumą gyventojams, tad vertiname naujausią partnerystę su „Rimi“ tinklu“, – pranešime cituojamas laikinasis „Klaipėdos keleivinio transporto“  direktorius Andrius Samuilovas.

„Kasdien siūlydami platų kokybiškų maisto produktų ir kitų kasdienio vartojimo prekių asortimentą pirkėjams, tuo pačiu siekiame užtikrinti, kad jie galėtų lengvai pasiekti parduotuves, o apsipirkę – saugiai ir patogiai grįžti su pirkiniais. Šio tikslo vedini kartu su Klaipėdos rajono savivaldybe rūpinomės Klaipėdos miesto centrą ir Klipščius jungiančio autobuso maršruto išplėtimu, kai praėjusiais metais atidarėme naujausią „Rimi“ pajūryje. Partnerystė su „Klaipėdos viešuoju transportu“ nuo dabar suteiks pirkėjams dar daugiau galimybių patogiai keliauti iki mūsų prekybos centrų, papildomai neieškant būdų ir negaištant laiko viešojo transporto bilietams įsigyti“, – sako „Rimi Lietuva“ Prekybos centrų valdymo vadovė Irina Miklienė.

Pasirašius bendradarbiavimo sutartį su „Klaipėdos keleiviniu transportu“ bei atlikus būtinus techninius pasiruošimo ir personalo apmokymo darbus, visose uostamiestyje veikiančiose „Rimi“ parduotuvėse galima papildyti elektroninę piniginę, įsigyti elektroninius trumpo galiojimo bilietus, mėnesinius elektroninius bilietus skirtingoms Klaipėdos miesto zonoms, taip pat ilgalaikius – 6-ių ir 9-ių mėnesių galiojimo bei metinius elektroninius bilietus.

INFORMACIJA

Šiuo metu uostamiestyje ir jo rajone veikia devyni „Rimi“ prekybos centrai – naujausias 2019 m. spalį atidarytas Klipščiuose. Iš viso praėjusiais metais „Rimi“ tinklą papildė 5 naujos parduotuvės: dvi „express“ formato Vilniuje ir Druskininkuose, trys super formato parduotuvės – viena Klaipėdos rajone, Klipščiuose, ir dvi Panevėžio mieste. Šiuo metu „Rimi“ tinklą sudaro 61 prekybos centras. Šiais ir artimiausiais metais vykdant intensyvią plėtrą, iki 2023-ųjų pabaigos „Rimi“ prekybos tinklą sudarys 100 parduotuvių visoje Lietuvoje.

0 Comments

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Veidai

Iš Gargždų kilęs komikas: visi darbai yra svarbūs

Mantą Grimalį dažnai galima sutikti įvairiuose „stand-up“ komedijos renginiuose, pasiklausyti jo tinklalaidėse ar išvysti kituose nuotaikinguose projektuose. Nors žinomas komikas ...
2024-04-23
Skaityti daugiau

ELTA

Didieji prekybos tinklai mažina „Vičiūnų“ gaminių kiekį lentynose

Didieji Lietuvos prekybos tinklai tikina rimtai žvelgiantys į tai, kad dėl galimo sankcijų pažeidimo „Vičiūnų“ grupei priklausanti įmonė atsidūrė teisėsaugos ...
2024-04-14
Skaityti daugiau

Verslas

Sekmadienį Klaipėdos regione dirbs tik kelios „Rimi“ parduotuvės

Iš didžiųjų prekybos tinklų paskelbtos informacijos matyti, kad Velykų sekmadienį Klaipėdos regione dirbs tik šešios budinčiomis vadinamos „Rimi“ parduotuvės. Šeštadienį ...
2024-03-31
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This