Šventojoje – naujas gydomasis SPA centras

Regionas

Palangos savivaldybė skelbia, jog pirmadienį joje lankėsi garsus profesorius biotechnologas, medicinos centrų „Northway“ steigėjas Vladas Algirdas Bumelis, kuris susitikimo su kurorto meru Šarūnu Vaitkumi metu informavo, jog neilgai trukus Šventojoje prasidės modernaus viešbučio su gydomuoju SPA centru statybos.

Naujasis viešbutis su gydomuoju SPA centru įsikurs labai patrauklioje vietoje, šaliai jūros ­– Vilties take. Jame, pasak V. A. Bumelio, bus galima ne tik apsistoti bei pailsėti, bet ir gauti gydomųjų paslaugų.

„Žmonės po įvairių susirgimų ir traumų su gydytojų pagalba ir priežiūra čia galės gauti reabilitaciją bei atstatyti jėgas, kadangi būsimasis objektas bus labiau orientuotas į gydymo funkciją, o ne į paprastą poilsį“, – pranešime cituojamas profesorius.

Jau yra parengtas naujojo sveikatingumo objekto projektas, gautas statybą leidžiantis dokumentas. Pagrindinis būsimojo komplekso prioritetas skirtas sanatoriniam gydymui.

Būsimajame dviejų aukštų komplekse numatyta per 50 kambarių, tad vienu metu jame galės apsistoti apie 120 žmonių. Pirmajame aukšte numatoma įkurti vandens SPA patalpas, restorano grupės patalpas, mokymo auditorijas ir dalį viešbučio kambarių. Antrame aukšte numatyti viešbučio kambariai, poilsio erdvė su biblioteka ir žaliasis stogas – sodas. Rūsio aukšte numatomas SPA patalpos, treniruoklių salės, medicininių paslaugų patalpų grupė, kitos patalpos.

Teigiama, jog vien viešbučio priežiūrai prireiks apie 40 darbuotojų. Taip pat centre bus įdarbinti ir sveikatos priežiūros specialistai.

„Medicininius centrus turime ir kituose šalies miestuose – gydymo paslaugas teikiame Vilniuje, Klaipėdoje, Kretingoje. Tad Šventojoje numatytas kompleksas, teiksiantis sveikatingumo, reabilitacijos ir gydymo paslaugas, puikiai įsilies į Vakarų Lietuvos regiono reabilitacijos centrų sistemą“, –  teigia  Bumelis.

0 Comments

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Regionas

Šventojoje - 9-asis baikerių festivalis

Jau devintus metus iš eilės Šventojoje vyksiantis tarptautinis baikerių paplūdimio ir muzikos festivalis „Beach Bike Fest“ skelbia šių metų programą. ...
2024-04-12
Skaityti daugiau

Kriminalai ir nelaimės

Nuteista Šventosios atrakcionuose tautiečius išnaudojusi čekų šeima

Ketvirtadienį Klaipėdos apygardos teismas priėmė apkaltinamąjį nuosprendį, kuriuo Čekijos piliečių šeima nuteista dėl prekybos žmonėmis. Teismo sprendimu, 46 m. vyrui, ...
2024-03-28
Skaityti daugiau

Regionas

Palangoje - ne tik tradicinė margučių alėja, bet ir ją lydinčios liaudies melodijos

Artėjant šv. Velykoms, Palangos J. Basanavičiaus gatvė tradiciškai pasidabino įspūdingais dviejų metrų aukščio margučiais. Spalvinga bene gražiausiai pavasario šventei skirta ...
2024-03-28
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This