Kam rizikuoti pačiais brangiausiais?

Mums rašo

Vaida Svinkūnienė
2020-03-25

Komentarų: 3

„Facebook” pamačiau mamas, besidalinančias nuotraukomis vaikų su kaukėmis. Ir mamos kad kelia, kad kelią vaikų nuotraukas su kaukėmis… Niekaip nesuprantu, kur su tais vaikais su kaukėmis eina tos mamos? Ir pasiūtomis, ir ne – kur jos eina?

EVG photos (pexels.com) nuotr.

Visiška izoliacija. Jau nebeturime mes laisvai bėgioti po lauką, vaikščioti po parkus. Galime važiuoti su automobiliu į piliakalnius, mišką, kur nėra žmonių… Ten neužkrėsime nei medžių, nei paukščių.

Šiandien ironiškai pasibaigus tualetiniam popieriui ėjau į „Iki” parduotuvę. Ir prie įėjimo mane pasitinka jauna mama su vežimėlyje miegančiu vaikeliu. Mažulyčiu. Galvoju, gal viena, neturi vaiko kur palikti. Bet ji vaikščiojo su apie 50 metų moterimi – mama arba uošviene. Kaip? Kur mamų sąmoningumas?

Ir po parduotuvę vaikščiojo ne viena mama su vaikais. Be kaukių ir pirštinių tiek mama, tiek vaikai…

Tikriausiai kol bus neuždrausta vaikų tampyti visur, tol juos visur ir tampys. Gal jie ir ne susirgs mirtinai, bet… Kam? Nėra kur palikti? Palik mašinoje, močiutei, kuri vaikšto kartu parduotuvėje…

Kam rizikuoti pačiais brangiausiais?

3 Comments

  1. Kukas

    Tai tokios jos ir mamos jei neneša atsakomybės už savo vaikelio sveikata. Ką čia begali pridurti. Pas mus kieme taip pat pilna tokiu mamų,, geguciu” kurioms į vaikučius nusispjauti. Pati su kauke ir pirštinė, o vaikas plikom rankelem ant čiuožyklos ciuzineja ir sausainių valgo. Baisu! Pamaniau, tokia moteris neturėtų gimdyti, jei tiek jai tėra verta vaiko gyvybę. Patikėkit, vaizdas žiūrint suspaudžia širdį. Gaila kad esu sena ir negaliu išėjus perspėti tokia,, mamyte”. Vaikelio labai gaila. Tokias turėtų vaiko teises kontroliuoti.

    Reply
  2. Gintas

    Visada buvo ir bus suprantingu ir dunduku. Butent nuo tokius dabar reiktu drausimint ir reikalui esant bausti…

    Reply
    • Studentas

      Nieko. Lietuvos žmonės yra taip nuteikiami, kad tai tik nepavojingas virusiukas. Vaikams nekanda. Kanda daugiau vyrams ir seniems. Pažįstami sako. Tai kam perdėtas saugojimasis. Eutanazijos nėra, tai virusas puikiai sukurtas. Išmirs seniai invalidai ir silpni. Tad kam bijoti to viruso. Vien dėl šios informacijos žmonės jaunimas ir neima i galvas. Tai naturalu. Kam stebėtis.Kaip valdžia duoda info taip ir elgiasi žmonės.

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Koronavirusas

Trečiadienis Klaipėdoje - be naujų COVID-19 atvejų

Trečiadienį šalyje buvo patvirtinti aštuoni nauji COVID-19 atvejai (vienas žmogus užsikrėtė antrą kartą), skelbia Valstybės duomenų agentūra. Klaipėdoje naujų susirgimų ...
2024-04-25
Skaityti daugiau

Koronavirusas

Klaipėdoje toliau prastėja savaitiniai COVID-19 rodikliai

Pirmadienį šalyje buvo patvirtinta 13 naujų COVID-19 atvejų (du žmonės užsikrėtė antrą kartą), skelbia Valstybės duomenų agentūra. Klaipėdoje po keturių ...
2024-04-23
Skaityti daugiau

Koronavirusas

COVID-19 situacija Klaipėdoje atitinka Lietuvos vidurkį

Lietuvoje ketvirtadienį buvo patvirtinti aštuoni nauji koronavirusinės infekcijos atvejai – visi susirgę žmonės užsikrėtė pirmą kartą. Klaipėdoje naujų susirgimų nefiksuota. ...
2024-04-19
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This