Už saviizoliacijos nesilaikymą – 250 eurų bauda

Koronavirusas

Penktadienį sunerimę vieno uostamiesčio daugiabučio Tiltų g. gyventojai Klaipėdos policijai pranešė apie saviizoliacijos nesilaikantį kaimyną.

Nors jam nėra nustatytas koronavirusas, tačiau jis yra grįžęs iš užsienio, todėl turėjo laikytis griežtų karantinavimo sąlygų, tačiau esą vis išvykdavo iš namų.

Aptikę vyrą ne namuose, pareigūnai surašė jam protokolą. Kadangi asmuo lig šiol nebaustas, jam skirta pusė minimalios baudos – 250 eurų.

Policija primena, jog nuo šiol, įsigaliojus Administracinių nusižengimų kodekso pakeitimams, pareigūnams leidžiama skirti karantino sąlygas pažeidžiantiems piliečiams administracines nuobaudas.

Kartu dar kartą primenama, jog grįžus iš bet kurios užsienio valstybės 14 dienų izoliacija yra privaloma.

Ketvirtadienį 100 eurų bauda skirta ir Gargždų viešbutyje karantino nesilaikiusiam vyrui.

5 Comments

  1. Vytautas

    Kodel nebaudžiama wizz air.Informuoja keleivius visos keliones metu būti su kaukem.Tik pakilus i reikiama aukšti.Sulo kavos ,sumuštiniu,kitū gerimu ir visi perka valgo giaria.Ir sedi vienas šalia kito tai ar čia nenusižengimas.Kitas klausimas kodel nebaudžiami autobusiukū vairuotojai.Kurie išvežioja gryžusius keleivius.Jie gi kontaktuoja su visais autobusiuke sedi visi be kaukiu.Ir šitiem vairuotojam šis darbas yra papildomas .Atlikes maršruta jis drasei keliauja i kit darba bendrauja su kitais žmoniemis.Tai kur teisybe tai taisykles tegalioja gryžusiems .

    Reply
  2. Gedas

    Diktatūra kažkokia aš privalau namie sėdėti po galais kazkieno įsakymu na jau ne tikrai pasvajokit

    Reply
  3. klaipėdietė

    Vienas dalykas yra skirti baudą ,o kitas dalykas ar jis sumokės tą baudą .Kai reikia kokią baudą mokėti staiga tampa pliki-basi ,prasideda procedūros … Galėtų tos baudos būti ir mażesnės ,BET NEIŠVENGIAMOS . Sunkiai kai kurie žmonės dar supranta žmogišką prašymą ar reikalavimą ,būtinai reikalinga prievarta .Gal kai neliks nė vieno nenubausto už saviizoliacijos nesilaikymą ir kiti supras ,kad juokai menki ,kai piniginė plonėja .

    Reply
    • G

      Ar jūs girdite save? Už paprastą gripą, bauda? Tai pradėkite mokėti už orą. Gal oras švaresnis taps? ?

    • v

      toki kaip jus ir skundziate kaimynus turetu but geda

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Koronavirusas

Nuliniais COVID-19 rodikliais jau džiaugiasi 19 šalies savivaldybių

Antradienį šalyje buvo patvirtinta 15 naujų COVID-19 atvejų, iš kurių trys žmonės užsikrėtė antrą kartą. Klaipėdoje pirmą kartą susirgo vienas ...
2024-04-24
Skaityti daugiau

Koronavirusas

Klaipėdoje toliau prastėja savaitiniai COVID-19 rodikliai

Pirmadienį šalyje buvo patvirtinta 13 naujų COVID-19 atvejų (du žmonės užsikrėtė antrą kartą), skelbia Valstybės duomenų agentūra. Klaipėdoje po keturių ...
2024-04-23
Skaityti daugiau

Koronavirusas

Šeštadienį - vos du antriniai COVID-19 atvejai, bet mirė vienas žmogus

Lietuvoje šeštadienį buvo patvirtinti vos du nauji koronavirusinės infekcijos atvejai ir abu užsikrėstusieji susirgo antrą kartą. Klaipėdiečių tarp jų trečią ...
2024-04-21
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This