Daugiausia naujų susirgimų COVID-19 – Klaipėdoje

Koronavirusas, Svarbu

Nacionalinės visuomenės sveikatos priežiūros laboratorijos duomenimis, per šeštadienį Lietuvoje nustatyti 27 nauji koronaviruso atvejai – tiek pat, kiek ir penktadienį.

Daugiausia jų nustatyta – Klaipėdoje. Čia identifikuota 12 susirgimų (penktadienį– 8). Visi teigiami mėginiai į Klaipėdos universitetinės ligoninės laboratoriją atkeliavo iš mobiliojo tyrimų punkto. Joje šeštadienį buvo ištirti visi ėminiai.

Iš viso šiuo metu Lietuvoje jau diagnozuoti 1053 susirgimai COVID-19.

Iš viso šalyje jau yra pasveikę 97 žmonės – per parą konstatuoti 43 pasveikimai. Tarp pasveikusiųjų – 15 sveikatos priežiūros specialistų (vienas iš jų – farmacininkas). Informacija apie miestus, kuriuose pasveiko žmonės, nepateikiama.

31 Comments

  1. Pagonls

    Bedbezdaliukai!

    Reply
  2. Vitalijus

    Nėra ko lyginti su gripu ir kvalinti žmonių. Dėl gripo tiek didžiųjų pasaulio šalių neskelbia karantino ir nestabdo ekonomikų patirdamos milžiniškus nuostolius.

    Reply
  3. Ay

    Skaicius dideja covid-19 nori pratesti karantina laukia zmones pavers isprotejimas,kas valdo panikos tas yra beprociu zudikas.,sos,sos,

    Reply
  4. Rasa

    Nera ir nebuvo to covido. Cia tik smegenų pudrinimas. Net faktai natitinka tikroves. Paprasčiausiai sirgo žmonės gripu , o pripaišė covidą. Paklauskit medikų pažystamų tikros tiesos. Čis visą straipsnį galima apie tai parašyti. Kur tarptautinė žmogaus teisių konvencija nereguoja?

    Reply
    • Jaras

      Psichiatrinėj ligoninėj

    • Anonimas

      Visas pasaulis dėl karantino patiria didžiulius nuostolius,o vienai poniai …gripas!!!

    • DM

      Jo visas pasaulis isprotejo ir uzsidare i karantina gerai kad ponia Rasa paaiskino kad cia gripas dabar viskas pageres:))))Uzteks trolinti eik geriau knygas skaityti…

  5. Anonimas

    Gal nurimkit visi lojam viens ant kito gal užteks ka

    Reply
  6. Virginija

    Dabar pats gražiausias metų laikas ir negalime juo džiaugtis.Atsakingų žmonių klaidos nedovanotinos ir jų daug.Sakysite lengva ktitikuoti, tas ir tiesa.Visi maldavome uždaryti sienas tol,kol galėsite visais pasirūpinti. Sudie normaliam gyvenimui….

    Reply
    • Anonimas

      Yra žmonių, kurims visada blogai. Reikia visada ir visus kaltinti?

    • Petro.

      Ar uždarė.laivai ir dabar plaukia.vyriausybe nori Klaipėda numarinti.

  7. Edis

    Manau,kad su tuo virusu yra persistengta.esu Danijoje,niekas taip nedurniuoja,kaip lietuvoje.visos parduotuvės dirba,visi prekiauja,niekas nevaikšto su kaukėm.yra eilinis gripas,kuriuo sergama kas metai.dabar visi pradėjo panikuoti.nera manau būtinybės taip kvailioti.

    Reply
    • Nesvarbu

      Tiesa, manau., per vidurį. Dusintis su kaukėmis tikrai nebūtina. Nesidusina ir Vokietijoje. Bet ten, kaip ir Danijoje, nesispjaudo ant gatvės kaip LT morozai. Visas blogis yra šitie deb….

    • Nesvarbu

      Dukra gyvena Anglijoje, ten irgi bludina, nera net miltu pirkt tame mieste kur gyvena

    • Medeinė

      Nu nenusišnekėk. Kelis kartus lengviau plinta nei gripas ir, jei pamenu teisingai, bent du kartus didesnis mirtingumas. O ilgalailės pasėkmės dar neaiškios, pvz. visam laikui pažeisti plaučiai ar uoslės praradimas.

    • marko

      Bet tu lopas.Taip panasumu yra bet sis vyrusas blogiau nei gripas, nes: nera skiepu ir vaistu, inkubacinis periodas ilgas apie 11dienu, per ta laika daug zmoniu uzkreti.Zymei igesnis gijimo laikas palygint su gripu.Taip kad nenusisnekek

  8. Deivis

    Varykit dabar vieni ant kitu , kurie kaltesni.

    Reply
  9. As

    Ko norėti, Klaipėda Lietuva, o ne Vilnius, manau reikėtų nepriklausomybę atsikovoti nuo Vilniaus ir visus tuos panašius sovietinius į V.G. i Karaliaučių išsiųsti!

    Reply
    • Nesvarbu

      Tai gal i sostine sukišt visus kam i Klaipeda, visai nuvažiavot i lankas

    • Petro.

      Tave reikia siųsti į viruso duobė.

  10. Nesvarbu

    Kažkas čia neaišku. Iš 2113 ištirtų mėginių atėmus 2081 neigiamus bent jau aš gaunu 32 teigiamus, penki kažkur nugaravo. Panašiai kaip ir algos skaičiuojamos :)) į mažesnę pusę. Atvykstantieji keltai tarsi žibalo dapilinėjimas į laužą, dasižais iki to kad bus priversti uždaryti Klaipėdą itin griežtam karantinui o tai jau kelia didelį susirūpinimą

    Reply
    • Tomas

      Matyt pasveiko iškart. ?

  11. Vot

    Nu jo! Iš Klaipėdos laksto į kitus miestus, niekas jų netikrina nei per šventes. O apie mieste vykstančias girtuoklystes ir vaikščiojimą į svečius pas viens kitą, jau net nekalbu. Vienu žodžiu baisu! Verygai ačiū kad taip padarė! Leido keltas plugdyt amatas, dabar turim rezultatą. Džiaukimės dabar!

    Reply
    • ...

      Veryga , jei nežinai buvo nurodęs grįžtančius 2 savaites privalomai karantinuoti . Deja , į ” „kovą už žmonių laisvę ” , tik pasižadėjus saviizoliuotis labai aršiai pradėjo kovoti Klaipėdos , Vilniaus ir Palangos merai . O dabar turim ką ” pažadėjo ” Man , kaip rinkėjui tie merai ir jų ” politiniai bendrakeleiviai nukeliavo į politinį šiukšlyną . Man nereikia tokių mane ” mylinčių ” .

    • Nesvarbu

      Tai jie nesivadalojo Klaipedoje, orie ko ta Klaipeda kišat?gryžo i Vilniu drauges dukra net nepatikrino temperaturos orouoste, tik vaidino, kad dirba. Nereikejo susirinkt visu bedančiu ir partempt atgal i lt, butu ramu, dabar dar ir plešimu padauges?o i kitus miestus ne tik iš klp važiavo, eina jaunimas buriais niekas ju nemato?

    • Jonas

      Teisybė

  12. Nesvarbu

    Viskas prasidėjo nuo šiknių morozų iš kelto nekarantinavimo. V.G. kaltė.

    Reply
    • Anonimas

      Taip, V. G …

    • Petro.

      Kodėl leido įvažiuoti. Išvažiavo per karantinas ten ir būk.

    • Petro.

      Valstiečiai kalti o ne V.G

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Koronavirusas

Palanga prisijungė prie nulinius COVID-19 rodiklius turinčių savivaldybių

Ketvirtadienį šalyje, kaip ir trečiadienį, patvirtinti vos 8 nauji COVID-19 atvejai, iš kurių trys žmonės užsikrėtė antrą kartą. Klaipėdoje susirgo ...
2024-04-26
Skaityti daugiau

Koronavirusas

Trečiadienis Klaipėdoje - be naujų COVID-19 atvejų

Trečiadienį šalyje buvo patvirtinti aštuoni nauji COVID-19 atvejai (vienas žmogus užsikrėtė antrą kartą), skelbia Valstybės duomenų agentūra. Klaipėdoje naujų susirgimų ...
2024-04-25
Skaityti daugiau

Koronavirusas

Nuliniais COVID-19 rodikliais jau džiaugiasi 19 šalies savivaldybių

Antradienį šalyje buvo patvirtinta 15 naujų COVID-19 atvejų, iš kurių trys žmonės užsikrėtė antrą kartą. Klaipėdoje pirmą kartą susirgo vienas ...
2024-04-24
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This