Nesitraukia nei Vinsas Janušonis, nei konservatoriai

Politika, Svarbu

Trečiadienį suėjus terminui, kurį valdančiosios uostamiesčio daugumos atstovai konservatoriai buvo nurodę Klaipėdos universitetinės ligoninės (KUL) vadovui Vinsui Janušoniui kaip datą, iki kurios jis turėtų atsistatydinti, situacija nepasikeitė.

Vinsas Janušonis. Martyno Vainoriaus nuotr.

Žinia, miesto Tarybos konservatorių frakcija praėjusį trečiadienį buvo išplatinusi pranešimą, kuriame reikalavo V. Janušonį iki balandžio 15 d. „atsistatydinti kaip praradusį pasitikėjimą ir neužtikrinusį tinkamos personalo ir visuomenės sveikatos apsaugos”.

„Neatsižvelgus į mūsų raginimą, pasiliekame teisę ir pareigą inicijuoti atstatydinimo procedūras teisės aktų nustatyta tvarka”, – buvo rašoma šios frakcijos pareiškime.

Su pačiu V. Janušoniu ketvirtadienio rytą susisiekti nepavyko. O Klaipėdos meras Vytautas Grubliauskas, kuriam tiesiogiai yra pavaldūs uostamiesčio viešųjų įstaigų vadovai, teigė jokio rašto iš V. Janušonio iki šiol nesulaukęs.

„Gal konservatoriams parašė?” – sakė meras.

Tėvynės sąjungos-Lietuvos krikščionių demokratų frakcijos pirmininkas Aidas Kaveckis teigė, jog ši politinė jėga neatsitraukia nuo savo reikalavimų.

„Dirba teisininkai ir netrukus informuosime apie konkrečius mūsų veiksmus”, – sakė jis.

Trečiadienį nuomonę apie situaciją KUL savo „Facebook” paskyroje dėstė šios frakcijos narys Audrius Petrošius.

„Dėl užkrato paplitimo Klaipėdos universitetinėje ligoninėje vis dar uždaryta didžioji ligoninės dalis. Susidaro įspūdis, kad taip įvyko todėl, kad SAM nori perimti KUL. Nu tikrai. Problemos įkarštyje ir vėl, kaip didžiausias baubas, ištraukta korta dėl galimo noro perimti KUL. Tačiau ar tai tikrai taip baisu, kaip gali pasirodyti? Visuomet laikausi pozicijos, kad tos paslaugos, kurių savivaldybė gali neteikti, jų ir turėtų neteikti, t.y. neturėtume būti nei pirtininkai, nei vaistininkai, prisidengdami išskirtine vaistų gamybos paslauga, kuri jau seniai nebėra išskirtinė, nei rūpintis ligoninės reikalais, jeigu negebame užtikrinti tinkamų investicijų. Turime kažkokių baimių ar poreikių, ko norime Klaipėdos regione, kalbėdami ligoninių klausimais? Tokiu atveju, turėtume siekti perduoti ligoninę, jeigu toks poreikis egzistuoja, su tam tikromis sąlygomis, kurių užtikrinimas ir turėtų būti mūsų, kaip politikų, uždavinys – pvz., kad Klaipėdos regione ir toliau būtų teikiamos atitinkamos paslaugos, kad būtų formuojamas trečias centras Lietuvos mastu ir pan. Šiuo metu mojuojama „Didelių pinigų” korta, kaip argumentu, kodėl KUL gali būti norimas pasisavinti objektas, tačiau natūraliai kyla klausimas, o kur tie dideli pinigai dabar? Ar miestas jaučia ligoninės finansinę grąžą? Ar ligoninė yra išskirtinė savo modernumu? Gal matome dar kokių privalumų be to, kad yra teikiamas platus paslaugų spektras, kurį galima užtikrinti ir kitais būdais? Aš matau poreikį į ligoninę kišti pinigus, kadangi iš gaunamų didelių pinigų investicijoms lėšų nelieka. Kalbame apie poreikį modernizuoti KUL, kuriam iš miesto biudžeto, tikėtina, iki 2030 m. gali prireikti iki 8 mln. eurų. Taip pat matau tai, kad dvi ligoninės, kurias skiria tik tvora, yra du atskiri juridiniai vienetai su dviem atskiromis administracijomis ir, tikėtina, besidubliuojančiomis paslaugomis. Ar miestui nuo to geriau? Ar pacientas ką nors laimi tokioje situacijoje? Ar tai yra tai, ko mes norime? Toliau iš principo išlaikyti objektą, kuris tampa vis didesne našta? Kuriame vis garsiau prabylama apie 38-erius metus besitęsiančią ir ilgus metus ignoruotą situaciją? Vardan ko?” – rašė A. Petrošius.

Po antradienį įvykusio miesto Tarybos frakcijų vadovų susitikimo su meru buvo pranešta, jog „siekiant spręsti KUL problemas sudaroma darbo grupė, kuriai bus pavesta išanalizuoti situaciją ir padėti ligoninei išspręsti mikroklimato, vidinės komunikacijos problemas, užtikrinti, kad ir vėl būtų teikiamos visos KUL galimos gydymo paslaugos”.

A. Kaveckis sakė, kad šio susitikimo metu siekė, jog V. Janušonis nusišalintų nuo pareigų bent kol vyksta ikiteisminis tyrimas, tačiau toks jo siūlymas nebuvo palaikytas.

43 Comments

  1. klaipėdetis

    jau tikrai daug, velnias nematė žiūrėjau televizija tai ten viskas prieš klaipėdą čiapo reportažas bjaurus kaip taip galiama, juk žmonės nori gydytis, nesirkti, o jis šūda roda nevieta tokiems musų mieste, svolačius lauk iš klaipėdos iš laikračių ir televizijos

    Reply
  2. Vincas

    Kotas čepas draskosi, paštą užvaldė, pinigų prisivogė tai dabar dar prie ligoninės lenda. nedaleisim,tegul sėdi pencijoj ir prigrobtus pimigus skaičiuoja. Vagis

    Reply
  3. Maniau

    kad valstybinėje įstaigoje, sulaukus pensijinio amžiaus, dažniausiai labai greitai yra išlydima į užtarnautą poilsį, o šiuo atveju, kai žmogui jau 70 metų, vis dar niekaip negali?

    Reply
  4. Anonimas

    Ligonines vadovo posto. Va ko reikia konswrvatoriams. Miestas jau pavardes vardina.

    Reply
    • Klp

      Va būtent, draskosi Kaveckis su Petrošiu, juokas iš tų politinių snargliu ima, Kaveckis su teismais problemų turėjas, Petrošius išvis laksto kaip sutrydes, savęs niekur neranda, visur vadovų nori būti, ir dar savo rinkėjus apagavęs, kyla klausymas: kokios moralės tokie politikai? kaip jie drysta kalbėti apie garbe ir orumą, jei patys jos neturi, Petrošiau atiduok mano balsą, gal tik jo ir truko, kad patekai į tarybą, gi ten per plauką patekai. Žiaurei gailiuosi už tave belsaves, isverstkuris ir parsidavelis konservatoriams!!!

  5. Ana

    Labai jau rupi konservatoriam petrosiui ir kaveckiui sis reikalas arteja rinkomai gera reklama bet niekada uz juos nebalsuosiu Kabina kazkokius plakatus nekorektiska
    Duokit dirbti daktarams
    Duokit dirbti daktarams

    Reply
  6. Lolas

    Visiškai pritariu, toje KUL tikrai viskas tęsiasi nuo tarybinių laikų iki šiol kažkoks sovietmetis. Žinot, nenoriu teisti žmones, tačiau pažiūrėjus į KUL pastatus ir apskritai į teritoriją, norisi paklausti – gal reikia KUL pastatams renovacijos? kažkokie tai sandėliai, nenodojami arba prie jų kažkoks tai senenų atviro tipo sandėliai, gal ką reikia reikėtų išmesti, nenaudojamus sandėlius nugriauti ir padaryti gera parkingą prie KUL? Į Klaipėdos aps. ligonines vežami ligoniai iš visos apskrities, gal reikia pagalvoti ir apie tai, kur žmonėms statyti banaliai automobilius. Čia mano pastebėjimai. Sakau, mano akimi dvi problemos: 1) Sovietiniai KUL pastatai, kurie renovacijos prašosi akivaizdžiai, 2) normalus teritorijos pertvarkimas šalimais ligoninės ir jos korpusų.

    Reply
    • Feliksas

      Klaipėdos savivaldybė nesugeba reikiamai finansuoti savo pavaldumo ligoninių , tai Vaikų ir Universitetinės ligoninių. Universitetinė ligoninė atrodo labai skurdžiai, tiek išorėje tiek viduje. Vyr. gyd. V. Janušonis perkasi aparatūras robotinei chirurgijai, kuri nėra tokia jau panacėja, ji naudojama tik pasigirti. Vyr. gyd. V. Janušonis skundžiasi, kad SA ministerija jau 7m neskiria lėšų. Bet juk KUL yra savivaldybės pavaldumo, todėl jos finansavimas priklauso savivaldybei. Logika tokia, SAM privalo duoti pinigų, o savivaldybė tvarkysis kaip jai geriau, neprileidžiant SAM. Jeigu SAM finansuoja, todėl akivaizdu, kad privalo būti ir dalininke, dalyvauti šios ligoninės valdyme, bet savivaldybės klerkai minkštakūniai, su V. Grubliausku priešakyje, nebnori, kad SAM dalyvautu KUL valdyme, nes žino, kad V. Janušonis neteks šio posto. Klaipėdos ligoninių sujungimas atneš tik naudos-medicinos istaigų darbas bus koordinuotas, lėšų naudojimas racionalesnis, Klaipėdos klinikų sukūrimas universiteto lygmens suteiks aukštesnio lygio medicinos paslaugas. Kad Klaipėdoje reikalinga viena universiteto lygmens klinika- tai jau patarė dar prieš 15m lankesi Švedų medicinos ekspertai.
      Deja Grubliauskui bei jo komandai tai nė motais, jiems ligoniai paskutinėje vietoje, svarbiausia asmeniniai interesai. Tai klaiku.

  7. Petrošiui

    Jaunasis politike, pasidomėkite kas yra savivaldybė? Ten l. aiškiai parašyta, kad tai konkrečios GYVENTOJAMS PASLAUGAS TEIKIANTI ĮMONĖ. Ką, jūs norite išrasti dviratį kvadratiniais ratais? Jei tai išbrauksime, tai ir savivaldos neliks. Ar aišku?

    Reply
  8. Stebėtoja

    Viskas kaip ant delno – senoji Klaipėdos mafija su senaisiais politikais ir Janušoniu priešakyje kariauja su klaipėdiečiais, su visais, kurie nėra jų klano dalis. Ir tie tarybos nariai, kurie nedrįsta nė žodžio ištart prieš Janušonį, atrodo graudžiai. Bet, ačiūdiev, visi tai matome ir dabar jau visiškai įsitikinome, kiek supuvę ir korumpuoti yra visi liberalai. Pamatėm, ko nematę. Žinosim, už ką balsuot per rinkimus, t.y. už ką nebalsuot.

    Reply
    • Elza

      Visiškai jums pritariu

    • Balsas

      Bobutem tai pasakykit. Normalus zmones uz Grubliauska nebalsavo.

    • Klaipėdietė

      Visks tiesa, bet… Labai abejotina, kad situacija pasikeis.

  9. Jons

    Konservatoriai ar leiboristai ar populistai, man kaip klaipedieciui jokio skirtumo kas mieste daro tvarka, jeigu tik ja daro. KUL betvarke, kuri ant tiek akivaizdi, kad jau Janusonio ir mero pusti muilo burbulai i akis nebeuzdengia to vaizdo. Pagaliau meras pradejo pripazinti, kad yra problemu, kuriu seniau kaip ir nemate, bei negirdejo. Medikai buvo raginami rasti drasos ir prabilti, prabilo, dabar ir politikus reikia raginti, kad rastu drasos.

    Reply
    • Elza

      Puikiai pasakyta

  10. Po 30 metų

    pasirodo niekas nepasikeitė KUL. Kai ne vienas šimtas medikų KUL prieš 30 m. susirinko į KUL konf.salė ir reikalavo V.Janušonį atsistatydinti tada jis „išsisuko” nuo to… Bėgo metai. Atėjom iki šios dienos kai V.J. taip išdrąsėjo kad neleidžia daktarams ir kt. savo nuomonę pasakyti,pakritikuoti jį. Juk sausio pabaigoje sakė viešai,kad kreipėsi į prokuratūrą kad išaiškintų anonimus „skundikus’… Kas tai? Kur einame su demokratija. Nemalonu skaityti komentarus kai tyčiojasi iš konservatorių iniciatyvos,. Bet juk ir p.Puteikeinė dar aktyviau ta linkme darbuojasi. Nesvarbu kuios partijos tarybos nariai. Baikit, tie komentatoriai elgtis kaip sovietiniais laikais – toleruoti KUL betvarakę… Argi ne taip? V.J privalo gražiai atsisveikinti ir išeiti į pensiją. Supraskit juk 73 metai žmogui. Ne taip paprasta suvaldyti tokią didelę ligoninę… Labai nerimtai atrodo ir V. Čepas užstodamas V.J. Nejaugi jis nežino kas darosi KUL?

    Reply
    • Pritariu, bet

      Gal ir reikia išlydėti Janušonį, bet ne tokiu pretekstu, kaip Veryga bando įpiršti, ir ne tokiu tonu, kaip Kaveckis per Tarybos posėdį užsipuolė. Gatvės bandito stilius, o ne išsilavinusio žmogaus lygis.

  11. nepatyrę koncervai

    Valstiečiai iš Vilniaus įkalė pleištą į Klaipėdos valdančiąją koaliciją, o vietos konservatoriai pasimovė ant jauko ir vietoj stipraus smūgio atgal (neaiškins žaliejivalstiečiai, kaip mums Klaipėdoje tvarkytis), ėmė mušti saviškius (KUL ir mero komandą). Pildosi karabaso svajonė 🙂
    Išmokit jaunieji konservatorių berniukai iš vyresnių kolegų mąstyti ir orientuotis, kas vėją prieš rinkimus Klaipėdoje užsakinėja. Ir liepkit Petrošiui patylėti, politikos istoriją patyrinėti, arba ekonomikos vadovėlį paskaityti. Tokie nusišnekėjimai, kaip „savivaldybė turi neteikti paslaugų, kurių gali neteikti” jau buvo išbandyti Zuoko valdymo eroje Vilniuje. Pasekmė – rubikonas, nuvarytos savivaldybės įmonės ir didžiausios paslaugų kainos gyventojams.

    Reply
    • Petrošiui ir Kaveckui

      Berniukai įsisvajojo apie Seimą. Gal jūs jau pas Karbauskį sąrašuose? Klaipėdiečiams tikrai nepatinka, kas eina prieš miestą, gal tik Puteikienei….Svajokit toliau….O portalas konservatorius reklamuoja?

    • Vygantas

      Tai jau taip…Kam man klaipėdiečiui ta KUL reikalinga, kavenckai prisigungs, apjungs, optimizuos,ir Klaipėdai paliks apendicitus,furunkulus, ir slaugą beviltiškų…Ai, gal dar onkologiją jei labai pasiseks.Tai ir universitetas, o kam jis mums reikalingas , kam kaimui reikalingas universitetas?Universitetą per plauką išsaugojom, dabar ligonine RIMTAI užsiėmė.

  12. Simona

    Gerb.Martynai. Jeigu suskaičiuotumėm kiek straipsnių paskutiniu laikotarpiu apie KUl ir p. V. Janušonį jūsu laikraštis parašė, tai jums ir atsakymas į tai kas yra žurnalistikoje aš. Ir tai parodo prielankumą vienai iš politinių jėgų.

    Reply
    • Martynas Vainorius

      Gerbiama Simona, viskas labai paprasta. Nuo balandžio pradžios parašiau 29 straipsnius. 5 iš jų susiję su situacija KUL. Dabar Jūs paskaičiuokite, kiek kolegės Palmira ir Virginija dar parašė. Ir koks gausis procentas? Palyginkite kiek apie tai buvo infromacijos vel.t, kl.lt. Koks vaizdas? O dėl palankumo vienai iš politinių jėgų, tai Jūs gal susirašykit su kitais anoniminiais komentatoriais ir nuspręskit, kam gi pagaliau ta AK palanki? Iki rinkimų buvom palankūs Simonui Gentviui ir liberalams, per rinkimus – Grubliauskui, po to – Puteikiams. Galiausiai – konservatoriams ir valstiečiams. Kas beliko? Gal „Titov ir teisingumas”? 🙂

  13. Paršas, prisistatęs Vytauto Čepo vardu

    Vytautas Čepas: „Apie galvų kapojimą“

    Reply
    • Vytautas Čepas

      Žmonės turėkite sąžinės, jei bijote pasirašyti savo pavarde ir vardu, tai nenaudokite kitų realių žmonių pavardžių. Juk yra visokie vvv; fuiks; žinovas;liusė ir t.t. ir pan. Kurių galų čia įpiršote mano pavardę ir vardą, šia tema į AK nieko nerašiau. Martynai, pažiūrėk kas tas paršas.

    • Martynas Vainorius

      Pataisėm ano komentuotojo vardą. Ačiū, kad atkreipėte dėmesį, ponas Vytautai.

    • Vytautas Čepas

      Dėkui, Martynai.

  14. WOW

    Toliau svarbiausias miesto virėjas, Kaveckis, nerimsta! „Klapčiukas” Petrošius „peza” pavymui. Tik iš kur kompetencijos spręsti apie sveikatos sistemą pas šiuos du atsirado? Iš šventos dvasios, matyt!

    Reply
    • Ištroškę valdžios ir pinigų

      Reikia konservoms naujų darbo vietų. Seniai bebuvę valdžioje, todėl alkani ir pikti. Petrošiau, von iš Kratco! Į Reikalo vietą konservai taikosi, šį konservkomjaunuolį įkišdami?

  15. Anonimas

    konservatoriu politiniai jaunuoliai reikalavimus kelia. Piena nuo lupu pirma nusivalykite. Petrosius visu galu meistras, duobiu fotografas pirmiausiai pasirupino savo darbo vieta KRATCe. Pasirodo ir sia sriti, be medicinos, be duobiu irgi ismano. Bilotaites pavyzdziu pasekite patys gal? Kreipkites i savivaldybes Antikorupcijos komisija, kad istirtu ar didysis kovotojas Petrosius pats skaidriai idarbintas ir kokiu budu ta darba gavo! Pradekite nuo saves.

    Reply
  16. Klaipėdietis

    Perskaičiau pono čepo straipsnį. JIS gina KUL vadovą ir palaiko buvusių miesto vadovų poziciją.Ar iš tikrųjų KUL taip viskas gerai,jeigu yra ir kita nuomonė?

    Reply
    • Pušys

      Nesutinku, jis negina, o kaip tik sutinka su problema, bet jis teisingai peržvelgia politinius įvykius.

    • Jons

      O ko tiketis is Cepo, jis eile metu vienoje valtyje su Taraskevicium ir Grubliausku sedi. Senosios gvardijos atstovas, kuri arsiausiai gina Janusoni

    • Vytautas Čepas

      Neginu aš nieko. Apsigins patys, jei reikės. Neapsigins -neteks darbo. O gal tų klaidų nėra arba jos tokios menkos, kad ir kalbėti apie jas neverta? Niekas šiandiena nežino, geriausiu atveju numano. Sakau tiesiai – ne laiku ir ne vietoje sukeltas skandalas, o ir tonas perdėm netaktiškas, įžeidžiantis sunkų darbą dirbančius žmones. Tokia mano nuomonė, Jūsų kitokia, tad tegul taip ir lieka. Nejau dėl to smerksite ir peiliais mojuosite?

  17. Simona

    Gerb Martynai, be koncervatorių ” pirščiojimo” Klaipėdos mieste nebematote kitų įvykių? Kaip žurnalistas, neturėtumėt rodyti savojo aš.

    Reply
    • Martynas Vainorius

      Gerbiama Simona, pasauskite ant mano pavardės ties autoryste ir pamatysite, ką parašiau pastaruoju metu apart KUL. Nelabai suprantu, ką turėjote omenyje rašydama „rodyti savo aš”, tačiau galiu paaiškinti, kad apie šią situaciją rašau, nes konservatoriai nurodė konkretų terminą ir manau, kad rinkėjai turi teisę žinoti, ar tai buvo tik tuščias lozungas ar kažkas bus daroma toliau. Ar čia jų pirsčiojimas, ar pagrįsti siekiai – spręsti kiekvienam. Ačiū dievui, laisvoje šalyje gyvename.

    • Anonimas

      suejo 15 diena ir is konservatoriu tyla??? Tuscios kalbos. Nepamatuoti reikalavimai. Politine reklama pries seimo rinkimus. Masiu emociju audrinimas. Ir nieko daugiau.

    • Klaipėdietė

      O Jums neatrodo , jog ši situacija su KUL ne įvykis? Ar Jums neatrodo , jog KUL žaidžia gyventojų sveikata jau gana seniai? Ir man visai nesvarbu kokiame pavaldume bus KUL , aš noriu žinoti , jog ištikus sveikatos problemai , man būtų suteikta skubi ir kokybiška pagalba. O kaip žinia, KUL jau seniai neatlikdavo savo tiesioginių funkcijų. Visada šioje ligoninėje tiek pagrindiniame korpuse , tiek gimdymo namuose būdavo pilna virusų , bakterijų . Baisi aplinka – 40 metų jokio remonto , bendro naudojimosi patalpose antisanitarija . Viduriniojo personalo pastovūs dejavimai dėl mažų atlyginimų , nors administracijos personalo apstu. Tik surišus mane ir prieš mano valią priverstinai gydytų šioje ligoninėje.

    • to klaipediete

      nustokit meluoti. KUL vieni didziausiu atlyginimu visoje Lietuvoje

  18. Pagirimas...

    Reikia pagirti ir labai, kad Sav. tarybos nariai konservatoriai ( atrodo ne visi) yra principingi, drąsūs (reiškia ir sąžiningi) kad teisingai supranta esančią situaciją KUL. Šiuo savo siekimu jie padarytų labai gerą darbą miestiečiams. Juk ne paslaptis, kad KUL yra seniai tapusi stagnacijos laikų sveikatos įstaiga… Beje, tarybos nariai Kaveckas, Petrošius labai korektiškai motyvuoja ir siekia V.Janušonio atsistatydinimo. Liberalai kartu su meru daug metų toleravo KUL betvarkę… Gal susipras ir kiti tarybos nariai ir prisidės prie reikalavimo kuris ,beje, svarbus visam miestui…

    Reply
    • Laims

      As manau kad tie kurie palaiko P
      Janusoni niekada nesigyde sioje ligonineje bendroje palatoje. Zmones praregekit. Siaubinga situacija. Netgi Kauno klinikose yra cenzas o Klaipedoje ne.

    • Vygantas

      Laimi, iš ligoninių neišlendi ? Sveikatos tau, dar Vilnių išbandyk.

  19. Pušys

    Gerbiamas Vainoriau, parašykite ir apie LRT tyrimą bei VE išspausdinatą Čepo straipsnį, vaizdas bus kur kas platesnis, nes dabar įspūdis, kad teisingieji koncervatoriai viską išmano ir tuoj tuoj kaip robinai hudai sulygins viską ir visus, o gal kaip šarikovas siūlė, „vsio vziat i podelit…”
    Būkite platesnių apžvalgų, pateikite ir kitų pusių.

    Reply
    • Martynas Vainorius

      Nuoroda į LRT publikaciją buvo vakar skelbtame straipsnyje, kuriame ministras dėstė savo požiūrį. Pakartojau ją dar kartą ir šiame. Mielai išklausyčiau ir vyr. gydytoją, bet su juo nepavyksta susisiekti. Gerbiamo Čepo straipsnį tikrai paskelbtume, jei tik jis mums jį atsiųstų.

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Miestas

Dabartiniai vicemerai uždirba ženkliai daugiau

Trijų Klaipėdos vicemerų mėnesiniai atlyginimai šių metų pirmą ketvirtį vidutiniškai buvo 5679 eurai neatskaičius mokesčių. O pernai metais šie pareigūnai ...
2024-04-19
Skaityti daugiau

Spyglys

Eksmeras užsigeidė atsivesdinti Sporto skyriaus vedėją*

„Tikiuosi, neateisime iki tokios stadijos, kad reikės prašyti administracijos direktoriaus, kad atvesdintų jus į virtualią komiteto posėdžio erdvę”, – taip ...
2024-04-13
Skaityti daugiau

Sportas, Svarbu

Konfliktų draskomo „Viesulo” vadovo darbą meras vertina gerai

„Kiekvienas vadovas turi dar ir savo vadovą, išskyrus aukščiausiąjį miesto vadovą, nes jam vadovo nebėra”, – taip Klaipėdos miesto tarybos Kultūros, ...
2024-04-11
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This