Koronavirusas: Klaipėdoje – dvi mirtys

Koronavirusas, Svarbu

Nacionalinės visuomenės sveikatos priežiūros laboratorijos duomenimis, per sekmadienį Lietuvoje nustatyta 11 naujų koronaviruso atvejų – vienu mažiau nei šeštadienį.

Klaipėdos universitetinės ligoninės (KUL) laboratorijoje ištyrus 446 mėginius kaip ir šeštadienį buvo nustatyti du nauji susirgimo atvejai – vienas teigiamas mėginys atkeliavo iš mobiliųjų punkto. Taip pat konstatuoti trys atvejai, kai žmogus dar nepasveiko.

Klaipėdos savivaldybės duomenimis, per savaitgalį koronavirusu susirgo penki klaipėdiečiai.

Šiuo metu Lietuvoje yra 1449 asmenys, kuriems buvo diagnozuota COVID-19 infekcija.

Per parą pasveiko 7 žmonės – tiek pat, kiek ir per šeštadienį. Iš viso pasveikusiais jau laikomi 474 asmenys. Iš jų – 94 medikai.

Ryte 41 mirtis buvo priskiriama koronaviruso infekcijai.

Pirmadienį popiet surengtos spaudos konferencijos metu Nacionalinio visuomenės sveikatos centro (NVSC) Vilniaus departamento vadovė Rolanda Lingienė pranešė, kad Klaipėdoje patvirtintos dvi mirtys. Patvirtinta, kad tarp jų yra šeštadieninė 58 metų vyro mirtis uostamiestyje, Karlskronos gatvėje. Kita auka – 87-erių vyras gydėsi nuo COVID-19 namie – ir į KUL buvo paguldytas tik balandžio 16 d.

Pasak R. Lingienės, KUL išlieka didžiausiu mirties nuo koronaviruso tašku. Čia atsiradusiam ligos židiniui priskiriama 17 mirčių.

Vėliau NVSC pranešė, kad Lietuvoje užfiksuota 44-ta mirtis nuo koronaviruso. COVID -19 patvirtintas šeštadienį Kauno klinikinėje ligoninėje mirusiam Vilkaviškio rajono gyventojui, jis buvo 70-80 metų ir turėjo gretutinių ligų.

3 Comments

  1. Laima

    Mano mama guli Klaipėdos hospise ir yra uzsikrietusi virusu. Kur gauti informacija apie padėtį mūsų artimųjų, ką su jais darys ir t. t.?
    Kur kreiptis dėl tikslios informacijos?
    Ačiū.

    Reply
    • AK

      11 val. vyks Klaipėdos savivaldybė ekstremalių situacijų komisijos posėdis, kuriame turėtų būti sprendžiamas šis klausimas.

    • Laima

      Nieko, tik laukit mirties!!

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Koronavirusas

Trečiadienis Klaipėdoje - be naujų COVID-19 atvejų

Trečiadienį šalyje buvo patvirtinti aštuoni nauji COVID-19 atvejai (vienas žmogus užsikrėtė antrą kartą), skelbia Valstybės duomenų agentūra. Klaipėdoje naujų susirgimų ...
2024-04-25
Skaityti daugiau

Koronavirusas

Nuliniais COVID-19 rodikliais jau džiaugiasi 19 šalies savivaldybių

Antradienį šalyje buvo patvirtinta 15 naujų COVID-19 atvejų, iš kurių trys žmonės užsikrėtė antrą kartą. Klaipėdoje pirmą kartą susirgo vienas ...
2024-04-24
Skaityti daugiau

Koronavirusas

Klaipėdoje toliau prastėja savaitiniai COVID-19 rodikliai

Pirmadienį šalyje buvo patvirtinta 13 naujų COVID-19 atvejų (du žmonės užsikrėtė antrą kartą), skelbia Valstybės duomenų agentūra. Klaipėdoje po keturių ...
2024-04-23
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This