Klaipėdoje – vėl įvežtinis susirgimas COVID-19

Koronavirusas, Svarbu

Uostamiesčio savivaldybė skelbia, kad per antradienį Klaipėdoje buvo užregistruotas tik vienas naujas susirgimo koronavirusu atvejis.

Nacionalinio visuomenės sveikatos centro (NVSC) Vilniaus departamento direktorė Rolanda Lingienė trečiadienį surengtos spaudos konferencijos metu buvo informavo, kad tai ir vėl yra įvežtinis atvejis – asmuo gegužės 10 d. atvyko iš Švedijos. Daugiau informacijos apie šį atvejį ji neturėjo, nes tebevyksta epidemiologinis tyrimas.

Pastarosiomis dienomis Klaipėdoje buvo nustatyti atvejai iš Maskvos grįžusiam vaikui bei kruizinio laivo įgulos nariui, grįžusiam iš Bardaboso per Londoną ir Taliną (iš jo – mikroautobusu).

Klaipėdos universitetinės ligoninės laboratorijoje per parą buvo gauti šeši atsakymai, liudijantys apie koronavirusą.

Laboratorijos teikia bendrą iš gautų ėminių nustatytą koronaviruso infekcijų skaičių. Į šį skaičių įeina tiek naujai nustatytieji atvejai, tiek pakartotiniai.

NVSC duomenimis, per antradienį šalyje užfiksuota 14 naujų šios ligos atvejų. Iki šiol ji jau buvo diagnozuota 1505 žmonėms.

Per parą šalyje pasveiko 58 asmenys ir tokių jau yra 908.

Nuo CODIV-19 per antradienį mirė keturi žmonės – vakar jau buvo detalizuoti trys mirties atvejai: mirė vienas Vilniaus klinikinės ligoninės Vidaus ligų skyriaus pacientas ir du Antavilių pensionato gyventojai. Iš viso jau yra 54 viruso aukos. Šešios mirtys išskiriamos kaip užsikrėtusiųjų koronavirusu, bet mirusių dėl kitų priežasčių.

4 Comments

  1. Antanas

    Uzteks jau meloti apie ta virusa, namuose sededami jusu organizmas nusilp taip, kad apsikresit iskarto iseidami I lauko. Nera jokio viruso, paziurekit I Baltarusija, ir padarikit isvadas, jiej dar turit smegenu!

    Reply
    • Irena

      Nesėdėkite,vaikščiokite po gryną orą kiemą , pievas, mišką.,prašo nevaikščioti po masinės žmonių vietas. Kodėl žmonės taip priešiškai nusiteikę, kad tik pasakyti ką nors pikto…Nusišypsokite, ir eikite….

  2. Vytautas

    Karantinas sienos uždarytos turetu buti,bet vis atsiranda iveštiniai atvejai,kaip taip lektuvai neskrado,kas čia darosi Vyriausybes nera pas mus Lietuvoje

    Reply
    • Mmm

      Vyriausybės …. Kodėl neprisimeni DB,VokiEtijos, ŠVEDIJOS, Pietų Europos, ką jau kalbėto apie Rusiją. Mada burbėti.

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Koronavirusas

Klaipėdoje toliau prastėja savaitiniai COVID-19 rodikliai

Pirmadienį šalyje buvo patvirtinta 13 naujų COVID-19 atvejų (du žmonės užsikrėtė antrą kartą), skelbia Valstybės duomenų agentūra. Klaipėdoje po keturių ...
2024-04-23
Skaityti daugiau

Koronavirusas

Šeštadienį - vos du antriniai COVID-19 atvejai, bet mirė vienas žmogus

Lietuvoje šeštadienį buvo patvirtinti vos du nauji koronavirusinės infekcijos atvejai ir abu užsikrėstusieji susirgo antrą kartą. Klaipėdiečių tarp jų trečią ...
2024-04-21
Skaityti daugiau

Koronavirusas

Savaitinis COVID-19 rodiklis Klaipėdoje padidėjo 125 proc.

Lietuvoje penktadienį buvo patvirtinta 18 naujų koronavirusinės infekcijos atvejų, iš kurių du žmonės susirgo antrą kartą. Klaipėdoje, kaip ir ketvirtadienį, ...
2024-04-20
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This