COVID-19: susirgo 11 žmonių

Koronavirusas

Nacionalinio visuomenės sveikatos centro duomenimis, per vakar dieną COVID -19 infekcija susirgo 11 žmonių – vienu mažiau nei ketvirtadienį.

Sergančiųjų iš viso šiuo metu šalyje yra 485, pasveikusių – 988 (per parą pasveiko 23).

Klaipėdos universitetinės ligoninės laboratorijoje ketvirtadienį gauta 11 teigiamų COVID-19 atsakymų. Tačiau laboratorijos teikia bendrą iš gautų ėminių nustatytą koronaviruso infekcijų skaičių. Į šį skaičių įeina tiek naujai nustatytieji atvejai, tiek pakartotiniai.

Izoliacijoje yra 272 gyventojai, o nuo COVID-19 iki šios dienos mirė 55 žmonės – Nacionalinio visuomenės sveikatos centro Vilniaus padalinio vadovė Rolanda Lingienė dar penktadienį pranešė apie dvi naujas mirtis nuo koronavirusinės infekcijos. Abu atvejai – Vilniaus ligoninėse.

Penktadienį taip pat pranešta, kad pagal rodiklius didžiausias sergamumas šia infekcija fiksuojamas Klaipėdoje, kur 10 tūkst. gyventojų tenka 12,7 atvejų, toliau rikiuojasi Vilnius su 8,25 atvejais ir Marijampolė su 7,2 atvejais 10 tūkst. gyventojų.

3 Comments

  1. Rasa.O

    Aš jau susitaikiau su valdžios abejingumu. Kuri paprastai pasiduoda žmonių spaudimui. Šiandien gavau reklamą kad atnaujina masažus….labai įdomu, kaio bus atliekami masažai? Masažistės bus su respiratoriais, akiniais ir visais baltais kostiumais ir su vienkartinėm pirštinėm? Geras…o ką klientas? Bus su respiratoriumi pirštinėm o kūnas ivilktas i lateksinę kojinę? O kur klientai be simptomų? Nuo vieno link kito kūno masažistas užneš? Ar per dviejų metrų atstumą bus darimi masažai? Ar čia tas virusas yra blefas. Tiek nepavojingas, kad net tiesiogiai ir masažus gražina. Nebejuokinkite. Medikai turi besimptomius net tyrimus imti kosmonautu apsirenge. O matai masažai dzin. Nieko. Jei žinojome saugotis užsieniečių. Tai dabar virusas gyvena Lietuvoje, nustatoma kasdien ir jau nebereikia karantino. O gal pamatė, permažai mirčių. Kam besisaugoti….Antra banga bus kaip Italijoje…bus tada juokauti….

    Reply
  2. Vytas

    Iš tikrųjų – tie, kurie saugosi, neturi galimybės rimtai saugotis susirgti, kai nežino konkrečių židinių. Galbūt valdžios neskelbiama dėl to, kad virusas neišplistų. Bet juk tie, kurie nesisaugo, ir nekeis savo įpročių – toliau lankysis viruso židinyje.

    Reply
  3. Painiava

    Kodėl mieto savivaldybė nebepraneša apie naujus atvejus mieste, man kaip tikram lietuviui nelabai įdomu kad gretimame name kaimynas užpylė kaimyną, kur kas įdomiau kas vyksta name kuriame gyvenu, šiuom atveju mieste kuriame turiu garbės gyventi. Vien dėl šios info ir lysdavau į „Atvirą Klaipėdą”, o dabar nebeįdomu.

    Reply

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Koronavirusas

COVID-19 situacija Klaipėdoje atitinka Lietuvos vidurkį

Lietuvoje ketvirtadienį buvo patvirtinti aštuoni nauji koronavirusinės infekcijos atvejai – visi susirgę žmonės užsikrėtė pirmą kartą. Klaipėdoje naujų susirgimų nefiksuota. ...
2024-04-19
Skaityti daugiau

Koronavirusas

Jau 19 šalies savivaldybių turi nulinius COVID-19 rodiklius

Valstybės duomenų agentūra skelbia, jog trečiadienį, kaip ir antradienį, Lietuvoje buvo patvirtinta 16 naujų koronavirusinės infekcijos atvejų, iš kurių du ...
2024-04-18
Skaityti daugiau

Koronavirusas

COVID-19 Klaipėdoje: kasdien po tris susirgusius

Valstybės duomenų agentūra skelbia, kad antradienį Lietuvoje buvo patvirtinta 16 naujų koronavirusinės infekcijos atvejų (du žmonės susirgo antrą kartą, vienas ...
2024-04-17
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This