Politinė šizofrenija?* (3)

Spyglys
Spyglys
2020-06-01

Pirmadienio vakarą visai neseniai iškeptas frakcijos „Už Klaipėdą“ pirmininkas Vytis Radvila sugalvojo pademonstruoti, kad paprastos liaudies įžvalgos, jog dėl aštrių konservatorių pareiškimų tarp didžiausių valdančiosios koalicijos partnerių veriasi vis didesnė praraja, neturi jokio pagrindo.

„Kolegiški pietūs su TS-LKD frakcijos pirmininku, kur dar kartą aptarėme koalicijos programą bei jos įgyvendinimo eigą”, – parašė po bendra nuotrauka, padaryta TS-LKD frakcijos pirmininkui priklausančiame pasaže, V. Radvila.

Į šį akių dūmimą rinkėjams netruko sureaguoti vietinis influenceris Arūnas Marčauskas, savo administruojamoje veidaknygės paskyroje „Klaipėda kalbasi su Lietuva apie politiką” pareiškęs, jog toks V. Radvilos postas yra „Mišios Klaipėdos konservų ir atskilėlių libų (laisviečių) komunikacijai”.

„Kuomet dažnas Lietuvos ir Klaipėdos žmogėnas tupi pokarantininėje finansinėje krizėje (sprendžia kokį maistą gali sau leisti) šie du Klaipėdos savivaldybės tarybos nariai (konservas ir mero Kongo bičas, buvęs libas) demonstratyviai minta vieno jų bare. Keista. Šie politikai man kėlė bent jau iki šiol simpatiją. Bet. Nu bet, kad ši chebrytė visiškai nejaučia informacinio konteksto savo fb postams”, – į šuns dienas tuos du deputatus-buržujus išdėjo A. Marčauskas.

Viskas gal būtų ir visai nieko, būtų galima dar pridėti ir legendines Majakovskio eiles apie ananasus ir buržujus, jei tik ne tokia mažytė aplinkybė – Spyglio duomenimis, minėtasis A. Marčauskas visai neseniai įsirašė į libų gretas. Tad, ar nebus tik čia pakvipę politine šizofrenija, nes bent jau Spygliui niekaip nesusieina liberalizmas ir kritika buržujiškiems įpročiams…

*Spyglio rubrikos nerekomenduojama skaityti susipykusiems su humoro jausmu ar stokojantiems fantazijos, nes nieko rimto čia tikrai nerasite, Spyglio humoras iš viso yra sunkiai suprantamas, juodas ir kandus. Rimtų dalykų ieškokite visose kitose „Atviros Klaipėdos” rubrikose.
Žymos: | | |

Komentarai (3):

Atsakymai į “Politinė šizofrenija?*”: 3

  1. TRAUKŪNAS parašė:

    1. Laivas SŪDUVIS stovės prie Pilies tilto, Dangės kairėje krantinėj. REGATOS vietoj.

    2. Laivas „SŪDUVIS” bus „UŽKONSERVUOTAS”, o ne „NURAŠYTAS”.

    Tiems, kas skaito komentarus tinklaraštyje ir jau žino kur stovi Smiltynėje „NURAŠYTAS” laivas „KOLYMA”,
    rekomenduojame nuvykti dar į Klaipėdos geležinkelio stotį ir apžiūrėti „UŽKONSERVUOTĄ” juodą garvežį……

  2. Vyturys parašė:

    Sėkmės renkantis darbdavius

  3. Jons parašė:

    Ilga laika matesi kaip tas metosi nuo vienu prie kitu, kaip koks amziu nugyvenes kiemsargiukas, besitikintis, kad kas priglaus. Vis visu komunikacijas papeikia, tai ka aploja, noredamas parodyti, kad dar parako turi, bet taip nieko ir neitikino. Pasukes ratus aplink konservatorius ir mero komanda, pasirodo nere libams prisiduoti ir prisiekti tarnyste. Ka gi, gal pames anie koki gardesni kaula. Visiems savo kelias, sekmes.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti apie klaidą

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Spyglys

Meras vienasmeniškai turėtų spręsti ir tualetų klausimus*

Kodėl laikinų tualetų virtines Jūros šventei valdžia pastatė tiesiai prieš mūsų langus ir duris? – pasipiktino Sukilėlių gatvės gyventojai ir ...
2024-07-26
Skaityti daugiau

Spyglys

Merui neleido giedoti Jūros šventės himno*

Spyglio informacijos agentūra, remdamasi nepatikimais šaltiniais, praneša, kad Klaipėdos meras Arvydas Vaitkus labai norėjo sugiedoti Jūros šventės himną „Aš namie“ ...
2024-07-25
Skaityti daugiau

Spyglys

Kada nustosit klaidinti?*

Šį savaitgalį visą Lietuvą prie jūros kviečianti Klaipėdos valdžia yra neįgali jau keletą metų nuimti ties vienu pagrindiniu keliu stovinčio ...
2024-07-24
Skaityti daugiau



Pin It on Pinterest

Share This