Naujų susirgimų COVID-19 Klaipėdoje nėra

Koronavirusas

Klaipėdos savivaldybė praneša, kad per trečiadienį mieste nebuvo nustatyta koronaviruso infekcijos atvejų.

Šalyje trečiadienį patvirtinta 19 naujų susirgimo atvejų. Šiuo metu serga 296 žmonės. Pasveikusiais nuo infekcijos laikomi 1372 asmenys – per parą pasveiko trys žmonės.

Klaipėdos laboratorijos trečiadienį nefiksavo teigiamų mėginių su virusu. Jų buvo ištirta 662.

Šiuo metu uostamiestyje serga 34 žmonės.

Mirusiais nuo infekcijos laikomi 74 žmonės. Dar dešimt laikomi mirusiais nuo kitų priežasčių, bet jie kartu turėjo ir šią infekciją.

Sveikatos apsaugos ministerija savo ruožtu primena, kad nors nuo birželio 17 dienos Vyriausybė atšaukė karantiną, yra paliktas toliau galioti sprendimas dėl ekstremaliosios situacijos, tad išliks kai kurie apribojimai ir dėl gydymo įstaigų darbo. Jos ir toliau turės dirbti laikydamosi visuomenės sveikatos saugos priemonių, reguliuodamos pacientų ir lankytojų srautus.

„Atšaukus karantiną, prioritetas bus teikiamas nuotolinėms konsultacijoms, tačiau gydymo įstaigos galės pačios pasirinkti paciento interesą labiausiai atitinkantį paslaugų teikimo būdą – aptarnauti nuotoliniu būdu ar gyvai priimant pacientus. Ligoninės ir poliklinikos gydymo paslaugas galės teikti, kai parengs ir pateiks Nacionaliniam visuomenės sveikatos centrui įstaigos planinių stacionarių ir ambulatorinių paslaugų planą”, – rašoma ministerijos pranešime.

1 Comment

  1. Nesvarbus

    Palaukit Jūros šventės. Nesuprantu kam tokį didelį masinį renginį reikėjo leisti? Negi nors vieną vasarą negalima buvo pakentėti?

    Reply

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Koronavirusas

Per parą šalyje - vos 24 nauji COVID-19 atvejai

Ketvirtadienį Lietuvoje patvirtinti 24 nauji COVID-19 atvejai, iš kurių trys žmones užsikrėtė antrą, skelbia Valstybės duomenų agentūra. Klaipėdoje vienas žmogus, ...
2024-03-29
Skaityti daugiau

Koronavirusas

Šalyje - jau dešimt savivaldybių su nuliniais COVID-19 rodikliais

Trečiadienį Lietuvoje patvirtinti 27 nauji COVID-19 atvejai – šeši žmones užsikrėtė antrą, skelbia Valstybės duomenų agentūra. Klaipėdoje vienas žmogus susirgo ...
2024-03-28
Skaityti daugiau

Koronavirusas

Tarp nulinius COVID-19 rodiklius turinčiųjų - ir Klaipėdos rajonas su Neringa

Valstybės duomenų agentūros duomenimis, antradienį Lietuvoje patvirtintas 31 naujas koronavirusinės infekcijos atvejis, iš kurių po tris žmones užsikrėtė antrą ir ...
2024-03-27
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This