„Kautra” sugrįžta į pajūrį

Transportas

Keleivių vežėja „Kautra” skelbia užbaigusi tarpmiestinių reisų atnaujinimą. Nuo praėjusios savaitės pabaigos įmonė atnaujino papildomus reisus, tarp kurių yra ir reisai į Šventąją, Mažeikius bei kitus miestus. Anot vežėjos atstovų, po šio etapo jau yra atnaujinti 95% įmonės aptarnaujamų tarpmiestinio susisiekimo reisų.

„Vasarą pasitinkame reisų atžvilgiu sugrįžę į vėžes. Karantinas baigiasi, vasara prasideda, tad, tikiu, ir keleiviai sugrįš į autobusus. Mūsų strategija buvo sugrįžti kuo greičiau ir efektyviau. Dabar turime būti kantrūs ir sulaukti keliaujančių. Jei reisai atnaujinti beveik šimtu procentų, deja, dar to negalime pasakyti apie keleivius, skaičiai dar nėra panašūs. Šiuo metu fiksuojame apie 50% keleivių sugrįžimą”, – pranešime cituojamas „Kautros” generalinis direktorius Linas Skardžiukas. Jo teigimu, kad kol kas neaptarnaujami vos keli procentai iki karantino buvusių pačių nerentabiliausių maršrutų.

Jau anksčiau vyriausybė panaikino ribojimus visuomeniniame transporte – nebeliko reikalavimų sėdėti autobusuose šachmatine tvarka, riboti keleivių kiekį autobuse, lipti per galines duris ir kt.

„Džiugu, kad situacija leidžia priimti šiuos sprendimus. Žmonės po truputį sugrįžta į įprastą gyvenimą. Prasidėjus vasarai visuomet sulaukdavome srauto į pajūrį padidėjimo, tikimės, šylant orams ir šie metai bus ne išimtis. Ir toliau keliaujant rekomenduojame dėvėti kaukes, autobusus dezinfekuojame, taip pat juose turime keleiviams skirto dezinfekcinio skysčio. Tai efektyvios priemonės, kurios ir toliau leis išlaikyti viruso prevenciją”, – įsitikinęs L. Skardžiukas.

0 Comments

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Svarbu, Transportas

Klaipėdos rajono vežėjų konkurse - ir Rusijos korta

Dar gegužę VšĮ „Klaipėdos keleivinis transportas“ (KKT) paskelbto konkurso dviem Klaipėdos rajono maršrutų paketams rezultatais nepatenkinta bendrovė „Kautra“ nieko nepešė ...
2023-11-06
Skaityti daugiau

Svarbu, Transportas

Klaipėdos „mikriukų" penkmetis: vežėjai nesikeis

Jau prabėgo penkeri metai, kai į Klaipėdos gatves išriedėjo naujutėliai mikroautobusai, tapę ir neatsiejama miesto įvaizdžio dalimi, ir patogia, pakankamai ...
2023-06-21
Skaityti daugiau

Svarbu, Transportas

Klaipėdą su rajonu jungiantis naujas maršrutas pasitvirtina

Bandomasis viešojo transporto maršrutas Nr. 35  Klaipėda – Slengiai – Trušeliai – Smilgynai, pradėtas šių metų balandį, panašu, pasivirtino: VšĮ ...
2022-06-12
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This