Klaipėdos plėtros planai – naujoje interneto platformoje

Verslas

Startavo virtualus Klaipėdos nekilnojamojo turto (NT) projektų žemėlapis. Jame galima nemokamai susipažinti su esamais ir planuojamais plėtoti NT projektais, rinktis ir peržiūrėti juos pagal įvairius sau svarbius kriterijus.

Žemėlapyje rodomi ne tik gyvenamųjų namų NT projektai, bet ir tik dar planuojami miesto infrastruktūros bei komerciniai projektai.

Šiuo metu virtualiame žemėlapyje įtraukti 104 NT projektai Klaipėdoje, iš kurių 24 – parkai ar miesto infrastruktūros gerinimo projektai, 40 gyvenamosios paskirties ir tiek pat verslo centrų ar kitos komercinės paskirties projektų.

„Sukūrę žemėlapį Vilniaus ir Kauno miestams, nusprendėme sukurti žemėlapį ir Klaipėdoje. Pirmieji rezultatai smarkiai viršijo lūkesčius – žemėlapiu buvo daug kartų pasidalinta socialiniuose tinkluose, per kelias dienas sulaukėme per 3 000 apsilankymų“, –  pranešime spaudai cituojamas projekto įkūrėjas Vilius Visockas, po septynerių metų darbo JAV technologijų kompanijoje „Facebook“ grįžęs į Lietuvą ir įkūręs NT startuolį „CityNow“.

Projekto įkūrėjas mano, kad planuojamų projektų pasiūlymų viešinimo ligšiolinė forma buvo netinkama šiuolaikinei auditorijai.

„Platforma „CityNow“, kurioje yra didžiųjų Lietuvos miestų virtualūs žemėlapiai, startavo 2018-ųjų rudenį. Informacija apie projektus talpinama remiantis viešais šaltiniais (projektiniais pasiūlymais, pranešimais spaudoje) ir tikslinama bendraujant su NT plėtotojais bei savivaldybėmis.

Projekto autoriai verslui siūlo projektų reklamą, iš kurios gaunamos pajamos investuojamos toliau tobulinti projektą, talpinti papildomą informaciją.

1 Comment

  1. Anonimas

    PERVADINKIT NE PLETROS PLANAI, O STRINGANTYS PROJEKTAI NAUJOJE PLATFORMOJE 😀 ARBA „TAI KA PAZADEJOME, BET NEIVYKDEME” ROFLCOPTER

    Reply

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Verslas

Nekilnojamojo turto sandorių rinka metus pradėjo vangiai

Šalies nekilnojamojo turto (NT) sandorių rinkoje bendras per mėnesį įregistruotų sandorių skaičius sausį buvo mažiausias per pastaruosius keletą metų, o ...
2024-02-12
Skaityti daugiau

Svarbu, Temos

Klaipėdoje jauniems žmonėms būstą įsigyti vis sunkiau

Klaipėdos miestą sunku įspausti į vienus rėmus – didmiestis, jūrinės infrastruktūros židinys, kurortas, bet tuo pačiu dažnam – ir regionas. ...
2023-12-02
Skaityti daugiau

Miestas

Savivaldybė išparduos senus namus, butus ir patalpas

Klaipėdos miesto savivaldybė viešame aukcione rengiasi parduoti 22 nekilnojamojo turto objektus. Tarp suplanuoto parduoti turto yra ir 1900 metais statytas ...
2023-11-09
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This