Autobuso bilietą jau galima įsigyti su mobiliąja programėle

Transportas

Dar tik atsigaunantys nuo pavasarį jų darbą sukrėtusio karantino tarpmiestinių autobusų vežėjai  pristato mobiliąją programėlę. Autobusubilietai.lt mobiliojoje programėlėje vartotojai gali įsigyti 35 tarpmiestinio ir tarptautinio susisiekimo vežėjų bilietus.

„Pauzė šį pavasarį buvo puiki proga susikoncentruoti į programėlės užbaigimo darbus. Tikiu, kad tai bus dar vienas postūmis žmonėms keliauti tarpmiestiniais autobusais. Manau, ši vasara yra puikus metas startuoti programėlei, kai vis daugiau šalies gyventojų leidžia laisvalaikį Lietuvoje, keliauja”, – pranešime cituojamas „Kautros”, administruojančios autobusubilietai.lt projektą, generalinis direktorius Linas Skardžiukas.

Anot vežėjų atstovo, aplikacija leidžia įsigyti autobuso bilietą vos trimis paspaudimais. Vartotojai, susieję banko kortelę su programėle, galės įsigyti bilietus greitai ir paprastai.

„Aplikacijos stiprybė yra paprastumas ir patogumas. Ypač šiais laikais, kai vis daugiau darbų atliekame telefonu, kai reikia sprendimo čia ir dabar. Net 45% autobusų bilietų pirkėjų internetu yra 18-34 metų amžiaus, tad privalome sekti tendencijas ir pasiūlyti šiuolaikiškus sprendimus. Dabar labai svarbu kaip programėlę įvertins vartotojai, pirmosios reakcijos pozityvios, tai džiugina. Keleivių vežimas jau seniai nėra tik autobusas, keleivis ir stotelė. Po tuo slepiasi daug technologinių sprendimų – nuo maršrutų planavimo, ataskaitų, bilietų pardavimo ir kita. Visuomeninis transportas labai stipriai priklausomas nuo technologijų”, – teigia L. Skardžiukas.

0 Comments

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Svarbu, Transportas

Klaipėdos rajono vežėjų konkurse - ir Rusijos korta

Dar gegužę VšĮ „Klaipėdos keleivinis transportas“ (KKT) paskelbto konkurso dviem Klaipėdos rajono maršrutų paketams rezultatais nepatenkinta bendrovė „Kautra“ nieko nepešė ...
2023-11-06
Skaityti daugiau

Svarbu, Transportas

Klaipėdos „mikriukų" penkmetis: vežėjai nesikeis

Jau prabėgo penkeri metai, kai į Klaipėdos gatves išriedėjo naujutėliai mikroautobusai, tapę ir neatsiejama miesto įvaizdžio dalimi, ir patogia, pakankamai ...
2023-06-21
Skaityti daugiau

Svarbu, Transportas

Klaipėdą su rajonu jungiantis naujas maršrutas pasitvirtina

Bandomasis viešojo transporto maršrutas Nr. 35  Klaipėda – Slengiai – Trušeliai – Smilgynai, pradėtas šių metų balandį, panašu, pasivirtino: VšĮ ...
2022-06-12
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This