COVID-19 užsikrėtęs Operos ir baleto teatro direktorius dalyvavo renginiuose Klaipėdoje

Koronavirusas, Svarbu

BNS praneša, jog koronvirusinė infekcija diagnozuota Lietuvos nacionalinio operos ir baleto teatro (LNOBT) direktoriui Jonui Sakalauskui.

Kartu su daugybe klaipėdiečių J. Sakalauskas praėjusį šeštadienį dalyvavo Teatro aikštėje vykusioje „Mėlynojoje vakarienėje”. Mato Mačiuslkio nuotr.

Ji teigė nežinąs, kur užsikrėtė, tačiau prisipažino dalyvavęs praėjusį savaitgalį uostamiestyje vykusiuose dviejuose renginiuose  – Teatro aikštėje surengtoje tradicinėje „Mėlynojoje vakarienėje” bei Klaipėdos muzikinio teatro premjeroje. Senajame elinge J. Sakalauskas su artimaisiais klausėsi operos „Skrajojantis olandas”.

Žinia, šiuose renginiuose dalyvavo ir daug žinomų bei eilinių klaipėdiečių ir miesto svečių.

Prieš tapdamas LNOBT direktoriumi, 38 metų J. Sakalauskas nuo 2015 lapkričio iki  2018 m. vasario vadovavo Klaipėdos muzikiniam teatrui.

Šiuo metu jis kartu su savo šeima yra izoliacijoje namuose Vilniuje.

31 Comments

  1. JAZZ Festivalį

    siūlau visiems boikotuoti ir neiti. Lai džiazo laisvasis ir visas pasaulis sužino apie mietiečių pažiūri į tokį jazzmeną.

    Reply
  2. Grubliauskai

    o kodėl tu pažeidi įstatymus? Žiubrio Faktas nustatytas, tu glebėsčiavaisi, rankas spaudinėjai, bet ko dar šliaužioji ir nesiizoliuoji?

    Reply
  3. Darius

    Vakarėliai ir renginukai leidžiami tam, kad vėliau galima būtų pateisinti rinkimų nukėlimą. O tai reikalinga tam, kad daugiau praplautų many many.

    Reply
    • Kur logika ?

      Vakarėlius su pasisėdėjimais leidžia miesto valdžia . Ar čia ji nori „nukelti ” rinkimus ? 🙂

  4. Anonimas

    Kilus židiniui organizatorius turi nešt atsakomybę
    Ne laiku ir ne vietoj pasisėdėjimai.
    Proto balso nė lašo.

    Reply
    • Jurgita

      Tai kiek po jūros šventės susirgusių buvo? Ir dabar jau praėjo dvi savaitės, kiek nustatė užsikrėtusių mėlynojoj vakarienėj? Apskritą 0?

  5. Anonimas

    Puota maro metu…
    Organizatorės lux komentaras
    Žmonės skambino,norėjo l.renginio.
    Vat prašau ŽIDNYS superinis…
    Sirgs visas miestas.
    Valio Mėlynai spalvai

    Reply
    • Lina

      Neviduriuokit.Jūros šventei tą patį žadėjo.Praėjo 14 d.ir visi gyvi.Laikytis higienos,nesiglebėsčiuoti ir tvarka.
      Dievas koreguoja šį procesą.

  6. geriau aprašykite

    Kiek Karbauskis turi salietros, ir ar nebus kaip Libane. Taip pat klausimas, kodėl dėl trašų krovimo mitingų nėra, o va valstiečių atstovė prie GRIGEO aktyvi, ar kartais ne dvigubi standartai?

    Reply
    • Politika

      Salietrą krauna Klasco ir Bega. Gamina Achema. Karbauskis laukus kaip ir kiti ūkininkai laukus tręšia. Tai kam ta politika?

    • W

      Gerai, parašysim. Daug jis salietros turi. Bus, kaip beirute, džiovink džiuvėsius.

  7. valstiečių

    lyderiai atostogauja, rinkimų fotosesijose dalyvauja, strateguoja kaip čia Karbauskiui vėl šeimininkauti toliau, o čia jūs trukdote visi.

    Reply
    • Na ir ? Prie ko čia vyriausybė

      Renginiams leidimus davė „miestas” ? Ar Veryga ? Kažkaip norisi paklausti – smegenų turi ?

    • eik valstieti

      javų kulti, o ne valstiečius su Veryga ginti. Ištratino pinigus SAM, o čia kojas jam mazgoji.

    • Į lankas

      Nusišnekate, noras pilitikuoti ten, kur nereikia, didelis. Klaipėdoje renginius ne laiku organizuoja Klaipėdos savivaldybė ir jos vasalas Žiubrys. O rašymo stilius ir bandymas apginti nusilpusį dūdorių į Modestuko panašus.

    • Lankoms

      Kodėl ne laiku? Kuom skiriasi nuo aludarių šventės Kaune? Nuo renginių Mindaugo karūnavimo dienos proga? Nuo tų pačių koncertų Naisiuose kėkvieną savaitgalį organizuojamų? Tuose karbauskio kocertuose daugiau žmonių susirenka nei toj mėlynojoj vakarienėj. Ar čia karbauskiukui viskas galima, o kitiems nieko?

  8. ot stebuklas

    Veryga galės ekstremalią padėtį sušaukti, dar bus galima kažkam aferą prastumti kokiemes regentams, o kaltų nebus nes ši valdžia tik kas gera prisiima.

    Reply
    • Paveiktas viruso ?

      tokią nesąmonę gali parašyti . Sakalauskas jaunas žmogus , linkiu lengvo susirgimo ir greitesnio įveikimo . Mano galva , visi renginiai buvo nelaiku . Tiesiog reikėjo ramiai išgyventi , o kaip bus dabar ? Matyt vėl karantinas ? Panašu gali atsirasti didelis židinys …

  9. Negerai

    O jo bendravimo ryšius ar nustatys, juk visiems reikia saviizoliuotis !
    Blemba blemba…

    Reply
  10. Klausiantis

    O tai cia nieko, kad visi viesai skelbia privataus asmens sveikatos bukles informacija?? Cia su privatumu ir duomenu apsauga viskas gerai??? Prisidengiant tuo „baisiai mirtinu” virusu, kurio didzioji dauguma net nepajunta, greit visi nepajusim, kai taps norma, visus kontroliuoti ir visu gyvenimus skelbti ir skalbti viesai. Ar cia jau dabar tokia ir bus „new normal” realybe???

    Reply
    • Jonis

      Coronai tas negalioja!

  11. !

    Tai savivaldybes ponios kurios dalyvavot darykites testus!

    Reply
    • Lina

      Joms tai padarys.Ir greitai.Ventiliavimo aparatus Joms laisvus atras,atskirą palatą ir slaugytojas. O va likusiems ,,muzikontams”?

  12. Egle

    Tie kurie cia tiek verkiat del mirtino covido, ar paklauset, kokia savijauta pas uzsikretusi, galbut besimptome, o gal tik su persalimo simptomais, ispuciat burbula kad uzsikrete, o apie pacia savijauta niekas nekalbat, nes dabar visi galvoja, kad zmogus paguldytas reanimacijoj ir prijungtas prie kvepavimo aparatu.

    Reply
    • Gerbiamoji

      Galima tik paklausti, ar jis turi bent kiek atsakomybės su savo keistais kaip rašo Delfyje simptomais ir tąsimusi po miestus. Dabar visi rašo, kad Klaipėdoje užsikrėtė.

  13. Tomas

    Operoj nemanau kad pasigaus, ten jis stovėjo nuošaly, tik su reikalingais žmonėms. O atstumai buvo išlaikyti tarp kėdžių.

    Reply
  14. Anonimas

    Ačiū šaunuoliams, dėl kurių sėdėsim ir namie su kaukem

    Reply
  15. Ačiū Dudoriui ir Žiubriui

    Kai visi susitelkę, stengiasi saugotis, mūsų dudorius kviečia visus į mėlinuosius Covid – 19 vakarėlius, kuriuose nei atstumų, nei kaukių nereikia. Ačiū dudoriau, tu aišku atsakomybės neprisiimsi, tu nieko nežinojai ir negirdėjai. Tegyvuoja grubliauskio festivaliai.

    Reply
    • Įkvepiančiai tiksliai

      Tiksliai į dešimtuką. Įkvėptai, skaidriai, neįtikėtinai vaizdingai, kalbant dūdoriaus viduriuojančia leksika.

    • Kristina

      Tuo pačiu padėkokit ir naisių carui už koncertus, kurie organizuojami kiekvieną savaitgalį. Ten ir daugiau žmonių susirenka, ir dar mažiau atstumų laikosi. O vakarienėj atskiros kompanijos buvo atskirtos, taip kad nekliedėkit. Be to lauke užsikrėsti yra itin maža tikimybė – reik artimą kontaktą išlaikyti bent 15 minutes (ben jau taip sako Visuomenės sveikatos centras).

  16. Sveteliai

    Na tai bus visiems vakarieniautojams labai smagu… atstumai tarp žmonių buvo maži. Tai dabar visi 2 savaites vakarieniaus namie?

    Reply

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Koronavirusas

Šalyje - jau dešimt savivaldybių su nuliniais COVID-19 rodikliais

Trečiadienį Lietuvoje patvirtinti 27 nauji COVID-19 atvejai – šeši žmones užsikrėtė antrą, skelbia Valstybės duomenų agentūra. Klaipėdoje vienas žmogus susirgo ...
2024-03-28
Skaityti daugiau

Koronavirusas

Tarp nulinius COVID-19 rodiklius turinčiųjų - ir Klaipėdos rajonas su Neringa

Valstybės duomenų agentūros duomenimis, antradienį Lietuvoje patvirtintas 31 naujas koronavirusinės infekcijos atvejis, iš kurių po tris žmones užsikrėtė antrą ir ...
2024-03-27
Skaityti daugiau

Koronavirusas

Savaitės pradžia - su 57 naujais COVID-19 atvejais

Valstybės duomenų agentūra skelbia, kad pirmadienį Lietuvoje buvo patvirtinti 57 nauji koronavirusinės infekcijos atvejai (13 žmonių užsikrėtė antrą kartą, du ...
2024-03-26
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This