Prie „Grigeo Klaipėda” surengė mitingą

Fotoreportažai, Miestas, Svarbu

Emilija Breiterytė, „Atviros Klaipėdos" praktikantė
2020-08-15

Komentarų: 67

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Šalia įmonės „Grigeo Klaipėda“ šeštadienio vidurdienį į mitingą susibūrė klaipėdiečiai, aktyvistai, visuomenininkai. Gyventojai skundėsi įmonės skleidžiamu nemaloniu kvapu.

Mato Mačiulskio nuotr.

Susibūrusieji teigė, kad nori kvėpuoti grynu oru ir sveikai gyventi. Susirinkusius garsiniais signalais palaikė ir pravažiuojančios mašinos.

„Šiandien atėjom palaikyti pietinę miesto dalį. Gyvename viename mieste ir norime, kad mūsų Klaipėda iš tikrųjų būtų švari, nesmirdėtų ir būtų ekologiška“, – sakė Vitės bendruomenės narė Rita Kuprelienė.

Moters teigimu, ji nemalonų kvapą užuodžia važiuodama į pietinėje miesto dalyje esantį darbą.

Mitinge „Grigeo Klaipėda“ įmonės vadovų nebuvo.

Dar ketvirtadienį  „Grigeo Klaipėda“ vadovai susitiko su bendruomenių atstovais.

Susitikimo metu įmonės generalinis direktorius Tomas Eikinas tikslaus termino, kada miestiečiai nemalonaus kvapo nebejaus, neįvardijo.

„Jeigu bus poreikis, kiekvienoje bendruomenėje esu pasiruošęs kiekvienam atsakyti į klausimus, diskutuoti ir ieškoti bendrų sprendimų“, – ketvirtadienio susitikime kalbėjo T. Eikinas.

Mitinge dalyvausi Klaipėdos miesto tarybos narė, Klaipėdos Marių bendruomenės pirmininkė Ligita Girskienė teigė, jog apie tą pačią problemą kalba jau septynerius metus ir vis girdi tuos pačius įmonės pažadus ir skaidrių pristatymus.

Anot mitinge dalyvavusios Seimo narės Virginijos Vingrienės, „Grigeo“ savo įvaizdį yra sugadinusi stipriai ir patikėti jais yra gana sunku. Anot jos, įmonė turėtų investuoti į aplinkai draugiškas ir netaršias technologijas.

„Aplinkosauga ir ekologija turi tapti ekonomikos varomąja jėga. Visos įmonės turi persitvarkyti. Tos, kurios nepersitvarkys, turėtų atitinkamai nueiti nuo arenos ir atverti kelius toms įmonėms, kurios ekologinius iššūkius pavers ekonomikos varomąja jėga“, – teigė V. Vingrienė.

Mitinge kalbėjusi visuomeninės organizacijos „Žalioji banga“ vadovė Dalia Žukienė prisiminė  1988 metais taip pat stovėjusi mitinge dėl taršos prie tuometinio celiuliozės ir popieriaus kombinato, „Grigeo Klaipėda” pirmtako.

„Pradėjo vykdyti teroro aktą prieš Kuršių marias ir prieš mus visus su smarve, su atliekų – dumblo – milžiniškų kiekių kaupimu“, – teigė D. Žukienė.

„Labai apgailestauju dėl savo mamos, kuri gyvena Alyvų gatvėje. Per langus atsibunda nuo smaugiančio aštraus kvapo ir vemia. Prisimenu tas dienas, kai savo vaikelius nešiojau ir iki darbo senamiestyje ėjau vemdama. Baisu ir niekas po šiai dienai nepasikeitė. Apgailėtina, kad žmonės turi rinktis ir kovoti už tai, kas priklauso įvairioms institucijoms, kurios turi atlikti savo pareigą ir yra finansuojamos iš mūsų biudžeto“, – kalbėjo kita mitingo dalyvė, klaipėdietė Irena Dargužienė.

Mitingo dalyviai teigė esą pasiryžę eiti iki galo tam, kad galėtų kvėpuoti grynu oru. Žmonės piketo metu pasirašinėjo po pakartotiniu kreipimusi į valstybės institucijas.

Mato Mačiulskio ir Renaldo Kulikausko nuotr.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_gallery interval=”3″ images=”151483,151487,151488,151489,151491,151481,151492,151493,151495,151496,151499,151500,151501,151502,151503,151508,151509,151510,151511,151512,151513,151515,151516,151519,151518,151539,151540,151541,151542″ img_size=”gallery”][/vc_column][/vc_row]

67 Comments

  1. Alfa

    Šaunuoliai žmonės gaila aš nežinojau būčiau prisijungęs, jau nebeįmanoma dvokia praktiškai visas miestas beliko vos kelios vietos kur galima gyventi

    Reply
  2. įdomios draugės

    Anoje miesto taryboje Girskienė buvo pažeidusi privačių ir viešų interesų derinimą ir pabėgo iš tarybos, o jos kovų draugė Zaborė teista už dokumentų klastojimą ir pinigų pasisavinimą – kalba eina apie 300 000 Eur…tai va ir jūsų kovotojai skaidruoliai.

    Reply
    • To: įdomios draugės

      Nu ir kas Zaborė ir Girskienė, kažka jau tokio padarė, o kad Grigeo daugiau, nei 10 metų, leido visai nevalytas nuotekas ir taip uždirbinėjo po 3mln ir daugiau per metus, tai apie 30 mln eurų, nuo jų juk turėjo būti sumokėta apie 6 mln vien mokesčių į valstybės biudžeta. Dar bauda už žalai gamtai bus apie 60.000.000 eurų, O tu kalbi apie kažkokias kapeikas, lyginant Grigeo ir Zaborės padarytas žalas.

  3. Se

    Ar Girskienė dalyvauja Girulių ir Klasco mitinguose? Jeigu ne, tada viskas aišku. Nespėjo apšilti kojų mieste ir jau nebaigusi kadencijos į seimą ropoja.

    Reply
    • LK

      Teisingai, nėr ten ko jai veikti seime, geriau lai būna amžini Tatos, Juknevičienės, Gabrieliai su Linkėvičiais…. kaip senais gerais laikas atėjo 100-čiams…. o Girskiene lai nebando lysti…. niu niu niu….

  4. Simona

    Rinkiminė Giskienės akcija. Komentatoriai visi iš vieno kiemo. Varot tą pačią dainelę- Klaipėda užteršta. Smarvės kartais yra, tai tiesa. Bet miesto taršos rodikliai, nieko nesiskiria su kitais didmiesščiais. Ko siekiama dergiant savo miestą, ? Tik asmeninių tikslų-laimėt rinkimus ir patekti į Seimą. Ar tai moralu? Spręsti kiekvienam asmeniškai.

    Reply
    • TO SIMONA

      Jūs neteisi, Simona. Klaipėda nėra „tokia, kaip ir kiti didieji miestai”.
      Deja, būtent Klaipėda tarp penkių didžiųjų Lietuvos miestų yra paskutinė taršos prasme. Klaipėda yra taršiausias Lietuvos miestas tarp penkių Lietuvos didmiesčių. Ir sergamumo rodikliai tarp tų penkių LR miestų Klaipėdoje yra blogiausi. Tai oficiali statistika.

    • LK

      Gerb. Simona, jei seime ar valstybėje būtų bent 10% tokių žmonių kaip susirinkę šeštadienį į mitingą, turėtume daug pažengesnę Lietuvą visom prasmėm…. deja dabar tokių mažiau nei 1%, mūsuose labiau rūpi Baltarusija, Ukraina, Amerikos rinkimai… Putinas..

  5. Dalia Ž.

    Daugelis komentarų liūdina. Kaip galima nesuprasti „Popieriaus ir medžio pramonės įmonės ” (Grigeo Kl.) – taip ji vadinasi , 10 metų paslapčia vykdomos marių-jūros teršimo ir gyventojų sveikatos ,dėl pavojingų cheminių kvapų-smarvės skleidimo į mūsų gyv. aplinką? Įvairūs priekaištai, patyčios tiems kurių dėka pagauti išaiškinti nusikalstama Gr. KLaipėda veikla yra visiškai neprotinga-kvaila….Supraskime, situacija pavojinga. Daugiau nei 0,5 ml. sukaupto nuotekų valykloje Dumpiuose dumblo, cheminių medžiagų, vaistų altiekų kaupimasis Dangėje, mariose yra labai pavojinga Pasirodo .mes patys privalome gelbėtis, gelbėti žūstančias marias , aiškintis toliau kaltininkus , nubausti Grigeo va(l)dovą milijonierių G.Pangonį ir 10 m. tylėjusius ,nesaugojusius miestiečių ir Gamtos nuo jų naikinimo , tai merą Grubliauską, buvusį „Kl.v.” direktorių L.Makūną. buvusius AAdepartemento darbuotojus. Vakarykštis mitingas labai gerai organizuotas. Rašyti komentarus reikia paskelbiant info, kad jame buvo tik 2 sav. Tarybos nariai. L.Girskienė ir A,Vaitkus. Ačiū jiems .Tai kur gi dingo dar 29 kurie pernai pavasarį prieš rinkimus į sav. tarybą prisižadėjo švarų,tyrą orą, kad miestas taps čiut ne rojumi gyventi. Kodėl jų nebuvo mitinge>? Tai jie yra veidmainiai, melagiai. Įdomu,kad prieš 2 dienas prieš mitingą Grigeo sukviestė NVO į pasitarimą pas juos, buvo ir toks žymus darnaus vystymosi ekspertas, (taip save pristato) buvęs LR Aplinkos ministras Kęstutis Navickas, Pasėdėjęs tame susirinkime 20-30 min – dingo, Pasirodo ,kad jis Klaipėdoje bolotiruojasi į seimą.. Kodėl jis būdamas ministru leido pramonės įmonėms ,ne tik KL-je pažeidinėti įstatymus? Galėjo tai pranešti mitinge. Deja.. Vienikimės, tapkime visi ŽALIAISIAS. Domėkimės savi-ės priimtais sprendimais, vykime LAUK iš postų, mūsų miesto tuos , kurie lobsta iš GAMTOS naikinimo…

    Reply
    • Jumis

      , p. Žūkiene niekas ir neabejoja, bet kas jei ne valstiečiai Valstybėje turėjo 4metus visus politinės ir vykdomosios valdžios galios instrumentus. Kam jie buvo naudojami? Labanoro giriai kirsti, Girulių miško, naujo išorinio uosto mega projektams stumti, Klaipėdos vandenvietės , Vilhelmo kanalo naikinimui, marių užpylimui, Kuršių Nerijos pakrančių betonavimui, viso Lietuvos pajūrio pliažų sunaikinimui-tokios perspektyvos jau suplanuotos ir tik valstiečių pastangų dėka. Taip konstatavo mokslininkai PAVuose. O ką gero padarė tas Vaitkus apart sveikinimų FB ir sudalyvavimų? Gal jau jūsų išvalytoje Dangėje atgaivinta mažoji laivyba, buvę miesto pliažai? Kiek mačiau baigia užželti ir užrūgti visa upė. Toks Grigeo aplamai turėjo būti iškarto uždarytas su prievole nešdintis lauk iš miesto nes ir jokio uosto, ir miesto centro jo veiklai nereikia. Tik bėda, tą teritoriją kaip mat suvalgytų Bega ir ar nebūtų dar blogiau.

    • Jonas

      Dalia, jūs tikrai manot, kad Grigeo Klaipėda apdirba medieną? Pasigilinkit į įmonės veiklą, juk pristatinėjo, kad perdirba makulatūrą. Iš kur ištraukėt, kad pusė milijono nuotekų dumblo? Kokiais matavimo vienetais?

  6. Tarkime...

    Tarkime, nustos veikti šis fabrikas (su visomis iš to išplaukiančiomis pasekmėmis patiems mitinguotojai). Prieš ką po to mitinguosite? Prieš uosto veiklą? Prieš LEZ’ą?
    Tai ką valgysite užraukę didžiausius miesto ir rajono gyventojų darbdavius?

    Reply
    • Gali dirbti

      Tik reikia investuoti pinigus kad neteršti. O ne valytos nuotėkas leisti į marias. Nustoti apgaudinėti visuomenė. N
      Grubliauskui ir Neniškiui atstovauti žmonės o ne versla. Aišku už ką€€€€€€€. Tadgalima tvarkingai dirbti. Įšorinio uosto prastumimas Tai Vaitkaus ir Gr-ko afera. Pinigu plovymas. Nes jo nereikia

    • "Tai ką valgysite užraukę didžiausius miesto ir rajono gyventojų darbdavius?" NUODYTOJUS?

      Kaip valgėme, taip ir valgysime, bet vaistams ir poliklinikoms tikrai reikės mažiau. Ta prasme – nepražūsim nepauostę FORTUM. KLASCO oro ar neatsigėrę GRIGEO vandenėlio.

  7. Visi

    skandalai kurie pastaraisiais metais vyksta mieste dėl uosto plėtros, uosto įmonių taršos ir smarvių, neteisėtų Klasco statybų, geležies rūdos, trąšų sandėliavimo ir krovos, Girulių miško kirtimo, Kuršių marių užpylimo yra tiesioginė A.Vaitkaus atsakomybė ir suplanuota, jo sisteminga veikla pritariant skystakiaušiui mūsų merui ir miesto tarybai. 7-9 metai jų abiejų vadovavimo buvo laikas padėti pradėti keisti. Visus įrankius turėjo, tačiau būklė nuolat blogėjo ir apetitai tik augo. Pasirinkta šiame paveiksle auka-Grigeo tik maža smirdanti detalė. Rinksi Ligitą Girskienę į Seimą- stiprinsi valstiečius ir visos taršos ir smarvės mieste didės 4-5 kartus ir bus dar sunkiau tai keisti. Tai jau suplanuota, prastumta ir Skvernelio patvirtinta, baigiama įteisinti. Miesto tarybos nariams Girskienei, Vaitkui į tai nusispjauti, vengia net apie tai viešai kalbėti ir net užstoja, gina, nes svarbu tik į ją Seimą įkišti. Tau, klaipėdieti/e, RINKTIS.

    Reply
    • :)

      Čia kas taip paveikė , kad taip nusirašyti iki tokio sąmokslo ? Visai prastai su logika ? Tokiais kliedesiais tik visiškas begalvis gali tikėti 🙂 Aš balsuosiu ir už Girskienę ir už ” valstiečius ” . Likę partiniai mane nuvylė .

  8. Kol šaikos valdžioje

    Tol vogs medžius,terš jūra ir marias. uostininkų ir grubliauskas slepia kas užteršė jūra degalais. Prokūratūra tik gauna algas nuo 3-iki 5 tūk. €ir negina viešo intereso

    Reply
  9. Grubliauskai samdo artima ARBORA

    Kuriai atiduoda Klaipėdos medžius. Arbora nusikalstoma grupuotė kuria kirto didžiulės šakas ant žmonių galvu,kai žmonės neleido vogri turta -gerus medžius

    Reply
  10. Tomas

    Dabar aišku iš kur pas Pangonį yra tiek milijonų “uždirbtų” 3 mln per metus už nuotekų tvarkymą būtų sumokėjęs Klaipėdos vandenims tai per 10 metų apie 30 mln eurų. Ir tiek nusukus gaila pasistatyti filtrus ant stogo, kad miestas nesmirdėtų.

    Reply
  11. Robertas, tas Pangonis tikrai nekaltas

    G.Pangonis 1997 metais gavo to meto premjero G.Vagnoriaus nurodymą padėti privatizuoti „Lietuvos telekomą“, čia jis paskirtas generaliniu direktoriumi ir valdybos pirmininku. Privatizavus įmonę, generaliniu direktoriumi paskirtas Tapio Paarma, jis liko viceprezidentu, 2005 04 29 rašė „Verslo žinios“.

    Išėjimo iš šios bendrovės versija iki galo neaiški – būta įtarimų, jog jis atsistatydino dėl nusižengimų darbe. Nuo 1999–ųjų porą metų G.Pangonis buvo „Bitės GSM“ generaliniu direktoriumi. Oficialiai skelbta, kad jis atsistatydino šalių susitarimu nesutapus pozicijoms dėl tolesnės bendrovės strategijos.

    Vis dėlto, 2000 09 14 „Verslo žiniose“ rašyta, jog „Bitės GSM“ akcininkas Danijos telekomas „Tele Danmark“ iš bendrovės generalinio direktoriaus pareigų G.Pangonį atleido dėl bendrovės turto švaistymo – buvo kalbama, jog G.Pangonis iš „Bitės GSM“ patalpų buvo išlydėtas su apsauga.

    VŽ žiniomis, jo atleidimo priežastis buvo įtartinos įvairių pirkimų sutartys. „Bitės“ akcininkams įtarimų kėlė įmonės pastatus statančių ar rekonstruojančių statybos bendrovių parinkimas, automobilių pirkimas, telekomunikacijų ryšių bokštų statybos.

    Kai kurie VŽ šaltiniai teigia, jog už panašius nusižengimus G.Pangonis buvo priverstas pasitraukti ir iš „Lietuvos telekomo“.

    Reply
    • Julius

      Jonai, liaukis tą patį per tą patį rašinėti. Neptavirtintais duomenimis 😀

  12. Klaipėdietė

    Ačiū buvusiems kartu. Šįkart vangokai, bet tikėkimės, kad ateityje būsime aktyvesni.

    Reply
    • Kazanova

      Kreipiuosi į Girskienės, Kozovos ir Zaborės vyrus, net liežuvis nesiverčia jus ponai vyrais pavadinti. Susimesime mes jums dėl Viagros ir atlikite savo kaip tikrų vyrų pareigą… Nėra gamtoje baisesnio sutvėrimo, nei seksualiai nepatenkinta moteris. Išgelbėgite Klaipėdą… ir jūsų žmonos taps šilkinėmis kai vėl į žmones atvirs.

  13. Julė

    Gėda už komentuojančius…Ar patys buvote ir matėte, o gal prisidėjote prie miesto smarvės panaikinimo?Visi nori, kad miestas būtų švarus, kvepiantis o ką padarėte vardan to?Ačiū organizatoriams.

    Reply
    • Geta tau taip rašyti nesupranti esmės

      Jai nės kaž kas stivės su plyka sub….ne,smarvė ne išnyks. Dėl to kad reikia suprasti :kas leiddo 14 metu teršti marias.1.leudo lrokuratūra,kuria neginė viešo intereso imi til kol kaž kas nepasašė skundo ir parodė kaip darė gregeo nusikaltima. Rezultato nėra. Prokuratūra sulipusi su Grubliausku ir Aplinkos apsauga ur Aaa. Tad jie atstovauja greegeo. Dėl ju atstovavimo ne žmonėms i įmonėms Jus turite smarve,užteršta jūra ur marias. Su Mažeikos palaiminimu iškirsti beveik visi Lietuvos medžiai. Prokūratura negina viešo intereso. Su Neniškio ir Grubliausko palaiminimu pi rinkimu Skverbelis kirs Giruliu mjška,jau pasirašė Neniškis.

      Tai jus ten galite stovėti ir be kelniu.kol šitos sulipusios institucijose dirbs seni konservai ,valstečiai —–NEPASIKEIS NIEKAS

  14. Julė

    Gėda už komentuojančius…Ar patys buvote ir matėte, o gal prisidėjote prie miesto smarvės panaikinimo?Visi nori, kad miestas būtų švarus, kvepiantis o ką padarėte vardan to?Ačiū organizatoriams.

    Reply
  15. Klaipėda

    Jei Girskiene su Zabore uz švarią ir ekologiška Klaipėda tai ko sėdi subline suraukus ir tyli dėl KLASCO taršos geležies rūda? Todėl kad jas ir Schneiderata remia KLASCO o Zabores vyras ir sūnus kai buvo bedarbo tai KLASCO po savo sparnu ir įdarbino. Aferistciu saika kaip ir KLASCO ir Grigeo!

    Reply
    • Reikalas

      Andronova baik skiesti nesamones. Gydykis.

    • Skiedalai

      Andronova, baik skiesti nesamones. O tu butą ne iš Stemma Group kartais Palangoje išsinuomojai?

    • Klaipėda

      Čia visai ne andronova parašė, o gyventoja iš vities bendruomenės. Tai ką teisybė akis bado!

    • Klaipėda

      Nu va ir apie andronovos nuoma dar sužinosime. Kaip gerai kalės pjaunasi ir viskas į viešumą lenda.

  16. Tokius komentarus kaip ačiū Ligitai,šaunolė

    Tuos komentarus manau rašo pati girskienė

    Reply
    • nu dar

      gali ir Zaborė pavaryti 🙂 matyt tikisi kad koks kaulas nukris, nes teistumas matyt neleis nieko doro dirbti

    • Liutikas

      Girskienės, Zaborės ir Kuzavienės visos giminės įdarbinti interneto troliais. Paplauskas kaip pasubinis iš pasakos laksto su kamera, kad ir jam kauliukas nuo lovio tektų. Vaitkus kaip buratinas su kapeikom burnoje svajoja patekti į stebuklų lauką – Seimą. Apgailėtina.

  17. Aušra

    Nuoširdų ačiū tariam Ligitai G. už mitingą ir už tai , kad tiek daug kovoja su taršiomis įmonėmis , kurios nuodija Klaipėdos žmonės.

    Reply
  18. Ne smirdes kai neliks kišius įmančiu

    Kai neliks valstečiu jr konservu

    Reply
  19. Mindaugas

    Labai geras mitingas, palaikau miestiečius ir Ligitą, šaunuoliai.

    Reply
    • koks dar mitingas

      nei 100 žmonių, nesusirinko pusė iš jų pačios kandidatės aplinka, dar amžinas vaikščiotojas Patkaukas, dar koks netyčia atėjęs 🙂

  20. Anonimas

    Labai geras mitingas, palaikau miestiečius ir Ligitą, šaunuoliai.

    Reply
    • O kuo geras?

      Politinis šlu valstečiu

  21. O prokuratura kišenini?

    Nesidomi nedirba neieško kaltu. Tiesiog po 3-5tuks. Algos gauna….

    Reply
  22. Tai kas atsakingas už degalu pylyma į jura?

    O kuo info nėra. Susitiko latakis su vaitkum ir grubliausku ——–$$$$$€€€€€€ir tylaaaaaaaaaa

    Reply
  23. man atrodo

    kad ji ir negali nieko pasakyti, ir padaryti, tai dabar valdantieji yra valstieciai,,zalieji,, kaip jinai gali eiti pries savo partiecius? paziurekit, kas buvo su seimo nariais, kas nepritare ar balsavo pries savo vadu nurodymus…

    Reply
    • tai žinoma

      Juk visus 4 metus Aplinkos ministerija ir vyriausybė buvo valstiečių rankose. Pamenate kaip ji išdidžiai ten vyko, dėjo video, neva tarėsi, paketus darė ir ką? Piaras ir nieko daugiau, dabar tik siekis, kad valstiečių partija gautų mandatą per neva kovotoją.

    • Politinis šou kol žalieji valstečiai valdžioje

      Sprendžam pagal darbus. 7 metai ir pokyčiu nėra. Kaip smardino taip ir dabar smardino.
      Kol bus Girskienės valstečių ministas Mažeika ie smardins ir Girulius kirs ir ąžuolus leis kirsti ir Rumpiškės kvartala iškirto ir Debreceno g. Iškirto ir kt iškirto ir Labanora iškirto ir siūlo su lankais ir arbaletais šaudyti i pusiau automatais šaudyti……..

    • Tai problema sprendžiama

      Von iš valdžios valstečius Mažeikas ir kt. Ir pasibaugs…..

  24. gyventojas

    cia vyko is tikro Girskienes ir busimos seimo padejejos Zabores priesrinkimine akcija….sitas mitingas nieko cia nereiskia ir ta parasu rinkimo akcija taip pat. idomu kodel Girskiene nesireiskia miesto savivaldybeje? tai gi ji yra valstieciu frakcijoje kartu su uostininkais, kodel ten tyli,sedi kaip pelyte po sluota? tas pats bus ir seime jeigu isrinks, sedes ir bus eiline balsuotuoja. jeigu esi isrinkta i miesto taryba tai ir sedek, atstovauk…o, netylek…

    Reply
    • o ta Zaborė

      ta pati kuri teista už finansiniu nusikaltimus ir panašiai? Nu tai gera kompanija pas kandidatę…

  25. susibūrė visuomenininkai :)

    nejuokinkite, dar ką galėjo subūrė valstiečių kandidatė į seimą ir viskas. Susirinko gal 70-80 žmogučių su vaikais skaitant. Girskienė paskaitė politinę kalbą, jos aplinka pafilmavo, pafotkino ir kur tie visuomenininkai?

    Reply
  26. patarimas Vaitkui ir valstiečiams

    neseniai naftą rinkote iš jūros, kodėl ten Girskienės nebuvo, kodėl ji Klasco nbemato, kai tik su uostininkais miesto taryboje susėdo?

    Reply
  27. Girskienės politinis šou :)

    Mažeika aplinkos ministras KUR? Valdo valstiečiai aplinkos ministeriją, bet kovoja su smarve 🙂 Klaipėda jau buvo išrinkusi valstiečisu Kepenį su Kirkučiu, tai vienas tapo KRIKŠČIONIU, o kitas greit perbėgo į kitą apygardą, nes nieko dėl smrvės ir nepadarė, nors žadėjo. Dabar klaipėdiečiams žadės kita valstietė, tik jau mandresnė su mitingais 🙂

    Reply
  28. Mitinguotojas

    Ačiū, Ligita. Tu mūsų viltis.

    Reply
    • prieš 4 metus

      tavo viltis buvo kePenis…

  29. Elena

    Mitingavo miesto gyventojai , o ne ” valstiečiai ” . Kalbėjo bendruomenių nariai , o ne ” valstiečiai ” …Kaip nusibodo politikos ” matymas ” kur jos nėra . Dvokia seniai ir tikrai teisūs mitinguotojai …1988 !!!!

    Reply
    • Kandidatė

      organizuoja mitingą, nes rudenį rinkimai, o kodėl jos nebuvo preitą savaitgalį kai nafta jūroje plaukiojo iš uosto ir Vaitkus tylėjo. Valstiečių metodai bjaurūs kaip ir jų politika.

  30. Pilietis

    Ar kas atkreipė dėmesį, kad Girskienė p. Zaborę pavadino savo kolege? Ar žinote ponai, kad Zaborė turi 2metų ir šešių mėn. lygtinę kalėjimo bausmę už turto grobstymą, dokumentų klastojimą, atlygininų mokėjimą vokelyje, bendrovės kuriai vadovavo sužlugdymą, apgaulingą buhalteriją ir t.t., Prie viso to paskirtą 250000Eur baudą ir 50000 Eur skola mokesčių inspekcijai. Areštuotas visas Zaborės turtas. Super kolegę Girskienė susirado, kaip tik padėjėja Seime bus, tikros aukštos moralės autoritetai. Trys, keturi: GĖDA, GĖDA, GĖDA… Zaborė skolas atidirbinėja ir prieš visas įmones su savo seserimi Kuzaviene klastodamos faktus ir tikrą informaciją loja… Kas gali paneigti, kad Girskienė taip PAT už kažką atidurbinėja. Trys komunarės, ko ne šaika? Žmonės, ir jūs jomis tikite, pasitikitę…?

    Reply
    • Piliečiui gentviliukui

      Vėl tu komentuot pradėjai!? Kiek su tėvu savo esat privirinę varkių, tai zaborei dar toli iki jūsų

    • Elena

      Eik prasivėdink prie grigejo vamzdžio ….Kiekvienas turi savo atsakomybę ir atsakys . Ne tavo pletkininko reikalas …. Menkystos iki pykinimo komentaras . Fui …

  31. Klaipedenis

    is komentaru matosi kaip liberalams uzpakaliai dega, kad tasku negalejo susirinkti rinkimam. grubliausko visai nera, gentvilas priderines grigeo reikalu tai izulumo neuzteko jau ateiti cia dar politikuot

    Reply
  32. ŽALIASIS A. VAITKUS

    Mokykitės, vaikai, iš Klaipėdos žaliųjų valstiečių vedlio Arvydo Vaitkaus. Ir sugebėk tu taip per tokį trumpą laiką taip pažaliuoti!.. Matyt, nebetoli ta diena, kai A. Vaitkus pradės protestuoti ir mitinguoti po kitų didžiausių Klaipėdos teršėjų – KLASCO (Achemos) ar (baisu net pagalvoti!) po Uosto direkcijos langais…

    Reply
    • Elena

      Gerai , kad atėjo ponas Vaitkus , jis miesto tarybos narys , o kur kitų frakcijų nariai ? Jiems dzin kokių bėdų turi miestiečiai ?

  33. o kodėl valstiečiai

    nemitingvao kai Girulių mišką iškirsti nusprendė? Tada tyliai ramiai gyveno, o dabar matai rado vietą politikuoti.

    Reply
    • Na jau na jau

      Girskienė mačiau buvo mitinge dėl Girulių miško , jei nežinai .

    • ?

      O kur didysis kovotojas Seimo aplinkos komiteto pirmininkas liberalusis Gentvilas ? Kur konservatoriai ” kovojantys ” už miesto orą ? :))) Ponai nesijaudina dėl klaipėdiečių ?

    • o kodėl

      kas nors turi dalyvauti Girskienės rinkiminėja kampanijoje? Ieškokite kvailių 🙂 Net miestiečiai nebėjo pamatę, kad aną mitingą ponia panaudojo savo asmeninei karjerai.

  34. Girskienė

    bent jau politine reklama savo renginį pasivadintų. Ir kodėl aplinkos ministro valstiečio ar kokio valstiečio iš vyriausybės nebuvo? Tipo jie nei prie ko 🙂

    Reply
    • Nepritariu

      Šaunuole Ligita, ne taip kaip mūsų VEIDMAINIAI liberalai su girtuokliu meru prieš aky

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Svarbu, Verslas

„Grigeo Klaipėda“ ir vandentiekininkai susikibo dėl šimtų tūkstančių 

Po teisėsaugininkų nustatyto fakto, jog pilnai neišvalytomis nuotekomis teršė Kuršių marias, uostamiesčio vandentiekininkų paslaugomis priversta naudotis AB „Grigeo Klaipėda“ už ...
2024-04-16
Skaityti daugiau

Kriminalai ir nelaimės

„Grigeo Klaipėda“ byloje - dar du prašymai

Šiaulių apygardos teismas penktadienį apklausė du papildomai pašauktus į teisiamąjį posėdį naujus liudytojus AB „Grigeo Klaipėda“ Kuršių marių taršos byloje. ...
2024-03-29
Skaityti daugiau

Aplinkosauga

Paminėjo Žemės dieną

Tęsiama tradicija pavasario lygiadienį paminėti Klaipėdos valstybinio jūrų uosto direkcijoje suburiant gausias uostamiesčio moksleivių gretas. Šįkart jaunimo gamtosauginis forumas kviečia ...
2024-03-20
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This