Nepasiturintiems – rūbai ir avalynė nemokamai

Miestas

Klaipėdos miesto socialinės paramos centras praneša turintis galimybę padėti Klaipėdos miesto gyventojams, gyvenantiems nepritekliuje, rūbais, avalyne ir kitais reikmenimis, nes gavo paramą iš Norvegijos, kitų šalių ir socialiai atsakingų klaipėdiečių.

Sutvarkytoje erdvėje centro komanda yra paruošusi klaipėdiečiams rudeninių ir žieminių rūbų ir avalynės. Daiktai nepasiturintiems klaipėdiečiams suteikiami nemokamai.

Dėl to jiems reiktų kreiptis į Klaipėdos miesto socialinės paramos centro, įsikūrusio Taikos pr. 76, klientų aptarnavimo erdvėje dirbantį socialinį darbuotoją.

Socialinė paslauga teikiama ir rūbai, avalynė bei kiti reikmenys centre išduodami antradieniais, trečiadieniais ir ketvirtadieniais nuo 8.45 iki 11.45 val. Informacija teikiama telefonu tel. 300706 ir el. paštu – tatjana.semionova@klaipedaspc.lt

Savo ruožtu centro vadovė Diana Stankaitienė visų darbuotojų vardu dėkoja VšĮ „Vaivorykštės tako gimnazijai” ir jos direktorei Džiuljetai Gečienei, taip religinei bendruomenei „Išganymo armija” ir jos vadovei Annette Siuzanne Kettler – Riutkenen bei socialiai atsakingiems klaipėdiečiams už ilgametę partnerystę, mažinant skurdą Klaipėdos mieste, nuolat aukojant nepasiturintiems geros kokybės padėvėtus rūbus, avalynę, indus, baldus, buitinę techniką ir kitus reikmenis.

0 Comments

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Miestas, Svarbu

Buvusiai Socialinės paramos centro vadovei - tūkstantinė sąskaita 

Antrosios instancijos teismas, apeliacine tvarka išnagrinėjęs uostamiesčio savivaldybės skundą ginče su jau buvusia Klaipėdos miesto socialinės paramos centro vadove Diana ...
2024-04-12
Skaityti daugiau

Spyglys

Nori gyventi - mokėk vartytis*

Iš pareigų Klaipėdos valdžios išfutbolinta buvusi ilgametė Klaipėdos socialinės paramos centro direktorė Diana Stankaitienė naują savo gyvenimo etapą pradėjo džiugiai ...
2024-02-15
Skaityti daugiau

Spyglys

Paaiškėjo tikroji direktorės atleidimo priežastis*

Spyglys išsiaiškino, jog meras Arvydas Vaitkus atleido iš pareigų Klaipėdos socialinės paramos centro direktorę Dianą Stankaitienę visai ne dėl to, ...
2024-02-12
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This