Sugrįžimas į mokslo metus pažymėtas spūstimis

Svarbu, Transportas

Įprasti mokslo metai Klaipėdoje sugrąžino ir rytines spūstis, kurias vietomis padidina ir vykdomi gatvių remonto darbai.

Martyno Vainoriaus nuotr.

Trečiadienį apie 7.20 val. ties Jakų žiedu spūstys buvo tokios, kad buvo užsikimšusi jau ir pati žiedinė sankryža. Tačiau pačiame Vilniaus plente ir ties Šilutės prospekto žiedine sankryža transportas judėjo gana greit.

„Po 20 min. truko išsukimas iš Panevėžio į Kretingos g. , iš Kretingos g. į Šiaurės prospektą. Dar blogiau buvo ties Tauralaukiu, paliktas kaimo keliukas vietoje Klaipėdos g. pravažiavimui praktiškai sustabdė bet kokį eismą”, – su „Atvira Klaipėda” rytiniais įspūdžiais dalinosi viena skaitytoja.

VšĮ „Klaipėdos keleivinis transportas” duomenimis, tiek Mažuoju Kaimeliu autobusų atsilikimas nuo grafiko ryte siekė apie 10-17 min. Priemiestiniai autobusai iš Slengių ir Gindulių vėlavo apie 20-30 min. Iš Jakų važiavę autobusai vėlavo apie 5-9 min. Panašiai vėlavo ir iš Eketės, Plikių važiavę autobusai.

Visgi transportininkai džiaugiasi bent jau tuo, kad rugsėjo pirmąją, kaip ir buvo žadėta, buvo atidaryta Šilutės plento – Tilžės gatvės sankryža.

Joniškės gatvėje antradienį baigta asfaltuoti likusi atkarpa, tačiau čia dar neleidžiama nei iš jos sukti į Liepų gatvę, nei daryti kairinį posūkį iš Liepų gatvės į ją. Šioje sankryžoje trečiadienį jau buvo sukabinti šviesoforai.

Dar didesni išbadymai vairuotojams turėtų prasidėti, kai dar šiemet startuos Baltijos prospekto ir Šilutės bei Vilniaus plentų sankryžos rekonstrukcija virš jos pastatant viaduką. Kaip bus organizuojamas eismas vykdant šiuos darbus, iki šiol dar nepaskelbta.

Pajūrio ir Klaipėdos gatvių Tauralaukyje rekonstrukcija pagal sutartį turi būti baigta iki kitų metų vasaros.

7 Comments

  1. Klaipėdietė

    Buvo žadėta iki Rugsėjo 1 ir šviesoforus įrengti ties Liepų gatve sukant į kairę iš Joniškės g., bet jų nesimato… išsukti į kairę į Liepų g. ryte tapo misija neįmanoma!!!! Dar ženklą pastatė, kad sukti į kairę draudžiama. Tai kaip važiuoti ryte į mokyklas ir darbus???? Sukti į dešinę ir rikiuotis automobilių, įvažiuojančių į miestą, virtinės gale??? Žmonės nuo Ermitažo jau kamštyje stringa, norėdami patekti į miestą per Liepų gatvę. Kiti Slengiuose, Triušeliuose iš savo nuosavų kiemų išsukti negali, nes jau nuo ten prasideda kamščiai. Davė leidimus nuosavų namų statyboms, o apie transportą nepagalvojo!

    Reply
  2. Audrius

    Buvo žadėta iki viaduko virš Baltijos/Šilutė žiedo statybų pradžios paruošti Statybininkų pr. tęsinį. Ar bus padaryta?

    Reply
  3. Tai

    Ko grūdatės į tą Klaipėdą , vežkit kitur , kaimuose mokinių trūkumas , mokyklas uždarinėja , o jie bliat į tą Memelį grūdas ir verkia .

    Reply
  4. Kiaulių akys

    Kada pasijudinsit, valdžiagyviai? Vicemerai, patarėjai, direktoriai, pavaduotojai, kuriuos tik šeriam? Kur tas geriausias miestas gyventi? Lėksit iš šėryklų lauk, Grubliausko šaika!

    Reply
    • klp

      Kituose moestuose esi buves? Klaipėdos kamščiai juokingi ir šiaip jie kyla dėl tingėjimo važiuoti VT ar eiti pėsčiom.

  5. Jonas

    Tauralaukio iki kitos vasaros tikrai nebaigs

    Reply
    • Rokas Arbušis

      Nebaigs, nes?

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Verslas

Tauralaukyje statys prekybos centrą su gydymo paskirties patalpomis

Projektuotojų vizualizacija Teritorijoje prie Pajūrio ir Akmenų gatvių, Tauralaukio kvartale, Klaipėdoje, projektuojamas dviejų aukštų su antstatu prekybos paskirties pastatas su ...
2024-04-18
Skaityti daugiau

Svarbu, Švietimas

Pagaliau imsis naujo darželio statybų Tauralaukyje

Baigiant statyti beveik dukart nuo pirminės kainos pabrangusią naująją mokyklą Senvagės gatvėje Tauralaukio progimnazija planuoja persikraustymo į ją darbus. O ...
2024-04-18
Skaityti daugiau

Miestas, Svarbu

Politikai pritarė „kosminės kainos“ socialinio būsto statybai

„Net šiurpuliukai per kūną nuėjo: ar tai tiesa, kad skaičiuojamoji vienos kv. metro kaina – virš 4 tūkstančių eurų?”- taip ...
2024-03-28
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This