Geras liberalus pavyzdys užkrečia*

Spyglys

Spyglys
2020-09-25

Komentarų: 3

Prieš daugiau nei savaitėlę Spyglys rašė, kaip Klaipėdos rajono vicemerė liberalė Audronė Balnionienė, norinti persikelti artimiausiems keturiems metams į Seimo rūmus, nesikuklina pasireklamuoti už mokesčių mokėtojų pinigus. O geras pavyzdys juk užkrečia.

Netruko kolegės pavyzdžiu pasekti ir jos kolega, taip pat liberalas Justas Ruškys, kuriam šio rajono savivaldybės administracijos direktoriaus pavaduotojo kėdė per ankšta – irgi norisi sparnus kelti sostinėn.

Klausimo ar tai moralu Spyglys net nekelia. Kur kas įdomiau, ką mano J. Ruškio viršininkas Artūras Bogdanovas, toje pačioje Gargždų apygardoje irgi bandantis kirsti langą į Seimą? O gal visgi viskas liberaliai-valstietiškai apgalvota ir mokesčių mokėtojų iškeptas pyragas lygiomis dalimis padalintas?

*Spyglio rubrikos nerekomenduojama skaityti susipykusiems su humoro jausmu ar stokojantiems fantazijos, nes nieko rimto čia tikrai nerasite, Spyglio humoras iš viso yra sunkiai suprantamas, juodas ir kandus. Rimtų dalykų ieškokite visose kitose „Atviros Klaipėdos” rubrikose.

3 Comments

  1. Dalia

    Manau, kad kandidatams į Seimo narius turi būti įvestas amžiaus cenzas. Su tuo paauglišku polėkiu pasipuikuoti savo galimybėmis, bet ne gebėjimais baigiam Lietuvą paversti viena didele smėlio dėže.

    Reply
  2. Tomas

    Apsivemt galim nuo tų veikėjų. Nieko nepadarė bet ambicijų iki kaklo.

    Reply
  3. Jaunieji

    karjeristai. Nieko neišmano, tik pradeda plunksnuoti ir jau į seimą. Tiek tas Bogdanovas tiek Ruškys. Reklaminis užrašas – teritorijos planuojamos kompleksiškai 🙂 – puikiai matosi antroje Klaipėda-Palanga kelio pusėje tik ten nei su žiburiu to kompleksiškumo nerasi – nauji prabangūs getai ir mokėjimai bankams puse amžiaus vienam šeimos nariui dirbant šoferiais. Tauškia beleką, o rinkėjas renka – po to „kovoja” dėl visokių Dumašiaus karjerų, Dumpių – Kompleksiškai.

    Reply

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Spyglys

Klaipėdos valdžia bando prisiimti svetimus nuopelnus*

Šį šeštadienį sukaks metai, kai uostamiesčio vairą perėmė dabartinė valdžia. Norėtųsi jai pasigirti laimėjimas, bet jų kaip ir nėra. Todėl ...
2024-04-19
Skaityti daugiau

Spyglys

Tadai, kodėl taip kukliai?*

„To dar nebuvo, kad savivaldybės biudžetinės įstaigos direktorius reklamuotų savo atvaizdą „visame gražume” miesto stenduose. Skirti GPM prašo daug kas, ...
2024-04-19
Skaityti daugiau

Spyglys

Girulių milijonieriai šiepia dantis į Kūdikių namus?*

Jau kuris laikas sklinda gandai, kad Kūdikių namų Giruliuose žemė ir pastatai parūpo vietos milijonieriams. Ir jie kurpia gudrų planą, ...
2024-04-18
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This