Bendruomenės šventėje veiklų nepritrūko

Fotoreportažai, Miestas

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Vasariškai šiltą šeštadienį nuo vidurdienio trankūs „Vyturio“ progimnazijos jaunųjų  būgnininkai garsai į Sąjūdžio parką priviliojo būrius aplinkinių rajonų gyventojų su vaikais – čia jau antrus metus iš eilės vyko bendruomenės šventė, kuri dėl visiems suprantamų priežasčių iš gegužės buvo perkelta į rugsėjį.

Bene populiariausios buvo Lietuvos kariuomenės siūlomos rungtys, kurias norėjo išbandyti ir pats mažiausieji renginio dalyviai, ir jau gerokai ūgtelėję paaugliai. Palmiros Mart nuotr.

Nors koronavirusinė infekcija gerokai apmažino šventės dalyvių skaičių, atvykusiems į ją aktyvių veiklų netrūko.

Bene populiariausios buvo Lietuvos kariuomenės siūlomos rungtys, kurias norėjo išbandyti ir pats mažiausieji renginio dalyviai, ir jau gerokai ūgtelėję paaugliai. Pastarieji, ypač mergaitės, noriai dalyvavo ir orientavimosi varžybose, kurias organizavo orientavimosi sporto klubas „O!Klaipėda”.

Klaipėdos policijos bendruomenės atstovės net ir per sunkius klausimus išsitraukusiems vaikams, nežinojusiems atsakymų, nepagailėjo dovanėlių – atšvaitų, spalvinimo knygučių, suvenyrų su policijos atributika.

Tuo metu scenoje balsinguosius Karalienės Luizės jaunimo centro studijos „Keberiokšt” dainininkus keitė romantiškieji „Inkarėlio” gitaristai, pastaruosius – skudutininkai, kanklininkės ir kiti koncerto dalyviai, neleidę susirinkusiems nuobodžiauti.

Pietinės miesto bendruomenės gyventojams skirtą šventę „Būkime kartu“ antrą kartą organizavo Klaipėdos miesto savivaldybė kartu su Karalienės Luizės jaunimo centru bei organizatorių partneriais.

Savivaldybės Tarpinstitucinio bendradarbiavimo grupės vadovė Edita Kučinskienė tik apgailestavo, jog dėl COVID -19 infekcijos šventėje dalyvauti negalėjo pernai daug dėmesio sulaukę ugniagesiai ir kinologai, tačiau džiaugėsi, jog renginys vis tiek pavyko.

Palmiros Mart nuotr.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_gallery interval=”3″ images=”158024,158013,158010,158009,158008,158016,158011,158014,158012,158015,158017,158018,158019,158020,158021,158023,158022,158025,158026,158027,158047,158048″ img_size=”gallery”][/vc_column][/vc_row]

1 Comment

  1. Renaldas

    Praėjusiais metais Tarpinstitucinio bendradarbiavimo skyriuje dirbo tik vienas specialistas, kuris neužmiršo savaime suprantamo kvietimo prisedėti rengiant šventę ir Klaipėdos vietos bendruomenės vienijančią KBA, kurios iniciatyvinės grupės nariai sugalvojo ir surengė jos dalį – AITVARŲ FESTIVALĮ. Būtume mielai tą pačią atrakciją surengę ir šiemet, bet apie šventę klaipėdiečiams sužinojome iš spaudos jau tik jai praėjus.
    Klaipėdos miesto savivaldybės administracijos Tarpinstitucinio bendradarbiavimo skyriaus tarnautojų sąraše šiemet jau trys specialistai, bet prie šiais metais savivaldos ir jai pavaldžios įstaigos „Karalienės Luizės jaunimo centras” organizuotos BENDRUOMENĖS ŠVENTĖS rengimo prisidėti nebuvo pakviestos nei Klaipėdos vietos bendruomenės, nei jas vienijanti KBA.
    Augantis savivaldos tarnautojų skaičius nebūtinai reiškia gerėjančią darbo kokybę:)

    Reply

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Kultūra

Klaipėdos žiūrovams – garsi Moljero komedija ir „Šventė“

Nacionalinis Kauno dramos teatras praneša, jog į uostamiestį atveža spektaklius „Aš – Moljeras“ pagal Moljero kūrybą ir „Šventė“. Spektakliai bus ...
2020-01-09
Skaityti daugiau

Mums rašo

Bendras tėvų ir institucijų siekis - vaiko saugumo bei gerovės užtikrinimas

„Visų mūsų bendras siekis, kad kiek įmanoma daugiau vaikų augtų saugūs ir laimingi artimiausioje savo aplinkoje, pirmiausia – šeimoje. Kai ...
2019-05-17
Skaityti daugiau

Regionas

Kviečia švęsti Lietuvos narystę NATO

Šiais metais Šiaurės Atlanto sutarties organizacija (NATO) mini savo gyvavimo 70-metį, o Lietuva – 15-ąsias narystės joje metines. Klaipėdos miesto ...
2019-03-07
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This