„Barbora Express“ plečia asortimentą

Verslas

Pavasarį mažesnių miestų ir miestelių gyventojams pristatyta apsipirkimo internetu paslauga „Barbora Express“ smarkiai plečia asortimentą. Nuo šiol, užsisakant maisto ir kitų kasdienio vartojimo produktų internetu, bus galima rinktis prekių iš kelis kartus didesnio asortimento. Kai kuriuose miestuose asortimentą sudarys net iki 10 000 skirtingų prekių.

Teigiama, esą asortimento plėtrą paskatino ir augantis regionų gyventojų poreikis internete rasti daugiau mėgstamų produktų, ir noras visais kasdieniais produktais apsirūpinti saugiai.

Karantino metu plėtrą į regionus įgyvendinusi elektroninė maisto ir kasdienių prekių parduotuvė „Barbora“ visose Lietuvos apskrityse esančiuose miestuose ir miesteliuose pristatė naują apsipirkimo būdą – užsisakyti prekes internetu, o pirkinių krepšelį atsiimti „Barbora Express“ pirkinių atsiėmimo stotelėse, esančiose parduotuvėse „Maxima“. 

Iš viso Lietuvoje veikia 39 „Barbora Express“ pirkinių atsiėmimo stotelės 36-iuose miestuose ir miesteliuose. Plėtrą paspartino regionuose išaugęs poreikis apsipirkti neišeinant iš namų ir su kuo mažiau kontaktų. 

Nors po karantino dalis gyventojų grįžo į fizines parduotuves, nemažai jų ir toliau apsipirkimą vykdė elektroninėje erdvėje. Šiuo metu vėl stebimas greitas užsakymų per „Barbora Express“ augimas: spalio mėnesį užsakymų skaičius jau yra dukart didesnis nei buvo birželį, atšaukus karantiną. Staigus užsakymų augimas siejamas ir su sparčiai šalyje plintančiu COVID-19 – vis daugiau gyventojų ieško būdų kasdieniais produktais apsirūpinti saugiai.

„Matydami augantį užsakymų per „Barbora Express“ skaičių ir suprasdami gyventojų poreikį saugiai įsigyti ne tik būtiniausių, bet ir jų pamėgtų maisto ir kasdienio vartojimo produktų, asortimentą nusprendėme gerokai išplėsti visoje Lietuvoje. Asortimente atsirado ne tik didesnė įvairovė skirtingų konkretaus produkto prekės ženklų, bet ir naujų produktų. Tikimės, kad dar didesnės galimybės regionų gyventojams apsipirkti saugiai, prisidės mažinant COVID-19 plitimą, kuris ypač spartus ne tik didžiuosiuose, bet ir kai kuriuose mažesniuose miesteliuose“, – pranešime spaudai pažymi elektroninės maisto ir kasdienių prekių parduotuvės „Barbora“ direktorius Andrius Mikalauskas. 

Priklausomai nuo miesto, kuriame atliekamas „Barbora Express“ užsakymas, prekių pasirinkimas paauga 3-8 kartus. Iki šiol per „Barbora Express“ buvo galima užsakyti būtiniausių prekių, kurių skaičius asortimente siekė apie 1,5 tūkst. vnt.

Pasak A. Mikalausko, mažesniųjų miestų gyventojai jau susiformavo įprotį pirkti internetu. Jei pirmaisiais mėnesiais jie pirkdavo rečiau, tačiau formuodavo didesnius krepšelius, dabar „Barbora Express“ tapo įprastu kasdienio apsipirkimo būdu. Prie to prisidėjo ir sumažintas minimalus krepšelio dydis, kuris siekia 9,99 Eur. Tai leidžia gyventojams naudotis paslauga ir norint įsigyti tik būtiniausių greito vartojimo produktų, kaip pienas, duona ir pan.

Kartu primenama, kad pateikti užsakymą per „Barbora Express“ galima ir iš kito miesto.

„Daugelis turime mažesniuose miesteliuose gyvenančių vyresnių artimųjų, kuriems apsipirkimas internetu gali būti tam tikras iššūkis. Todėl raginame padėti savo artimiesiems – užsakyti maisto ir kitas kasdienes prekes į konkretų „Barbora Express“ prekių atsiėmimo punktą galima iš bet kurios Lietuvos vietos. Užsakius pirkinių kitame mieste gyvenantiems savo tėvams ar seneliams, tereikės jiems pranešti, kokiu metu jie galės prekes atsiimti „Maxima“ parduotuvėje esančioje pirkinių atsiėmimo stotelėje“, – pasirūpinti savo artimaisiais ragina „Barboros“ vadovas A. Mikalauskas.

0 Comments

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

ELTA

Pigo pigiausios prekės

Kovą pigiausių maisto produktų vidutinis krepšelis, palyginti su šių metų vasariu, šalies parduotuvėse pigo 4,52 euro (6,6 proc.) ir buvo 14,65 euro ...
2024-04-11
Skaityti daugiau

Svarbu, Veidai

Antrasis popierinių maišelių gyvenimas

Patyrusios mamos žino, kaip gretai mažyliams atsibosta žaislai. Iš pradžių vaikas parduotuvėje prisispyręs reikalauja žaislo, o jau kitą dieną juo ...
2023-10-29
Skaityti daugiau

Konsultacijos

„Maisto bankas“ kviečia prisidėti prie paramos teikimo Ukrainos žmonėms

„Maisto bankas“ kviečia fizinius ir juridinius asmenis prisidėti prie pagalbos teikimo nuo karo nukentėjusiems Ukrainos piliečiams – tai padaryti galima ...
2022-03-10
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This