Tarptautinių laivybos kompanijų kapitonai įvertino Klaipėdos uosto paslaugų kokybę

Uostas ir jūra

Iš įvairių pasaulio šalių atplaukiančių laivų kapitonai Klaipėdos uostą ir čia suteikiamas paslaugas vertina gerai ir nurodo, kad jas rekomenduotų kitiems, – tai parodė atliktas klientų pasitenkinimo tyrimas.

Klaipėdos valstybinio jūrų uosto direkcija klientų pasitenkinimo rodiklį siekdama aukštos uosto paslaugų kokybės matuoja nuo 2018 m.

Į Klaipėdos uostą per metus atplaukia vidutiniškai apie 7000 laivų, kurių didžiąją daugumą pasitinka ir į uostą įveda bei padeda juos prišvartuoti prie krantinių uosto locmanai. Uoste laivams suteikiama nemažai įvairių paslaugų, apie kurias tyrimo metu savo nuomonę pareiškė į uostą atplaukiančių laivų kapitonai.

Kaip stipriausios sritys buvo įvertintos locmanų kompetencija, Laivų eismo tarnybos paslaugos, švartavimo darbai, laivų apsisukimo ratai ir kt. Dauguma laivų kapitonų pažymėjo, kad Klaipėdos uostą rekomenduoja kaip aukštos paslaugų kokybės uostą.

„Džiugu, kad locmanų, Laivų eismo tarnybos darbas, dauguma uoste laivams suteikiamų paslaugų yra įvertinta aukštu balu. Uosto direkcijai yra labai svarbu gauti atgalinį ryšį iš uosto klientų – turime žinoti jų poreikius, lūkesčius, identifikuoti problemines vietas, jeigu tokių yra. NPS rodiklis bei jo metodika ir leidžia tai išmatuoti per tam tikrą laikotarpį bei siekti aukščiausios uosto paslaugų kokybės“, – pranešime spaudai cituojamas Algis Latakas, Klaipėdos valstybinio jūrų uosto direkcijos generalinis direktorius.

2020 m. buvo apklausti laivų agentai, ekspeditoriai ir laivų kapitonai. Pastarieji apklausoje dalyvavo aktyviausiai. Manoma, kad COVID-19 pandemija ir su ja susiję pasikeitimai buvo viena iš pagrindinių priežasčių, lėmusių kitų respondentų pasyvesnį dalyvavimą apklausoje.

0 Comments

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Svarbu, Verslas

Planuojami ir mobilieji vandenilio pilstymo punktai

Klaipėdos valstybinio jūrų uosto direkcija paskelbė konkursą dėl viešųjų vandenilio pildymo punktų įrengimo Klaipėdos mieste. Sunkiasvoriam ir lengvajam transportui skirti ...
2024-03-23
Skaityti daugiau

Uostas ir jūra

Margutis milžinas - jau ant šiaurinio molo

Praėjusiais metais klaipėdiečius ir miesto svečius nustebinęs margutis milžinas vėl užridentas ant šiaurinio molo Melnragėje. Trijų metrų aukščio ir pusantro ...
2024-03-22
Skaityti daugiau

Aplinkosauga

Paminėjo Žemės dieną

Tęsiama tradicija pavasario lygiadienį paminėti Klaipėdos valstybinio jūrų uosto direkcijoje suburiant gausias uostamiesčio moksleivių gretas. Šįkart jaunimo gamtosauginis forumas kviečia ...
2024-03-20
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This