Artūras Bogdanovas persigalvojo

Regionas, Svarbu

Ketvirtadienį vykstančio Klaipėdos rajono tarybos posėdžio metu meras Bronius Markauskas informavo, kad administracijos direktorius Artūras Bogdanovas išvakarėse paprašė jo prašymą atleisti iš pareigų laikyti negaliojančiu.

Reaguojant į tai, buvo pateiktas siūlymas išbraukti atitinkamą sprendimo projektą iš darbotvarkės. Tai buvo padaryta bendru sutarimu.

Klaipėdos rajono savivaldybės administracijos direktorius Artūras Bogdanovas. Martyno Vainoriaus nuotr.

Reaguodamas į tai opozicijos atstovas Sigitas Karbauskas teigė, jog ši istorija parodė du dalykus.

„Pirmiausia, kad nėra laisvos žiniasklaidos rajone, yra tik propagandistai. Ir valdančiojoje daugumoje nėra sutarimų iki galo, darbai stoja, galime prarasti apie pusė milijono eurų Endriejavo kultūros namuose. Tokie cirkai ir tokie šou gero rajono gyventojams neduos. Mums nesvarbu ar vienas, ar kitas direktorius dirbs, nes nuo vilko ant meškos gali užšokti. Žmogus šou pasidarė”, – dėstė S. Karbaukas.

Anot jo, kai po peticijomis surenkami tūkstančiai, tai valdantieji sako, kad čia nieko, o dabar esą sureikšminama 200 parašų, kuriuos padėjusieji prašė A. Bogdanovo nesitraukti iš direktoriaus pareigų.

Tarybos narys Viktoras Kura taip pat teigė, kad „čia yra cirkas” ir dėl to pareiškė nedalyvausiantis balsavime.

Gruodžio viduryje A. Bogdanovas buvo sakęs, kad vargiai įmanoma, jog jis bus perkalbėtas, nes nors ir labai gerbia merą, tačiau sprendimas atsistatydinti nebuvo padarytas spontaniškai, o yra labai gerai apgalvotas.

„Turiu pripažinti, jog sulaukęs tokio palaikymo ne tik iš visuomenės, bet ir iš koalicijos priėmiau kitokį sprendimą. Mes apie daug ką koalicijoje pasikalbėjome, viską išsiaiškinome ir grįžtame į senas geras vėžes, dirbsime visi kartu, vienu kumščiu. Be abejo, labai svarbu buvo ir bendruomenės, visuomenės palaikymas, tai labai nustebino ir yra labai malonu”, – „Atvirai Klaipėdai” ketvirtadienio rytą sakė A. Bogdanovas. 

6 Comments

  1. Nežino ko nori

    Tiesiog visi maldavo! Tik meluoti nereikia! Darote gėdą merui! senai reikia išvaryti tokį „bendražygį”

    Reply
  2. Gargždiškiai

    galėtų kas pusmetį surinkti šimtą parašiukų ir jaunuolis perskaitęs meilės laiškutį nesiblaškydamas ramiai darbuotųsi. Ar taip sunku? Svarbu jaunas ir dar valstietis. Gal ir Karbauskis paseks savo kareivėlio pavyzdžiu, sugrįž į Seimą pareiškimą parašęs. Galėtų ir Gražulis nuolat aikštėje sėdėti ašaras lieti porinėmis dienomis, o ne porinėmis giesmes giedoti apie rajoniečių meilę Bogdanovui – santarvė ir ramybė ilgiems laikams. Bet, gal darbo nerado, sunkūs visiems daba, etatų mažinimo laikai atėjo.

    Reply
    • .....

      O jau šmaikštumas komentuojant 🙂 Tik kažkodėl konservatoriams labai tinka visi valstiečių perbėgėliai . Rankas išskėtę priimtumėte ir Karbauskį ir kitus , tinka ir socdemams ir liberalams . Matyt geriausi tarp valstiečių ? 🙂

  3. spec

    artistas

    Reply
  4. Gerhard

    tikrai cirkas, tik politinis

    Reply
  5. T

    Apgailėtinas, ir tokie nesubrendę sėdi valdžioje.

    Reply

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Regionas

Pagerbė ryškiausius metų kultūros šviesulius bei jaunuosius talentus

Priekulėje pristatytas naujas festivalis „Ženklai“, kviečiantis pažinti nepažintą Priekulę ir jos kūrėjus. Festivalio atidarymo renginio metu įteikti ir trys apdovanojimai ...
2024-04-15
Skaityti daugiau

Regionas

Gargžduose duris atvers bendradarbystės centras „Spiečius“

Birželį Gargžduose duris atvers jau 15-as Inovacijų agentūros bendradarbystės centras „Spiečius“. Centras veiks kaip erdvė, skatinanti regiono verslumą, teikianti nemokamas ...
2024-04-04
Skaityti daugiau

Regionas

Žadama keisti potvynių rizikos valdymo tvarką

Apie kompleksinį požiūrį į potvynių rizikos valdymą kalbantys Klaipėdos, Kretingos ir Šilutės rajonų bei Klaipėdos miesto savivaldybių vadovai sulaukė Aplinkos ...
2024-04-03
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This