Klaipėdos valstybinės kolegijos studijų programą įvertino užsienio investuotojai

Švietimas

Klaipėdos valstybinės kolegija (KVK) praneša, kad jos Finansų studijų programai suteiktas „Investors‘ Spotlight“ kokybės ženklas. Šį įvertinimą skyrė užsienio investicijų plėtros agentūra „Investuok Lietuvoje“ kartu su Klaipėdos miesto ekonominės plėtros agentūra „Klaipėda ID“.

„Tai yra reikšmingas įrodymas, kad kolegijos Finansų studijų programą baigę specialistai  tenkina verslo įmonių lūkesčius ir turi itin aukštas perspektyvas darbo rinkoje. Taip pat parodo kolegijos ir verslo įmonių sėkmingo bendradarbiavimo rezultatą. Daugelis šį kokybės ženklą gavusių aukštųjų mokyklų programų sulaukia didesnio abiturientų susidomėjimo, nes studijos užsienio investuotojų pripažintoje  studijų programoje labai išplečia absolventų įsidarbinimo galimybes“, – pranešime spaudai pažymi KVK Verslo fakulteto dekanė Asta Pancerovienė. 

 „Tikime, kad tik visų suinteresuotų šalių lygiavertis įsitraukimas į vidinį studijų kokybės užtikrinimą gali prisidėti prie studijų kokybės. Tikimės, kad ši iniciatyva paskatino kolegijos bendruomenės diskusijas apie efektyvesnius verslo įtraukimo būdus, o verslo atstovus nelikti abejingais ir aktyviau prisidėti prie darbo rinkai pasiruošusių specialistų parengimo“, – tvirtino „Investuok Lietuvoje“ Administravimo ir finansų departamento direktorė Jurgita Riepšienė.

0 Comments

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Sveikata

Parengė naują akušerijos studijų programą

Klaipėdos universiteto ligoninės medikai savo įgytas žinias, patirtį ir įgūdžius pritaiko formuojant naujas studijų programas aukštojo mokslo įstaigose. Akušerijos-ginekologijos klinikos ...
2024-03-18
Skaityti daugiau

Švietimas

Ministerijos stipendijos - ir studijuojantiems Klaipėdoje

Ekonomikos ir inovacijų ministrės Aušrinės Armonaitės įsakymu skirta 260 stipendijų studentams, įstojusiems į valstybės finansuojamas STEM (informatikos, inžinerijos, matematikos) studijų ...
2023-11-06
Skaityti daugiau

Švietimas

Kolegijų studentus supažindino su policininko profesija

Spalio mėnesį Klaipėdos apskrities bei miesto policijos pareigūnai dalyvavo uostamiesčio Socialinių mokslų ir Klaipėdos valstybinės kolegijų organizuotose karjeros kontaktų mugėse, ...
2023-10-19
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This