Klaipėdoje – nauja pramoga

Verslas

Jau penkerius metus Klaipėdoje veikiančio galvosūkių kambario „Escape Bunker 1944“ kūrėja Augustė Rumbutytė pristato naują pramogą – galvosūkių dėžę „Černobylis“, kuri pristatoma iš anksto suderintu adresu.

„Galvosūkių dėžėje – 10 užduočių, kurioms įveikti nereikia jokių istorinių ar kitokių dalykinių žinių. Žaidimas skirtas iki 4 asmenų grupei, bet kadangi yra kelios analogiškos galvosūkių dėžės, galima rengti ir komandų varžytuves”, – rašoma pranešime spaudai.

„Šiuo metu Klaipėdoje esame vienintelis pabėgimo kambarys, o tokios paslaugos kaip galvosūkių dėžė, kuri gali atkeliauti į užsakovo namus, iki šiol nebuvo. Ypač šiuo metu, kai esame apriboti ir negalime laisvai judėti, tai galimybė paįvairinti savo vakarus namuose turėtų būti viliojanti. Be to, dažnai žmonės, išbandantys mūsų galvosūkių kambarį, įkurtą bunkeryje, klausia, ar dar turime kitų kambarių“, – cituojama A. Rumbutytė.

Pasak jos, Černobylis – vis dar aktuali tema, palietusi žmones iš daugelio aplinkos, įdomi ir pačiai autorei.

„Tai mano būdas kalbėti apie tai, kas man įdomu, kas atrodo svarbu, sudominti ar priminti Černobylio avariją žaidimo forma. Žaisdami informaciją suvokiame kitaip, priimame lengviau“, – teigia A. Rumbutytė.

Užduotys parengtos Černobylio atominės avarijos tema, tačiau specifinių žinių joms įveikti nereikia, viskas grįsta logika. Iššūkis užsakovams – įveikti užduotis per 60 minučių, o jeigu prireiktų pagalbos – galimi trys pagalbos skambučiai.

0 Comments

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Veidai

Savo rankomis pabėgimų bunkerį įkūrusi A. Rumbutytė neįsivaizduoja gyvenimo be Klaipėdos

Jau 7 metus Klaipėdoje gyvenanti paveldo specialistė, originalių idėjų nestokojanti verslininkė Augustė Rumbutytė uostamiestyje žinoma kaip pabėgimų bunkerio „Escape Bunker ...
2023-12-19
Skaityti daugiau

Kultūra

Kviečia nauja Escape Bunker istorija

Klaipėdiečiai ar poilsiaujantys pajūryje kviečiami atsivėsinti ir pabėgti nuo nuobodulio ar lietaus, užklupusio besikaitinant ant pajūrio smėlio, pabėgimo kambaryje ESCAPE ...
2022-07-11
Skaityti daugiau

Kultūra

Klaipėdos dramos teatre seks „Robotų pasakas“

Klaipėdos dramos teatre, bendradarbiaujant su Adomo Mickevičiaus institutu ir Lenkijos institutu Vilniuje, kuriamas lenkų režisieriaus Konrado Dworakowskio spektaklis paaugliams pagal ...
2022-01-21
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This