Po „Maisto banko“ akcijos – mišios už geradarius savanorius ir aukotojus

Miestas

Praėjusį savaitgalį per Lietuvą nuvilnijo 30-oji „Maisto banko“ akcija, kurios metu tūkstančiai savanorių ir aukotojų susitelkė kilniam tikslui – padėti maistu sunkiau gyvenantiems Lietuvos žmonėms.

Šv. mišios vyks šį vakarą 18 val. Klaipėdos Marijos Taikos Karalienės bažnyčioje. Martyno Vainoriaus nuotr.

„Maisto banko“ akcijoje dalyvauja daugiau nei 300 nevyriausybinių organizacijų, kurios neslepia džiugesio būdamos labdaros ir paramos fondo „Maisto bankas“ partnerėmis ir galėdamos organizacijos renginiuose rinkti paramą savo globojamiems žmonėms. Viena tokių – Klaipėdos Marijos Taikos Karalienės parapijos Caritas, kviečiantis ketvirtadienio vakarą prisijungti į šv. Mišias už „Maisto banko“ akcijos darbuotojus, organizatorius, aukotojus ir savanorius.

„Maisto Banko” akcija mūsų organizacijai – Klaipėdos Marijos Taikos Karalienės parapijos Caritas žmonėms yra džiaugsmo šventė! Tai vienintelė galimybė aprūpinti vargstančiuosius maistu. Akcijoje susitinka patys nuostabiausi žmonės turintys vieną bendrą tikslą – padėti žmogui. Klaipėdos „Maisto banko” darbuotojai vykdo ypatingą ir svarbią misiją! Todėl atsidėkodami užsakėme Padėkos šv. Mišias, kad mūsų Viešpats laimintų, saugotų ir globotų mūsų angelus sargus žemėje”, – pranešime spaudai pažymi Klaipėdos Marijos Taikos Karalienės parapijos Carito koordinatorė Aurelija Lipskė.

„Maisto banko“ Klaipėdos padalinio vadovas Raimondas Danupas pasakoja, kad su daugeliu „Caritas“ padalinių organizacija sėkmingai bendradarbiauja visoje Lietuvoje ir tai yra viena iš daugiausiai paramos maistu gaunančių organizacijų.

„Džiaugiamės, kad partnerystes su skirtingais „Caritas“ padaliniais stipriname ir Klaipėdos regione. Marijos Taikos Karalienės parapijos žmonės deda dideles pastangas, kad parama maistu pasiektų jų globojamus asmenis. Šiais metais su šia organizacija pasirašėme ir bendradarbiavimo sutartį dėl paramos nuo iššvaistymo išgelbėtu maistu. „Carito“ užsakytos šv. Mišios mums buvo netikėta, tačiau labai maloni staigmena. Gera žinoti, jog turime artimų partnerių, kuriems rūpi ir kurie rūpinasi“. Šv. Mišios už „Maisto banko“ akcijos organizatorius, darbuotojus, savanorius ir aukotojus vyks ketvirtadinį 18 val. Klaipėdos Marijos Taikos Karalienės bažnyčioje, mišios užsakytos Klaipėdos „Carito“ iniciatyva.

0 Comments

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Kultūra

Naujųjų išvakarėse - Kalėdinių giesmių festivalis

Gruodžio 30 d., šeštadienį, Klaipėdos miesto chorinė bendrija „Aukuras“ kartu su Klaipėdos Marijos Taikos Karalienės bažnyčia organizuoja tradicinį Vakarų Lietuvos ...
2023-12-30
Skaityti daugiau

Klaipėdos/Mažosios Lietuvos istorija

Unikalios bažnyčios istorijoje - dar viena „apvali“ sukaktis

Šį savaitgalį uostamiesčio tikintieji iškilmingai minės išskirtinį jubiliejų – 35-ąsias šios šventovės grąžinimo metines katalikų bendruomenei. Tuometinio Klaipėdos miesto vykdomojo ...
2023-11-24
Skaityti daugiau

Konsultacijos

Teiks nemokamas teisines konsultacijas

Neišgalintys susimokėti už teisines konsultacijas metų pabaigoje tai galės padaryti nemokamai. Aštuntus metus iš eilės rengiamos Lietuvos advokatūros ir Lietuvos ...
2023-11-20
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This