Parduotas buvęs komisariato pastatas

Miestas, Svarbu

Tilžės gatvėje pustrečių metų tuščias stovėjęs buvusio policijos komisariato padalinio pastatas turi naujus šeimininkus. 

Naujasis pastato šeimininkas dar negali atskleisti, kas jame įsikurs. Valdo Pryšmanto nuotrauka.

Ilgus metus jame dirbę Klaipėdos apskrities VPK pirmojo miesto komisariato pareigūnai pastatą apleido 2018-ųjų rudenį ir persikraustė į naujas patalpas Kauno gatvėje, o jį savo žinion pernai perėmęs Turto bankas balandžio 13-ąją paskelbė pirmąjį aukcioną.

Nustatyta pradinė kaina – 356 tūkst. eurų. 

Senamiesčio prieigose esančio keturaukščio ilgai siūlyti neteko – balandžio 16-ąją jis parduotas už 358 tūkst. eurų. 

736 kv. m ploto administracinės paskirties pastatą įsigijo Klaipėdoje registruota mažoji bendrija „AUG Rent“. Kartu su buvusiu komisariatu pirkėjui atiteko ir beveik 13 arų ploto sklypas su automobilių stovėjimo aikštele.

„Šiuo metu tikrai negaliu atsakyti, kad čia įsikurs. Minčių yra, tačiau viešinti kol kas nenorėčiau“, – sakė pastatą įsigijusios MB vadovas Darius Gedgaudas. 

1938 metais statytas keturaukštis rekonstruotas 1992 metais, Registrų centro duomenimis, vidutinė tokio objekto rinkos kaina – 395 000 eurų. 

Turto bankas nurodė, kad už parduotą pastatą gautos lėšos bus naudojamos automobilių stovėjimo aikštelės prie naujojo komisariato Kauno gatvėje statybai.

9 Comments

  1. Kaip

    sakoma: nori rasti kaltus – sek pinigus, ir pavardės pačios iškils. Šiame rajone reikėjo palikti polic. poskyrį.

    Reply
  2. Kaimynė iš Sausio 15-oios

    Draugai gyvenime svarbiausia… Tada ir kaina tokia, kokios nori. Bet jei savininkai savjoja apie daugiabutį judrioje sankryžoje, tai bent Jūs, būsimi gyventojai- gerai viską įvertinkite.

    Reply
  3. Kxtupas

    Ir vėl nesąmoningas pirkimas ir pardavimas. Bendrabučio butas kainuoja 23000.O čia už veltui tokį pastatą pardavė. Keista? Tai aikštelei vargu ar pakaks tokios sumos įrengimui?!

    Reply
  4. Tabas

    Keista, kad parduota netgi pigiau už vidutinę rinkos kainą, o dar visi skalambyja, kad nekilnojamas turtas brangsta. Per parduos ir tiek esu tuo garantuotas o navarą pasidalins su padėjusi ais nupirkti.

    Reply
  5. Judas

    Klasco palapinėms puikiausia vieta.. :-DDD

    Reply
  6. Idomiai

    Kažkaip labai pigiai. Vien žemė šitoje vietoje 13a kiek verta, o čia su viskuo 358. Slengiuose- kaime aras zemes 30000. Kur cia taip pigiai zeme centre pardavineja?

    Reply
    • Andrius

      Tai kodėl nepirkot, jei taip pigiai?

    • As

      Ir man tai atrodo juokinga kaina, butai kainuoja už 1kv,/m apie 1300eur

    • Žinoma

      Kad tikrai juokinga kaina! Ir dar su žemės sklypu, …eilinė afera, ir dar klausimas ar už tokią sumą pastatys tą mašinų stovėjomo aikštelę. !!!! Vėl sakys neužtrnka pinigų ,ir vėl tems gumą……. nors ta aikštelė senai turėjo būti pastatyta!

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

ELTA

Vėžaičiuose atsiras senelių namai

Šį pavasarį Turto banko aukcione Klaipėdos ir Kauno rajonuose parduoti nenaudoti pastatai virs senelių ir socialinio užimtumo namais. Abu pirkėjai ...
2024-04-17
Skaityti daugiau

Regionas, Svarbu

Egidijui Šakaliui nepadėjo ir Aukščiausiasis Teismas

Ir teismų praktiką formuojanti aukščiausia instancija konstatavo, jog Neringos savivaldybės administracijos direktorius Egidijus Šakalys buvo nepagrįstai praturtėjęs buvusios darbovietės – ...
2024-04-09
Skaityti daugiau

Verslas

Kovas neišjudino NT rinkos

Atėjęs pavasaris atnešė šiltesnius orus, bet daugiau gyvybės į pastaruoju metu gerokai aprimusią šalies nekilnojamojo turto (NT) sandorių rinką neįpūtė. ...
2024-04-06
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This