Futbolo mokyklos dalininkų atranka: susidomėjusiųjų yra

Sportas, Svarbu

Baigiamos rekonstruoti Klaipėdos futbolo mokyklos dalininką panorusi susirasti uostamiesčio savivaldybė sulaukė interesantų.

Martyno Vainoriaus nuotr.

Birželio 4-ąją savivaldybės interneto svetainėje buvo paskelbtas pranešimas, kad ji kviečia teikti prašymus tapti Klaipėdos futbolo mokyklos dalininku – valdžia nusiteikusi perleisti vieną iš keturių jai priklausančių futbolo mokyklos dalių.

Prašymams pateikti buvo skirta 12 dienų – birželio 16-oji (imtinai) buvo paskutinė diena tai padaryti. Kartu su tokiu prašymu turėjo būti pridėti įrodymai apie dalininku pageidaujančio tapti fizinio ar juridinio asmens pastarųjų 10 metų profesinės veiklos ar darbo patirtį, susijusią su sporto vadybos sritimi;  numatomas įnašas pinigais ar įnašo vertė  (turto vertinimo ataskaita, jei numatoma perduoti materialųjį ar nematerialųjį turtą); patirtis, susijusi su Europos Sąjungos ir kitų fondų projektų įgyvendinimu; tapimo dalininku tikslai ir lūkesčiai (prašyme laisva forma aprašomi tapimo Futbolo mokyklos dalininku tikslai ir lūkesčiai bei jų įgyvendinimo plano projektas).

Tokio prašymo negalėjo teikti asmenys arba juridinių asmenų vadovai, teisti už dalyvavimą nusikalstamame susivienijime, jo organizavimą ar vadovavimą jam; kyšininkavimą, prekybą poveikiu, papirkimą; sukčiavimą, turto pasisavinimą, turto išvaistymą ir pan., nusikalstamą bankrotą. Taip pat buvo nepageidaujami juridiniai asmenys, kurių atžvilgiu yra pradėtos bankroto, reorganizavimo ar likvidavimo procedūros; turintys nesumokėtų mokesčių, bandantys bankrutuoti fiziniai asmenys.

Savivaldybės administracijos direktoriaus pavaduotoja Asta Dirgėlienė teigė, jog buvo sulaukta trijų prašymų. Užsieniečių tarp jų teikėjų nėra – žinia, miesto valdžia bandė vilioti „Barcelonos“ klubą.

Savivaldybė tame pačiame kvietime skelbė, jog prašymai bus įvertinti viešosios įstaigos Klaipėdos futbolo mokyklos dalininko atrankos ir vertinimo komisijos ir geriausias pasiūlymas išrinktas jau iki birželio 23 d.

Pasak A. Dirgėlienės, minėtąją komisiją administracijos direktoriaus įsakymu sudaro ir savivaldybės darbuotojai, ir išorės ekspertai.

Futbolo mokyklos ir buvusio baseino pastato konversijos darbai Klaipėdos savivaldybei atsieis 11,823 mln. eurų. Juos atlieka Panevėžio statybos trestas.

1 Comment

  1. Spėju

    Na tikriausiai pasiūlymus pateikė Gargždų „Banga”, Plungės „Babrungas” ir Plikų „Sakuona” !

    Reply

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Spyglys

Konservatoriai ir libai tebevaldo*

Oficialus Klaipėdos miesto savivaldybės interneto puslapis skelbia, kad po šiai dienai konservatorius, Andrius Dobranskis tebevadovauja VŠĮ  „Klaipėdos šventės” valdybai. O ...
2023-09-04
Skaityti daugiau

Svarbu, Švietimas

Ukrainiečių mokyklai trūksta mokytojų: direktorės pavaduotoja įsidarbino buvusi valdininkė

Daugybę sunkumų kuriantis Klaipėdoje patyrusi Tarptautinė Ukrainos mokykla šią savaitę ją baigusiems 23 abiturientams įteiks mokyklos baigimo atestatus. Tarp renginio ...
2023-06-26
Skaityti daugiau

Politika, Svarbu

Savivaldybės administracijos vadovą išlydi teigiamu įvertinimu

Dauguma kadenciją baigiančios miesto Tarybos politikų nusprendė teigiamai įvertinti Savivaldybės administracijos ir jos vadovo Gintaro Neniškio darbą 2022-aisiais. Glaustai pristatydamas ...
2023-03-23
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This