Grandiozinį koncertą rengiantis Selas atsiprašo iš anksto

Kultūra

Jau rytoj, šeštadienį, Klaipėdos vasaros estradoje vyks didžiausias SEL vasaros koncertas po atviru dangumi. Darbai Vasaros koncertų estradoje prasidėjo dar šios savaitės pradžioje ir jau šiandien galima susidaryti įspūdį, kaip įspūdingai atrodys koncertinė scena.

Vasaros estradoje jau baigiama montuoti koncertinė scena. Organizatorių nuotr.

„Kiekvienais metais mes stengiamės nustebinti ne tik gerbėjus, bet ir patys save. Šias metais tai padarysime taip pat, neliks nė vieno abejingo šiam reginiui. Kiekviena detalė apgalvota. Viskas daroma tam, kad tūkstantinė žiūrovų minia mėgautųsi aukščiausios kokybės, pasaulinio lygio šou reginiu“, – pranešime spaudai cituojamas Egidijus Dragūnas – Selas.

Kaip ir kiekvienais metais, taip ir šiais, Selas nelaužo gražios tradicijos ir į koncertą dovanojo kvietimus sunkiau gyvenantiems vaikams.

Kaip jau buvo skelbiama anksčiau, drauge su grupe SEL scenoje pasirodys ir dainininkas Soliaris. Jėgas vėl suvieniję atlikėjai neseniai išleido net du hitais tapusius kūrinius „Tik Tok“ bei „Skrendu“, kuriuos gyvai išgirs Klaipėdoje susirinkusi publika.

E. Dragūnas skaičiuoja, kad koncerte dalyvaus daugiau nei 15 tūkstančių žiūrovų, todėl visiems rekomenduoja atvykti kuo anksčiau, kad nesusidarytų spūstys ir į koncertą visi patektų laiku.

Žmonės į Vasaros estradą bus įleidžiami nuo 17 val. Taip pat siūloma nevykti nuosavais automobiliais, naudotis pavežėjų paslaugomis, viešuoju transportu ar nuomotis paspirtukus, nes renginio vietoje automobilių vietų statymui yra labai mažai. Taip pat į koncertą prašoma nepamiršti apsauginių veido kaukių ir jas dėvėti dėl savo bei aplinkinių saugumo.

„Kad mūsų šou paliktų maksimalų įspūdį, pasirodymą pradėsime temstant – į sceną lipsime apie 22 valandą. Iš anksto atsiprašome aplinkinių gyventojų, jei jūs girdėsite muziką, kviečiu tuo pasimėgauti visus“, – sakė grupės lyderis.

1 Comment

  1. Mėmelis t.y. mėnulis

    Mėnulio miestas Klaipėda,
    Saulės miestas – Šiauliai.
    Atstatysim kryžiuočių sugriautą tvirtovę,
    Ir sugrįš į Tėvynę Lietuvos vaikai….

    Reply

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Fotoreportažai, Miestas

Selas dėkoja Klaipėdai

Šeštadienio vakarą į Klaipėdos „Švyturio“ areną po daugiau nei 3 metų pertraukos grįžo grupė SEL. 2,5 valandos trukmės koncerte skambėjo ...
2023-12-02
Skaityti daugiau

Kultūra

„Švyturio“ arenoje - Selo koncertas

Šeštadienį, gruodžio 2 d., Klaipėdos „Švyturio“ arenoje pasirodymą surengs grupė „SEL“. Koncertas pajūryje įvyks po gerų 3 metų pertraukos, todėl ...
2023-12-01
Skaityti daugiau

Miestas, Svarbu

Paskelbti Vasaros estrados atnaujinimo projektiniai pasiūlymai

Viešai svarstyti pateikti Klaipėdos vasaros koncertų estrados, Liepojos g. 1, kapitalinio remonto projektiniai pasiūlymai. Šis objektas yra nesuformuotame žemės sklype, ...
2023-09-14
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This