Pirmą dieną – apie 300-tus paskiepytų

Koronavirusas, Svarbu

Visas savaitės dienas, išskyrus sekmadienį, veikiantis Vakcinavimo centras LCC universitete, vadinamasis skiepų autobusiukas, atvykstantis į įvairias uostamiesčio vietas, o dabar dar – ir Nacionalinio kraujo centro palapinė: daroma viskas, kad tik kuo daugiau klaipėdiečių pasiskiepytų nuo koronavirusinės infekcijos.

Palmiros Mart nuotr.

Pirmadienį likus pusvalandžiui iki skelbto darbo laiko prie Kraujo centro palapinės, įsikūrusios šalia „Lidl” prekybos centro, žmonės nesigrūdo – buvo matyti vos keli jau pasiskiepiję ir dar pora norinčių tai padaryti žmonių.

Tačiau Nacionalinio kraujo centro administratorė Ingrida Gedmintienė patikino, jog nuo pat 11 val. visą dieną norinčiųjų gauti vieną „Janssen” vakcinos dozę netrūko – net buvo susidariusi nemenka žmonių eilė.

„Ėjo žmonės visą dieną gana gausiai. Jau esame paskiepiję per 250 žmonių, tai iki darbo pabaigos turėtume paskiepyti apie 300-tus, dar pavieniai vis ateina”, – sakė ji.

Paklausta, ar kituose miestuose gyventojai aktyviau skiepijasi nei Klaipėdoje, specialistė sakė taip teigti negalinti, o per dieną, jos teigimu, vidutiniškai paskiepijama iki 400 gyventojų – maždaug po tiek jų sulaukta Tauragėje ir Mažeikiuose, kur prieš tai lankėsi Kraujo centro specialistai.

Pamatę, jog šalia prekybos centro vyksta skiepijimas, pora vyresnių žmonių apgailestavo, kad su savimi neturi pasiėmę asmens dokumento, tačiau sužinoję, jog šioje vietoje bus skiepijama ir rytoj, antradienį, pažadėjo būtinai sugrįžti.

Prie „Lidl” prekybos centro, esančio Taikos pr 66., klaipėdiečiai bus skiepijami dar ir antradienį nuo 11 iki 16 val. Skiepijama „Janssen” vakcina, kurios pakanka vienos dozės. Su savimi reikia turėti asmens dokumentą. Palmiros Mart nuotr.

Be to, iki pat vasaros pabaigos Nacionalinio kraujo centro vakcinavimo komanda lankytojų laukia ir Palangoje, skvere prie tilto.

4 Comments

  1. Lauris

    Kas eina skiepitis paliks gyvuliu ukiu ir dar neigalus. Ir dar nesusilauks vaiku

    Reply
    • Ramass

      Tokius asilus kaip tu reikia priverstinai sterilizuoti , kad nesėtu savo išgamų į pasaulį. Eik dar makaulę su folija apsyviniok , o tai 5G ryšys smegenų likučius paveiks negryžtamai 😀

    • Airina

      Apsiskaitę,mokslus baigę žmonės taip nenusipaisto

  2. Ramass

    Labai gerai, kad žmonės bunda iš letargo miego. Tikiuosi atsiras kuo daugiau, kuriems atsibodo antivakserių triedimas.

    Reply

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

ELTA

Pigo pigiausios prekės

Kovą pigiausių maisto produktų vidutinis krepšelis, palyginti su šių metų vasariu, šalies parduotuvėse pigo 4,52 euro (6,6 proc.) ir buvo 14,65 euro ...
2024-04-11
Skaityti daugiau

Verslas

„Lidl“ išlieka tvariausiu prekės ženklu

„Lidl“ penktus metus iš eilės išlieka tvariausiu prekės ženklu Lietuvoje, rodo „Sustainable Brand Index™️“ – didžiausia nepriklausoma prekių ženklų tvarumo ...
2024-03-20
Skaityti daugiau

Aplinkosauga

Lietuvos jūrų muziejuje sveiksta paskutinė praėjusių metų ruoniukė

„Lidl“ pirkėjų, prisidedančių prie iniciatyvos „Duok ruoniukui penkis“, dėka 52 išgelbėti ruoniukai jau leidžia savo dienas jūroje. Nors dažniausiai sužeisti ...
2024-02-06
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This