Klaipėdos baseine – jau antrasis šeimų plaukimo turnyras

Sportas

Vienas geriausių šalies plaukikų Danas Rapšys kviečia į savo vardo taurės šeimų plaukimo turnyrą, kuris vyks rugsėjo 12 dieną, 10 valandą Klaipėdos baseine.

„Antrus metus iš eilės rengiame šeimų plaukimo turnyrą Klaipėdoje ir noriu į jį pakviesti visas šeimas, kurios mėgsta plaukti, varžytis ir bendrauti. Šiose varžybose kviečiu šeimas pabendrauti tarpusavyje, išmėginti jėgas su naujais varžovais netradicinėje rungtyje ir susirasti naujų draugų“, – pranešime cituojamas taurės steigėjas.

Praėjusiais metais beveik 50 šeimų metė iššūkį D. Rapšio komandai ir didžiajai daliai iš jų pasisekė. Kartu su savo mama ir tetos sūnumi komandoje plaukęs olimpietis į priekį praleido didžiąją dalį turnyro dalyvių ir suteikė progą dėl pergalės kovoti kitiems. Ant nugalėtojų pakylos praėjusiais metais nepasieita be olimpiečių – tiesa jau buvusių. Nugalėtojų taurę laimėjo panevėžiečio Dariaus Grigalionio šeima.

Praėjusių metų nugalėtojai kartelę pakėlė aukštai: kartu su sūnumi Gantu ir dukra Patricija buvęs olimpietis užfiksavo 1:20,08 sek. laiką.

Varžybose dalyviai lenktyniaus 50 metrų distancijoje 25 metrų baseine, kurią turės įveikti trys vienos šeimos nariai. Varžybų organizatoriai nereikalauja, kad visi trys vienos ekipos plaukikai būtų iš vienos šeimos. Komandoje turi būti tik du vienos šeimos nariai, trečiasis plaukikas gali būti ne šeimos narys. Bent vienas komandos narys turi būti daugiau nei 18-os metų, bent vienas – jaunesnis nei 18-os metų.

„Varžybose bus puiki proga pabendrauti su plaukikais, sirgaliais, su kuriais kasdien gatvėje, kitoje aplinkoje kažin ar susitikčiau. Tad bus smagu pamatyti tas pačias ir naujas šeimas, kurioms visoms norėčiau palinkėti puikiai praleisti laiką ir pagerinti savo rezultatus“, – sako D. Rapšys.

„Naująjį plaukimo sezoną pradedame šeimų turnyru. Simboliškai norėčiau pakviesti visus judėti mėgstančius šalies gyventojus grįžti į šalies baseinus ir tęsti aktyvų gyvenimo būdą juose. Taip pat norisi pažymėti, kad užsikrėsti siaučiančiu virusu baseinuose rizika yra minimali, ką patvirtina užsienio šalyse atlikti nepriklausomi tyrimai. Linkiu nepamiršti plaukimo ir taip prisidėti prie sveikatos stiprinimo“, – teigia Klaipėdos baseino direktorė Ieva Vaičiurgė.

Nemokamame šeimų plaukimo turnyre nė viena šeima neliks be apdovanojimų. Registracija varžyboms – čia.

0 Comments

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Miestas, Svarbu

Klaipėdos baseino statybų istorija: STT plaunasi rankas 

Nors bylą dėl Klaipėdos baseine palikto broko išnagrinėjęs teismas priėmė atskirą nutartį, kuria Klaipėdos apygardos prokuratūrai pranešė, jog atsakingų asmenų ...
2024-04-02
Skaityti daugiau

Sportas

Lietuvos plaukimo istorijos šimtmetis bus minimas ir Klaipėdoje

Lietuvos plaukimo sporto šaka šiemet mini šimtmetį ir Klaipėda tampa svarbiu jubiliejinių metų renginių miestu. Lietuvos pajūryje planuojama per tuziną ...
2024-03-26
Skaityti daugiau

Verslas

Po teismo sprendimo tikimasi rasti sprendimus, kaip pašalinti likusius baseino defektus

Klaipėdos baseinas teigia, jog džiaugiasi teismo sprendimu, priimtu po beveik penkerius metus trukusio bylinėjimosi dėl šiame pastate statybų rangovo palikto ...
2024-03-05
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This