Mazūriškėse – poilsio, sporto ir laisvalaikio erdvė

Regionas

Klaipėdos rajono savivaldybė praneša, jog toliau tęsiasi pradėti įgyvendinti dalyvaujamojo biudžeto projektai, už kuriuos konkurse „Tavo idėja“ aktyviai balsavo viso rajono gyventojai, darbai.

Gyventojai jau džiaugiasi geriamojo vandens fontanėliu Gargžduose, pontoniniu lieptu Dovilų karjere, darbai taip pat vyksta ir kituose objektuose, o Mazūriškėse jau baigiama įrengti poilsio, sporto ir laisvalaikio erdvė.

Šios gyvenvietės Kinčių gatvėje jau sumontuoti vaikų žaidimo aikštelės įrenginiai, lauko treniruokliai, sutvarkyta 10 arų teritorija. Per mėnesį aikštelę planuojama padengti korėta danga, apsėti žole.

Projekto idėjos autoriai tikisi, kad sukurta poilsio, sveikatos bei žaidimų erdvė paskatins bendruomeniškumą bei sudarys sąlygas įvairaus amžiaus gyventojams turiningai leisti laisvalaikį ir stiprinti sveikatą.

„Tai, kad Mazūriškių gyventojai pagaliau turės erdvę, kurioje galės leisti laisvalaikį, atvesti pažaisti vaikus, yra jų pačių aktyvumo rezultatas. Dalyvaujamasis biudžetas leido patiems gyventojams siūlyti idėjas ir už jas balsuojant nuspręsti, kurias reikėtų įgyvendinti. Taip Mazūriškėse ir atsirado pirmoji laisvalaikio erdvė“, – pranešime cituojama vicemerė Audronė Balnionienė.

0 Comments

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Miestas

Išrinktos patraukliausios gyventojų iniciatyvos

Išrinkti jau trečią kartą Klaipėdoje įgyvendinamo dalyvaujamojo biudžeto nugalėtojai. Patraukliausios gyventojų idėjos buvo išrinktos susumavus klaipėdiečių balsus. Beveik mėnesį trukusiame ...
2023-12-15
Skaityti daugiau

Miestas

Startuoja naujas dalyvaujamojo biudžeto etapas

Uostamiesčio gyventojai jau gali siūlyti idėjas gyvenamajai aplinkai gerinti. Labiausiai patikusias balsuodami taip pat rinks miestiečiai. Už patraukliausių gyventojams idėjų ...
2023-09-19
Skaityti daugiau

Regionas

Vėl laukia idėjų Klaipėdos rajonui

Jau ketvirtą kartą Klaipėdos rajono savivaldybė skelbia Dalyvaujamojo biudžeto konkursą „Tavo idėja“. Šį kartą idėjų laukiama nuo rugpjūčio 1 iki ...
2023-08-01
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This