Vietoj geležinkeliečių poilsinės – „Girulių vilos”

Verslas

„AJUS GROUP“ holdingas skelbia sėkmingai užbaigęs įgyvendinti Girulių poilsio bazės sandorį – pasirašyta notarinė sutartis su AB „Lietuvos geležinkeliai“ ir jau anksčiau sklandžiai įvykdyti visi reikalingi įsipareigojimai.

Šių metų liepos 28 d. įvyko valstybės valdomos įmonės „Lietuvos geležinkeliai“ skelbtas poilsio bazės Giruliuose, Turistų g. 12, aukcionas.

Aukcioną laimėjo „AJUS GROUP“ holdingas, pasiūlęs didžiausią objekto įsigijimo kainą – 3 850 000 eurų ir nurungęs visus kitus dalyvius. Pradinė kaina buvo 2 500 000 eurų.

Poilsio bazę sudaro poilsio paskirties pastatai, kurių bendras plotas yra 3414 kv. m., taip pat 2,5 ha žemės sklypas. Pastaruoju metu tai vienas stambiausių NT sandorių Lietuvos pajūryje.

„Nors nuo pirmos akimirkos susidūrėme su skeptikais ir kritikais ar sandoris pavyks, nei sekundei neabejojau šio žingsnio sėkme. Sandorio užbaigimas leis sparčiai pradėti numatytus darbus ir įgyvendinti mūsų planus. Investicijos pajūryje, suteikiant žmonėms galimybes turėti savo patogius namus pačiose gražiausiose Lietuvos vietose, yra mūsų nuoseklios strategijos dalis“, – pranešime cituojamas „AJUS GROUP“ valdybos pirmininkas Ignas Jomantas.

Naujieji objekto šeimininkai jau pradėjo projektavimo, statybos bei dalies turto pardavimo darbus. Naujai vystomas pastatų kompleksas pavadintas „Girulių vilos“.

 Į „Girulių vilas“ holdingas ketina investuoti apie 9 milijonus eurų.

Bus rekonstruojami esami pastatai ir statomi nauji. Didžioji dalis pastatų bus įrengti kaip prabangūs ir patogūs gyvenamosios paskirties butai, kotedžai ir pasiūlyti įsigyti visiems norintiems jau artimiausiu metu. Planuojama išvystyti ir realizuoti apie 9000 kv. m. gyvenamojo ploto.

INFORMACIJA

„AJUS GROUP“ holdingą sudaro 7 susijungusios įmonės. Tai yra didžiausia NT plėtros grupė Vakarų Lietuvoje. Jos pagrindinė veikla yra NT vystymas, statybos ir pardavimas.  Holdingas šiuo metu vysto NT objektus Palangoje, Šventojoje, Druskininkuose, Trakuose, Vilniuje, Klaipėdoje. Iki šių metų pabaigos planuoja pastatyti, įrengti ir parduoti per 25 tūkstančių kv. m. gyvenamojo ploto.

9 Comments

  1. JJ

    This is fkin unbelievable?

    Reply
  2. Susiduręs

    Kaži kiek jau įklimpo žmonių su šiuo projektu? O gal jau yra kokios bankroto procedūros prasidėjusios?

    Reply
  3. Anonimas

    Skauda širdį,kad apleido poilsines vietas-vaikų stovyklas,(kur prabėgo mūsų kartos ir mūsų vaikų vaikystė)o dabar jų vietoje statomi gyvenamieji namai,ištisi gyvenamieji rajonai,prieinami milijonieriams???

    Reply
  4. Praeivis

    Pirko už 3 850 000 eur. Viso 3414 kvadrtų , tai reiškia 1127 už kvadratinį metrą.
    Investuos 9 000 000 eur.
    Projekto savikaina:
    3 850 000 + 9 000 000 = 12 850 000 Eur. tai naujų kvadratų nepastatys. Tai kvadrato savikaina 3763 Eur. Ajus group kažką suka :))

    Jeigu į tuos devynis milijonus jau įtraukia ir turto įsigijimą, tai vistiek 9 000 000 padalinus iš 3414 kvadrtų gaunasi neadekvati kvadrato kaina 2636 Eur. Arba aš turiu per mažai info kas dar bus statoma.

    Reply
  5. Tomux

    TEN KUR IGNAS JOMANTAS … NIEKO DAR IKI GALO NERA BUVE IGYVENDINTA…
    Labai graziai moka pateikti informacija, reklamuoti irgi nesunku.
    REZULTATAS : SUSIRINKS AVANSUS IR PO TO BANKROTAS IR VISI LIKS PRIE SUSKILUSIOS GELDOS.
    JEIGU NORIT KAS KORS INVESTUTI PINIGELIUS I IGNO JOMANTO AFERAS PRASU… PASIDOMEKIT KUO BAIGESI IR KOKS BUVO JO VISU VALDOMU IMONIU REZULTATAS…
    BANKROTAI IR AFEROS…

    Reply
  6. GintarasR

    Prieš statybas Giruliuose pasirūpinkit vandens ir nuotekų komunikacijom, nes jų nevystant, jokių naujų statybų čia planuoti negalima. Spėju, kad naujų vilų savininkai nenorės eiti į mišką kakoti, nes į esamas sistemas naujų pajungimų nebus. Vandens slėgio jau šiandien trūksta. Pilna burna kalba apie Girulių kurortą, planus paišo, makaronus kabina su paslaugų ir poilsio objektais, atkurtu miško parku viso miesto poilsiui – bet realiai yra vystoma tik geležinkelio trasa ir miegamojo rajono sklypukai šalia jos.

    Reply
    • pritariu

      pažiūrėjus į naują bendrąjį miesto planą jokios vandentiekio plėtros Giruliuose nesimato.

    • Kodėl ne?

      O kodėl eiti į mišką pakakoti negerai? Ir trąša žemei, ir vabaliukams maistas, o pats gryname ore pakvėpuoji. Tik reikėtų pasisaugoti, kad erkė į pliką užpakalį neįsikabintų, bet ir tai ne bėda, jau yra gerų skiepų.

  7. Hshsh

    JOMANATAS :DDDDDDD

    O tai kur plėtra jeigu iš pardavinėjamas objetkas aruodas.lt??

    Juokdarys :DDDD

    Reply

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Svarbu, Sveikata

Baimes kėlusiam projektui pritarta vienbalsiai

Klaipėdos meras Arvydas Vaitkus ketvirtadienį miesto Tarybos posėdžio metu dar kartą patikino, jog dėl sumanymo paliatyvios slaugos paslaugas vaikams teikti ...
2024-04-25
Skaityti daugiau

Spyglys

Girulių milijonieriai šiepia dantis į Kūdikių namus?*

Jau kuris laikas sklinda gandai, kad Kūdikių namų Giruliuose žemė ir pastatai parūpo vietos milijonieriams. Ir jie kurpia gudrų planą, ...
2024-04-18
Skaityti daugiau

Spyglys

Skelbia lažybas dėl Skautų gatvės*

Ponai ir ponios iš Skautų gatvės su ponais ir poniom iš Liepų gatvės šiuo metu yra nugrimzdę į giluminę mediaciją ...
2024-04-03
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This