Šilumininkai pavydi vandentiekininkams apsipirkimų „Akropoliuose“*

Spyglys

Spyglys
2021-12-16

Komentarų: 0

Ai, ai, ai, – rypuoja AB „Klaipėdos energijos“ kolektyvas, skaitydamas Spyglio pranešimą apie tai, kad visi AB „Klaipėdos vanduo“ darbuotojai ir dar daug ten nedirbančiųjų asmenų gaus po 100 Eurų vertės kuponus apsipirkti „Akropoliuose“. Ir kur čia nerypuosi, kai jų darbovietė įsigijo tik 85 dovanų kuponus, kurių vieno vertė – 50 Eur. Iš viso – apverktini 3 995 euriukai, net gėda lyginant su 72 000 eurų vandentiekininkų išlaidomis Kalėdoms.

Šie kuponiukai pirkti iš UAB „Kotryna“. Tad greičiausiai atiteks AB „Klaipėdos energija“ darbuotojų vaikučiams, nes „Kotrynos“ pateiktame pasiūlyme su 6 proc. nuolaida nurodo, kad apsipirkti už tuos kuponus bus galima vaikams skirtų prekių parduotuvėse.

Varganai prieš vandentiekininkų kalėdines tradicijas atrodo ir Klaipėdos valstybinio jūrų uosto direkcija. Pernai, kai vandeniai „Geros dovanos” kuponams išleido 73 000 Eur,  direkcija užsipirko tik „251 vnt. fiksuoto 1 kg svorio vakuumuotos sūdytos, pjaustytos atlantinės lašišos filė (paltį)“ iš ,,Norvelitos“.  Ši lašiša kainavo tik menkus 4 950,47 Eur.

Tačiau ir ta uostininkų lašiša šilumininkams turi atrodyti kaip baisi neteisybė. Baisi, kaip sovietinis tualetinis popierius. Juk brangią šilumą tiekiantys ir didžiausius dividendus savivaldybei mokantys šilumininkai tikrai galėtų būti labiau vertinami. 

Kita vertus, Spyglys žino, jog būna, kad valdiškos įmonės ne visada viską praneša, ką dovanoms perka, nors privalo tai padaryti. Tad gal dar yra vilties, jog ir šilumininkams Kalėdos nebus tokios kūdos. 

*Šios rubrikos nerekomenduojama skaityti susipykusiems su humoro jausmu ar stokojantiems fantazijos, nes nieko rimto čia tikrai nerasite, Spyglio humoras iš viso yra sunkiai suprantamas, lėkštas, juodas ir kandus. Rimtų dalykų ieškokite visose kitose „Atviros Klaipėdos” rubrikose.

0 Comments

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Spyglys

Tadai, kodėl taip kukliai?*

„To dar nebuvo, kad savivaldybės biudžetinės įstaigos direktorius reklamuotų savo atvaizdą „visame gražume” miesto stenduose. Skirti GPM prašo daug kas, ...
2024-04-19
Skaityti daugiau

Uostas ir jūra

Pradėta Uosto direkcijos laivyno bazės statyba

Pietinėje Klaipėdos uosto dalyje, Marių gatvėje, prasidėjo Uosto direkcijos laivyno bazės statyba. Darbų pradžia paženklinta kapsulės su laišku ateities kartoms ...
2024-04-18
Skaityti daugiau

Spyglys

Girulių milijonieriai šiepia dantis į Kūdikių namus?*

Jau kuris laikas sklinda gandai, kad Kūdikių namų Giruliuose žemė ir pastatai parūpo vietos milijonieriams. Ir jie kurpia gudrų planą, ...
2024-04-18
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This