Jau ieško rangovo Klemiškės gatvei rekonstruoti

Miestas, Svarbu

Klaipėdos savivaldybės administracija, paskelbusi viešąjį pirkimą, iki sausio pabaigos tikisi sulaukti pasiūlymų dėl Klemiškės gatvės rekonstrukcijos rangos darbų.

Klemiškės gatvės gatvės ilgis – apie 1435 m. Suplanuotas važiuojamosios dalies plotis – 6 m, ir po rekonstrukcijos čia išliks dvi eismo juostos.

Kaina nėra vienintelis viešojo konkurso kriterijus pasirenkant rangovą: bus vertinami ir papildoma statinio garantinio termino trukmė metais ir elektroninis statybos darbų žurnalas.

Konkursą laimėjęs rangovas po sutarties pasirašymo darbus atlikti turės per 18 mėnesių. Nustatytas ir galimas sutarties pratęsimo terminas – 4 mėnesiai. Rangovas turės pasirengti ir darbo projektą.

Prie Klemiškės gatvės gyvenantys žmonės nuolat skundžiasi, kad trūksta šaligatvių, dviračių takų, nesutvarkyti įvažai, lietaus kanalizacija.
Jeigu paskelbtas konkursas baigtųsi sėkmingai – iškart būtų išrinktas rangovas, vykdant darbus neatsiras nenumatytų problemų,- tikėtina, kad ši gatvė bus baigta rekonstruoti per porą metų – iki 2024-ųjų.

Po pernai birželį vykusio Eismo saugumo komisijos posėdžio leistinas greitis šioje gatvėje buvo apribotas iki 40 kilometrų per valandą

4 Comments

  1. valentinas

    Prieš 15 metų žadėjo rekonstruoti Spindulio gatvę kuri beje yra susikertanti su Klemiškės gatve, pagalvokit-joje nėra nei šaligatvių, nei normalios kelio dangos nei gatvės apšvietimo, gatvės gyventojai jau trisdešimt su viršum metų gyvena tamsoje ir braido purve, nors rekonstrukcija buvo žadama pono Grėbliausko lūzerių ir 2013 , 2014 2015, 2016 ir t,t kol galų gale buvo pasakyta, kad reikia tvarkyti kitas Paupio kvartalo gatves, suprantama nesakė, kad ten gyvena gyventojai

    Reply
  2. Vytas

    Manau turėtu būti keturiu eismo juostų

    Reply
    • Vyc

      Ir greitis 90 km/h. Ane?

  3. Virgis

    Jei Neniškiui padovanoti sklypuką, manyčiau rugsėjo pabaigoje būtų,,ales in ordnung” i gret i pige.Ane PONAI prisiekusieji.

    Reply

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Miestas

Klemiškės gatvės rekonstrukcija pabrango per 600 tūkst. eurų

Dėl paskutinio pabrangimo su Klemiškės gatvės rangovu bus susitarta spalio 18 d., nors rekonstrukcija praktiškai buvo jau buvo pasibaigusi. Iš viso ...
2023-11-07
Skaityti daugiau

Miestas

Asfaltuoti visiems Klaipėdos žvyrkeliams gali prireikti per 60 mln. eurų

Klaipėdos miesto žvyruotų gatvių dangų remonto darbams per trejus metus savivaldybė suplanavo išleisti iki 504 tūkst. eurų. Nors vienas iš naujai ...
2023-10-03
Skaityti daugiau

Fotoreportažai, Svarbu, Transportas

Jau galima važiuoti Klemiškės gatve

Nors Klaipėdos savivaldybė paskelbė, kad atvers transporto eismą Klemiškės gatve ketvirtadienį, nuo 16 val., ja pradėta naudotis gerokai anksčiau. Ši ...
2023-08-31
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This