Jau pasirinko įpėdinį*

Spyglys

Spyglys
2022-02-09

Komentarų: 39

Spyglys konstatuoja, kad pažado daugiau Klaipėdos miesto mero kėdės vis dar neatsisakantis Vytautas Grubliauskas jau pasirinko tą, kuriam tokiu atveju išreikš savo paramą būsimame aršiame mūšyje. Sakot, kad Vytautas apie tai dar nė puse žodžio niekam neužsiminė? O ar esate girdėję apie žymaus rašytojo Paulo Coelho mintį „Visuomet stebėk ženklus”? Tai va, Spyglys jau mato ne vieną tokį ženklą.

Kaip galvojate, kodėl tarp eksvalstiečių, dabar jau frakcijos „Klaipėdiečiams” narių, palaikančių ligoninių pertvarką, nėra šios frakcijos pirmininko Arvydo Vaitkaus? Negi manot, jog dėl tik dėl to, kad jis su profesoriumi Kim ir Vinsu vienam ROTARY klube buvo (yra)?

Sakot, menkas tai ženklas? O kaip tada faktas, kad praėjusį penktadienį vienintelis be pačio mero Klaipėdos sporto apdovanojimuose nominacijos laimėtoją dar skelbęs politikas buvo tas pats Arvydas, o ne, pavyzdžiui, Kultūros, švietimo ir sporto komiteto pirmininkė Laima?

Manot, renginio organizatoriai tiesiog padžiazavo? Baikit juokus, Spyglys žino, kad be rotušės suderinimo niekas prie tokių scenų net per patrankos šūvį neprileidžiamas.

Taip kad, Spyglio nuomone, klausimas lieka tik vienas – ką apie tokią paramą manys miestelėnai. Kilstels ji Arvydą į trokštamą postą ar ir vėl teks patirti nokdauną.

*Spyglio ir jo draugų pamąstymų nerekomenduojama skaityti susipykusiems su humoro jausmu ar stokojantiems fantazijos, nes nieko rimto čia tikrai nerasite. Spyglio ir jo draugų humoras iš viso yra sunkiai suprantamas, juodas ir kandus. Rimtų dalykų ieškokite visose kitose „Atviros Klaipėdos” rubrikose.

39 Comments

  1. O gi

    Tas Kaveckis tikriausiai yra seimūno Valkiūno pusbrolis, iš šono žiūrint…

    Reply
  2. Nyku

    Visai nėra kandidatų. Netinka nei vienas čia įvardintas. Visokios savanaudės pilkumos naudojasi kad Klaipėdoje nėra asmenybių, tikrų lyderių, miesto patriotų ir kiša į merus beleką. Su visuomene ir NVO nedirba nei vienas – jiems nereikia kad drumstų jų skystą vandenį:D) savo baksnojimu kas netaip. Paimkit kad ir miesto valdymo aktualijas. Kuris iš šitų herojų aktyviai domėjosi, mėgino energingai kažką keisti ar reikalauti? Kuris palietė bent vieną korupcijos kampą? Korupcijos kuri jau patapo įprastu dalyku.. Turi ponai savo ,,arkliukus” ir risnoja po truputį savo kursu. Kas smarvėm, kas asmenišku karjeros keliuko kūrimu(i uostą gryšt nėra šansų:D), kas miesto ar uosto tvarkymo temom-temelėm ir kitais niekais..Nei pas vieną nėra esminio ir plataus požiūrio apimančio visumą. Visumos vardu Klaipėda.

    Reply
  3. Reikia...

    Nei vienas kandidatas man netinka, reikia kokios pageriančios moteriškės, va tada tai būtų tvarka. Kas žinote gerai pagerenčią ponią, sakykit, išrinksim ir visi kaifuosim.

    Reply
    • Anonimas

      Tai Nina labai tinka. Ir prie svečio ir prie pačio.

  4. Nuomonė

    Klaipėda neturi ambicingos inteligentijos, ar seniai „Elitas” klupo prieš Karbauskio asmenybę, visomis progomis citavo jį, dabar besidairydami į šonus , dar slaptai, bet bando įsiteikti Skverneliui. Kai kurie visuose konkursuose dalyvaujantys veikėjai Palangoje „rėmė” Skvernelį, bet lyg ir slapstėsi, nežinia kuo viskas dar baigsis. Tai žmonės be ambicijos, be savigarbos, klaupiasi prieš visus, kas gali būti valdžioje. Anekdotas: gydytojas klausia panelę ar ji nėščia, o ta atsako: truputi. Kai kurių Klaipėdos politikų paklausus ar jie jau Skvernelio partijoje, nedrąsiai taria: truputi… Gerbdamas Girskienę , bet balsuosiu už merą A. Vaitkų.Tai sumanus vadovas, inteligentas ir savo vidumi ir išore. Tik už A. Vaitkų, kurie nesiklaupia prieš kiekvieną kupstą, manantį, kad jis yra Žemės bamba.

    Reply
    • Pakartotinai

      Mano požiūriu, Vaitkus turi daug sveikų ambicijų, pakartotinai agituoju už A. Vaitkų.

  5. Judas

    Vaitkau, patrauk palapines iš miesto centro ir von į naisius

    Reply
  6. Av

    Pinskuviene į kėdę

    Reply
  7. Kotryna Ben

    Kas deda daugiau? Palaukim, tegul plakasi Seimo artystai į merus.
    O balsuotojai ims ir nubalsuos P R A G M A T I Š K A I- kas moka sukurti viziją? Kas moka numatyti tikslą ? Kas geba paeirinkti priemones tikslui pasiekti?
    Ar nepasimokėme Prezidento rinkimuose? Dauuug išmesta pinugų, bet prekė tik pakenčiama.

    Reply
  8. Ar jums, žmonės,

    dar nepakanka įrodymų apie dabartinės Lt administruojančios gaujos darbelius? Kaip boba į laivą – laivas į dugną, taip ir konserv., liberal., armonikos, socdem., skvernel. šaika valdžion – Lt ir Klaipėdai krachas!

    Reply
  9. Ųu

    Visus reikia pakeisti iš žmonių atimti jie gali viską su savo mokėjimas kodėl sau nededa o reikėtų

    Reply
  10. Vytukas

    Laikas Ingutei!

    Reply
  11. Vytukas

    Buvo Vytautas, atejo lsikas Ingai!?
    Tik uz ja balsuosiu, jei kandidatuos!

    Reply
  12. Jūratė

    Meras mieste yra figūra. Šio posto geidžia verslo rykliai, politiniai žaidėjai. Kas bijo A. Vaitkaus? Tie, kurie valdo, patarinėja valstiečių lyderiui R. Karbauskiui. Pasirodžius Ligitai Girskienei, sumažėjo Vaitkaus šansai tapti meru. Ar V. Grubliausko rėmimas padėtų Vaitkui įveikti Girskienę ir Kavecką bei kitus kandidatus į mero postą?

    Reply
  13. Joris

    Po žodžių sakot, manot kablelius padėkit. O šiaip neblogas (gal) valytojas Tadas Grabys. Tiesa, gryčia nemenka- visas neiškuoptas miestas 🙂

    Reply
  14. klaipediete

    Labai juokinga, kad Aidas Kaveckas tinka į merus…cha cha ir dar kartą cha. Pasipūtes kaip kalakutas, jo jau kaip tarybos nario pasisakymų gėda klausytis.Nematau jam jokios perspektyvos vadovauti merui. Tokiam prekybininkui vieta už prekystalio. O A. Vaitkaus tikrai nereikia taip lazdavoti, protingas žmogus, sugeba vadovauti ir ne kartą tai įrodė, miestą prikeltų iš purvo ir griuvėsių. Aš ir mano dauguma kaimynų, pažistamų tik už A. Vaitkų. Norime gražios o ne pilkos Klaipėdos!

    Reply
    • Į konservatorius

      žiūrėti sunku . Jie pirmieji pasiruošę” atiduoti klaipėdiečių turtą KUL ” SAM už dyką . Kaveckas ir Baršys komitete balsavo . Kaveckas ” laiškus ” rašė . Seimo konservatorius Petrošius ir kiti klaipėdiečių seimūnai , balsavo už ” atidavimą ” . Kokia gali būti kalba apie galima konservatorių merą Kavecką ! NIEKADA .

    • ×

      Aš ne vietinis,tai norėjau pasitikslinti ar Kaveckas, ar Kavenskas(čia jau būtų žargonu ,,kaunietis”)?.

  15. Z

    Akivaizdu, kad būtų geriausias kandidatas – žiūrėkite į visumą. Dirba nuosekliai ir principingai.

    Reply
  16. Tomas

    Prie ko čia išsilavinimo stoka?
    Ką yra doro baigęs esamas meras?
    Verslaus žmogaus Reiki miestui ir ne jaunimo, ne komunistinio Vaitkaus, reikia darbštaus ir kūrybingo.

    Reply
    • .....

      Oi tik ne konservatorius . Bus ” amžinas kandidatas ” kaip Bilotaitė . Ir jokių liberalų – gana ” apdulkijome ” . Jokių ” grubliauskinių ” jokiuose komitetuose . Liko tik ponia Girskienė , jei kandidatuos . Manau būtų puiki miesto merė , kuriai rūpėtų miestas ir klaipėdiečiai o ne ” užmiesčio gyventojai ” . Jie galėtų būti miesto svečiai . Viskas .

    • Onute

      Šaunuolė ponia Girskiene pirmyn į mero kėdę tikrai palaikysime. Klaipėdietės už Jus!

  17. 2 Laima

    teisingai pastebėjote dėl Girskienės,dar ir jaunimui siūlo-nejuokinkit voverių su tuo pasiūlymu

    Reply
  18. 2 Laima

    Ponia Laima, nesvaikit del tos girskienes…..sedi seime subine suraukusi,laukia kadencijos pabaigos ir kitu rinkimu

    Reply
    • Kaip jums negėda

      demonstruoti savo kvailumą ? Nesuprantama . Jei jūs nežinote kokius pasiūlymus seime teikia seimo narė Girskienė , kaip balsuoja vienu ar kitu klausimu , tada gal domėkitės , o nesidemonstruokite . Apgailėtinai atrodote .

    • Klausimelis

      Girskienė- meras! paskutinis anekdotas, ar jau siūlantys visai nušoko nuo proto?

  19. Laima

    Aš manau bus didelis mūšis dėl Klaipėdos mero.Jaunimas (jei jo yra dar likę Klaipėdoje) tikrai balsuos už L.Girskienę. Ir dabar ji viską daro dėl miesto, smarvės, automobilių aikštelių. Tik,kad nesustotų savo energija išrinkta į merus.

    Reply
    • Anonimas

      neduok dieve jei tokia bus miesto merė. Kas jai trukdė daugiabučius administruojant tas aikšteles daryti? O gal ji jau pasiūlė naujus teisės aktus kaip jas padaryti -problema visai Lietuvai? Atvažiavusi namo čia piarinasi ir žmonėms smegenis drumsčia. Ką ji Klaipėdai sėdėdama Seime padarė? Triukšmą kelti tai vieną, o išvaikyti savivaldybės tinginius, surinkti naują komandą, naujas įdėjas, investicijas miestui ir dar jas realizuoti reikia dar truputi žinių ir proto. Nebent tam jaunimui bus amžinas kaifas gaudyti kvapus. Ir tik ne uosto ir ypač ne Klasco.

    • Equalizer

      Jaunimas???? You make my day:)

    • Miestui seniai reikia merės ! Širvintų merė puiki .Atsigautų ir Klaipėda . Tikiu .

      Aš tik už Girskienę . Tiek kiek ji padarė Klaipėdai , nepadarė joks kitas seimo narys . O kas dėl ” auto aikštelių darymo ” administruojant, tokių aimanuotojų supratimas ” kaip valdoma , kieno kokios galios ” yra O !!! Pirmiausiai aimanuotojai yra gyventojų iniciatyva , nes žemės-kiemų yra savivaldybės ! Savivaldybė turi pluoštą sąlygų !!! Švieskitės vieną kartą . Bloga nuo kvailumo …

    • Eikit tik su savo tom aikstelem

      Atsirado darbininkai,geriau jus jau išvis nieko nedirbtumete,nes po jusu „darbo” gaunasi tik apmokestintos automobiliu aikšteles.

  20. Anonimas

    Galima džiazuoti kiek norime, bet faktas, kad nei vienas iš dabar esančių miesto taryboje nebūtų progresyvus ir Klaipėdai reikalingas meras. Biurokratija ir stagnacija, kur visi ištroškę valdžios arba keršto. Grubliauskas iškalbos virtuozas ir tikrai dar jo daina nesudainuota, nors miestui reikia naujo vado – drąsaus, veiksnaus ir dirbančio miestui.

    Reply
    • Zamor

      Už Girskienę.Nors kažką darė kad Klsipėda mažiau smirdėtu

  21. klaipėdietė

    dar tik džiaugtis reikia,kad tas Vaitkus juo būtų….kažkam dar,, kaveskininkai,, įdomūs,kiek girdėjau tai ne tik konservų buvęs šauklys,bet lyg ir išsilavinimo stoka,gal jau spėjo kur pasimokyt…žmonės kalba,tai ko gero,kad žino.

    Reply
  22. Tomas

    Arvydas prastas meras būtų Klaipėdai!
    Vienintelis realus kandidatas Aidas Kaveckis. Visi kiti yra tik kabinetines žiurkės

    Reply
    • Na žinote

      prajuokinote 🙂 Konservatoriai turėtų užmiršti be kokias pareigas ir miesto ir valstybės valdyme , po šios kadencijos seimo daugumoje . O ponas Kaveckis kabineto neturi ?

    • ???

      Čia tikrai, ar anekdotas?

  23. Planinis įpėdinis

    O kas abejojo? Ne tik Sptygiui, bet ir Ežiui aišku.

    Reply
    • Anonimas

      SPYGLIUI!

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Fotoreportažai, Uostas ir jūra

Kruizinės laivybos sezono startą paskelbė muzikuojantis laineris

Šaltą, vėjuotą ir lietingą antradienio vidurdienį Klaipėdos uoste prisišvartavo pirmasis šiemet kruizinis laivas. Laineriui „Le Bellot” – tai ir pirmasis ...
2024-04-23
Skaityti daugiau

Miestas, Svarbu

Atgimimo aikštės konkursas „pakibo“ dėl vieno dokumento

Nors kovo 7 d. Klaipėdos savivaldybė teigė, jog maždaug po mėnesio paaiškės, ar konkurso dalyvių pateikti pasiūlymai atitinka visus reikalavimus ir ...
2024-04-23
Skaityti daugiau

Spyglys

Vicemerė apdovanota „už asmeninį išskirtinį indėlį”?*

Net 171 Klaipėdos savivaldybės klerkas buvo paskatintas ir apdovanotas, įvertinus jų veiklą per pirmąjį šių metų ketvirtį „kaip viršijančią lūkesčius”. Ir net 49 ...
2024-04-23
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This