Klaipėdiečiai kviečiami į piketą

Mums rašo

Virginija Jurgilevičienė, Universiteto seniūnaitijos seniūnaitė
2022-02-17

Komentarų: 29

Klaipėdiečiai kviečiami į piketą, kuris vasario 17 d., 8.30 val.,vyks prie merijos (Danės g. 17). Piketo tema: „Klaipėdos deputatai, nedalyvaukite Prokrusto plėšikų, Sveikatos apsaugos ministerijos, „pokyčių po pokyčių“ programoje!

Grupė tarybos narių nori, kad vasario 17 d. Klaipėdos miesto taryba spręstų skubos tvarka užregistruotus sprendimų projektus:

1. Klaipėdos miesto savivaldybės- Viešosios įstaigos Klaipėdos universitetinės ligoninės dalininkės – turtinių ir neturtinių teisių perdavimo valstybės nuosavybėn.

2. Dėl sutikimo reorganizuoti viešąją įstaigą Vaikų ligoninę.

Martyno Vainoriaus nuotr.

Šių metų vasario 17 d. Klaipėdos miesto savivaldybės taryba savo sprendimu perduos arba neperduos valstybei didelės vertės turtą.

Vasario 10 d. Sveikatos ir socialinių reikalų komiteto išplėstiniame posėdyje politikai, sveikatos sistemos bendruomenė ir miestiečiai išgirdo apie galimą naudą, perdavus valstybei savivaldybės turtą. Reformos gaires pristatė Sveikatos apsaugos ministerijos Strateginio planavimo ir valdymo skyriaus vedėja Raimonda Janonienė. Jos pranešimo esmė, kad tarptautinių organizacijų ataskaitose Lietuvos rodikliai yra prasti, todėl reikalingi pokyčiai sveikatos sistemoje. Poniai nepatinka Klaipėdos ligoninių rodikliai, t.y. per daug ir per ilgai klaipėdiečiai guli ligoninėse ir ji teigia, jog reikia vengti per didelės hospitalizacijos. Ji siūlė daugiau teikti dienos paslaugų. Taip pat nurodo esminius pertvarkos principus – kurti kokybiškas paslaugas.

Biurokratės iš Vilniaus teiginiai apie pokyčius sveikatos sistemoje sako tik vieną, jog Lietuvą aplankė „pokyčių po pokyčių” cunamis.

Tai biurokrato kalba, popieriniai lozungai, bet, deja, mes, klaipėdiečiai, susiduriame su tikrove.

Vienai poniai prieš keletą metų Klaipėdos miesto ligoninėje buvo padaryta akies operacija, po paros praleistos ligoninėje, ji buvo išleista į namus. Šiais metais tas pats gydytojas padarė kitos akies operaciją. Ponia tą pačią dieną buvo išleista į namus. Klaipėdietė mano, jog todėl, kad ligoninėje negavo pooperacinės priežiūros, prasidėjo akies komplikacijos, ko nebuvo po pirmos akies operacijos.

Ar R. Janonienei tarptautinių organizacijų statistika yra „šventa karvė”? Pokyčių Vyriausybė turi pripažinti, kad Europos Sąjungoje turime ne tik panašumų, bet ir skirtumų, todėl, iš tikro, sausa statistika ligonius guldo ant priekalo ir talžo kūju.

Ar šiame Vyriausybės pateiktame pokyčių cunamyje dalyvauja paslaugų gavėjas – Klaipėdos rajono, Vakarų Lietuvos gyventojas? Ne. Jam ant lėkštutės pateiks reformą. Gyventojai besąlygiškai turi sutikti ir neabejoti, jog hospitalizacija yra blogis.

Labai keistai atrodo tokia reforma, kai atima iš Savivaldybės jai priklausantį turtą ir teigia, kad prioritetinė veikla yra bazinių paslaugų užtikrinimas savivaldybėse ir ši veikla bus gausiai finansuojama, kad kurs pertvarką drauge su savivaldybe, ministerija, universitetu ir įstaigų vadovais.

Jei kviečiate prie reformos prisidėti savivaldybę, įstaigų darbuotojus, tai būkite ne godūs, bet geranoriški ir ligonines, t.y. turtą, kuris priklauso valstybei, o Klaipėdoje, tai Respublikinė ligoninė ir Jūrininkus, perduokite savivaldybei. Jūsų siūloma reforma nenukentės, atvirkščiai, visa Lietuva galės stebėti, kokie trečio lygio centrai dirba geriau. Ar tie, kurie yra valstybės pavaldume, ar tie, kurie savivaldybės? Investicijos tikrai gali startuoti nuo 2023 metų, tai nestabdo reformos, atvirkščiai, jei turtas savivaldybės, ją daro patrauklesnę.

Kitas svarbus klausimas, kurį norėjo išgirsti iš Vilniaus biurokratų Klaipėdos politikai – lėšų skyrimas. Neišgirdo.

Sveikatos apsaugos ministerijos viceministrė Danguolė Jankauskienė priekaištavo, kad Klaipėda piktnaudžiauja, t.y. ligoniai ligoninėje guli per ilgai. Pasirodo, kad tos reformos esmė, jog biurokratas nurodo kiek turi sergantis gulėti ligoninėje, bet ne gydantis gydytojas. Jie, Klaipėdos miesto gydytojai, yra sukčiai, nes galvoja kaip padidinti stacionarinių lovadienių skaičių, o Vilniaus biurokratai yra geriečiai, nes įves tvarką, sumažins stacionarinių lovų skaičių, klaipėdiečiams teiks ambulatorines paslaugas, kurios duos gerus rezultatus.

Prasidėjus Klaipėdos politikų klausimams išgirdome, kad ministerija dar nepasirinko būdą, ar sujungs, ar prijungs, nes reforma dar tik kuriama. Dabar vyksta geriausio būdo paieškos. Tikrasis būdas bus nurodytas vyriausybės nutarime.

Klaikus vaizdas, kai stebi ką kalba Vilniaus biurokratai. Pagal juos reformos esmė, kad dar daug ko nežinome, bet žinome, kad bus geriau. Sugriausime esamą sistemą, kuri turėjo finansavimo tvarką, tačiau pradėdami pokyčius nežinome , t.y. „iš anksto negalime numatyti lėšų“- pasakė viceministrė D. Jankauskienė.

Po Vyriausybės klerkų kalbų teko klaipėdiečiams pasiklausyti ir Seimo narių. Pasirodo Seimo nariui Antanui Matului teko įtikinėti Lietuvos sveikatos mokslų universiteto rektorių Rimantą Benetį ir Vilniaus universiteto atstovus nesipriešinti, nes pastarieji nenorėjo konkurento, nenorėjo dalintis lėšomis su Klaipėdos centru. Ką tai reiškia? Kas gali paneigti, kad vilniečiai ir kauniečiai lauks tik tinkamo momento ir sunaikins būsimą centrą Klaipėdoje. Matyt todėl Seimo nariui Audriui Petrošiui yra baisu, kad Seimo narė Ligita Girskienė kartu su kolegomis Seime pasirašė kreipimąsi į Konstitucinį Teismą. Jie klausia, ar gali ligoninių steigėjas būti universitetas, kuris ruošia slauges, o ne gydytojus? Gal A. Petrošiui tiktu būti drąsiam ir sulaukti Konstitucinio Teismo sprendimo. Tik tada spręsti ligoninių sujungimo ar prijungimo klausimus. Kai klausaisi, kaip vyksta reformos kūrimas, tai supranti, jog klaipėdiečių sveikata visiškai nerūpi. Ar tokia pertvarka nėra patyčios iš klaipėdiečių?

Kodėl Vilniuje ir Kaune negali būti vienas turtinis statusas, – valstybinis ir universitetinis turtas, o Klaipėdoje, jei Konstitucinis Teismas pasisakys teigiamai, – savivaldybės ir universitetinis turtas? Kiek gali reformos vykti plėšiko Prokrusto metodu? Milžinas plėšikas, pasinaudojęs jėgą, guldydavo į lovą. Jei būdavo trupesnis negu lova, tai temdavo, o jei ilgesnis, tai trumpindavo kojas. Šiam mitui apie 3 tūkstančiai metų, tačiau valdžios, kurios vengia įvairovės, kurioms žmogus nerūpi, veikia panašiai, laikosi dirbtinio, vienodo mato.

Pokyčių Vyriausybė užsiima gąsdinimu, kad europines lėšas gaus tik Vilnius ir Kaunas, o Klaipėda, jei atsisakys perduoti turtą, bus izoliuota, negaus jokių pinigų. Tai pokyčių Vyriausybės šantažas! Pasirodo, kad tereikia pašalinti Klaipėdos universitetinės ligoninės vyr. gydytoją V. Janušonį ir bus įveikta stagnacija, korupcija. Įdomu, kiek Klaipėdoje tokių lengvatikių? Labai geras posakis, kad bėgsi nuo vilko – užšoksi ant meškos.

Klaipėdos miesto deputatams turėtų rūpėti klaipėdiečių sveikata, o ne pokyčių Vyriausybės neaiškūs pokyčiai.

1. Prašome Klaipėdos miesto tarybos nepritarti pokyčių cunamiui. Lietuva jau pakankamai nukentėjo nuo neapgalvotų pokyčių. Ar reikia dar vieno neišdiskutuoto, nepasverto sprendimo?

2. Prašome Jūsų, miesto deputatai, pareikalauti sveikos konkurencijos, kreiptis į LR Seimą, kad savivaldybė turėtų tokias pat turtines teises, nes ji nėra privatus uabas.

3. Prašome nespręsti turtinių ir neturtinių teisių perdavimo valstybės nuosavybėn klausimo, kol nėra Konstitucinio Teismo išaiškinimo.

Šis tekstas – asmeninė autorės nuomonė. Rubrikoje „Mums rašo“ publikuojamos nuomonės, už kurias redakcija neatsako.

29 Comments

  1. Tomas

    Lukašenkai rūkyt ir rūkyt kokius sugebejimus turi janušonis , kas jo metai už Baltarusijos vairo palygus su 40 m. KUL cariuko stažu..,
    Graudi tiesa yra ta, kad nomenklatūrininkų likučiai dar gajūs mūsų valstybėje, panašu atsikvėpsim tik į anapily kai gebiemieji iškėliaus arba nupuš kaip ir straipsnio autorius, desperatiškais teiginiais bandantis apsaugoti savo rato interesantų lesykla mestiečių sąsakaita.

    Reply
  2. Anonimas

    Lietuvos valstybę konservatoriai per 30 metų tik griovė. Tautą apgaudinėjo. Liūdna, kai tautai neapykantą deklaruojantys ima vykdyti reformas.

    Reply
  3. Ačiū Virginijai už straipsni

    O kaip puola ko servai ir liberalai…..už parašyta tiesa.

    Reply
    • Tomas

      O jums neatrodo kad UAB “KUL” diektorius janušonis vadovavo per visas iki vieno nepriklausomos Lietuvos rinktom nerinktom partijom, čia visiškai nsvrb kokia partija yra dabr.
      Esmė ta kad paslaugos ir sąlygos yra katastrofiškos, ir niekam nepavyko nuversti jokiais metodais nes iš kart akcininkas meras guldydavo galva,
      Ir kaip matosi kadencijų taip ot galetu pavydeti bet kuris kitas miesto meras.,

  4. Povilas

    Jau maniau nesulauksiu pokyčių šioje ligoninėje. Mano asmeninės patirtys šioje įstaigoje labai labai prastos, gal pasikeitūs pavaldumui kažkas pradės gerėti.

    Reply
  5. Arunas

    Kas ta Virginija Jurgilevičienė? Ir sugalvok gi sau pareigybe- seniunaite! Idomu kur tokia seniunija randasi ir koks jos nariu skaicius? Itariu, kad ji susapnavo ir save pasivadino- „Universiteto seniūnaitijos seniūnaitė”. Gal galetu jinai pirma „Atvira Klaipeda” pateikti kokius tai dokumentus, kad skaitytojai zinotu kas ji tokia? Del straipsnio, tai net neverta komentuoti, absurdas, nevertas net viesinimui…..

    Reply
  6. teisingas straipsnis

    Liberalai neinvestavo į ligoninės, o dabar atiduos . Lovu sumažės, paslaugu sumažės, …..medicina konservatoriai sugriaus ..

    Reply
  7. Si mona

    Kur tik pasirodo šita šliapa Jurgiliavičėnė, tian kas nors susija su melu.

    Reply
  8. manau

    Reikėjo anksčiau Janušonį išvaryt į pensiją ir nereikėtų dabar triesti

    Reply
  9. Ema

    Kodel kiekvienas miestas,negali tvarkytis patys kaip nori su ligoninem savo miesto.Pasiulyma is Vilniaus galima isklausyti,bet priimti ar ne cia jau turetu spresti pats miestas.Bet yra vienas Bet ,prasideda gasdinimas ,kad negausit finansavimo.NA ir kuo skiriames nuo sovietu laiku,kaip anksciau vadas pasake taip ir bus.Taip ir dabar viskas kaip anksciau su gasdinimais tik kita veliava.Ansciau sovietai,dabar Europa.Ir nieks cia nesikeis,pas juos guli 3 ar 5 dienas.Ir cia gulesit.Bet ir ne gulejime priklauso,kur ju aparaturos kur musu.Kur ju daktaru kiekis, kur musu.Ir nepades cia niekas,galit tas ligonines junginet,ardyt kaip norit.Kol nebus pakankamai gydytoju visu specialybiu,kad ramiai dirbt su pacientais,o ne skubet nes kitas laukia,o jis vienas,tol tvarkos nebus.Kas ,kad viska isardysit,ar bus kam dirbti tusciose patalpose?Kol valdzia nesirupins,kad gydytojai neisvaziuotu,suteiks visas salygas,islos ir pacientas ir gydytojas.Taip ,kad reikia valdziai kelti savo uzpakali nuo kedziu,nes kiti pakelia tik I masina ir darba.Pasidairyti kuom miestas gyvena,pavazinet po universities kur mokosi busimieji gydytojai pakalbet,pasiulyt.Kiti laikai ponai vadovai,dabar reikia patiems ieskoti,taip kaip Europa daro,juk pinigu norit,jei patys savo mieste negalit susitvarkyti.Nors tas klausimas senai pribrendes buvo.Pas mus tempiama iki paskutinio kol kai opa nesprogsta.O kad patiems valdzios vyrams,vadovams is ligoniniu ir miesto valdzios spresti ta klausima.Suprantama,kad nera laiko,nera daktaru,dirbt reikia.As su durim ieiciau po velniu pas tokius miesto vadovus,kurie svaicioja apie garazus po zeme,o ne apie gyvus ZMONES.

    Reply
  10. VISKAS GERAI. PERDUOS ĮSTAIGAS SU BIUDŽETU KAUNO BERNIUKAMS. TIE IR ĮVES PINIGINĘ TVARKĄ, KOKIOS DAR NEMATĖT.

    .

    Reply
  11. jolanta

    Oi kokia ts protinga ta Jurgelaviciene, is tu savo piketu eda duona, kaip pati yta sakiusi, cia jos biznis, niekur nedirbs, uxdsrbio neturi, atsirado seniunaite, kas ja tenastate, statine piketuotoja, is to eda duona, ir kokd xmoniu durnumad, kad ja maitina uz paslsmdalijims, o jai del to ne motais

    Reply
  12. Kukis

    Dirbau medicininio Lietuvos gyventojų reformos pradžioje dar p.Degutienei būnant ministrė. KLP reformą neivyko. Dabar tai privalu atlikti, be jokių išlygų, antraip nemidernizavus ..viskas liks be galo atsilikusiame lygyje.

    Reply
  13. Algis

    Pirmiausia reikia grubliausko 3 pol. uzdaryti.Cia didziausiai pin .svaistymai.Masina 80 procentu stovi be darbo gedm.gatveje.Isvis kodel valstybine mas. stovi gyv.namu kvartale.Ka grubliauskai jums reiskia sita firmine vadove tuos pol.Kodel jinai neteisiama.Kodel musu mok.pin.svaistomi

    Reply
    • Jūratė

      Pyksta ant 3 – čios poliklinikos. Ateityje būsi dar labiau nepatenkintas, nes yra siūloma daugiau pinigų skirti poliklinikoms, o sumažinti finansavimą ligoninėms. Tai konservatorių reformos esmė.

  14. Judas

    Gėda skaityt..

    Reply
  15. Apsisikusiui vadovui

    Laukiam universitetinės klinikos!!!! Ligoninių vadovų pakalikai neskieskit, visiems aišku kokiu tikslu čia nerimstat!!!!!

    Reply
    • Eik ....prasivėdink , fui..

      Dvokia ne tik ” galvoje ” , bet ir iš ” burnos „…fui….liberkonservatorių lygis …O štai ko siekiate jūs , tik visiškas liberkonservata gali nesuvokti . Apgailėtini …nei valstybė nei miestas nėra konservatorių UAB !

    • to: Apsisikusiui vadovui

      Tau ne „universitetinės klinikos” laukt, o psichiatrijos ligoninę gultis reiktų 🙁

  16. Klaipedietis1

    Labai teisingas straipsnis, neturi savivaldybė atiduoti savo turto, sutinku kad KUL reikia renovacijos, o įdomu kas trukdo ministerijai skirti lėšų renovacijai, taigi čia kaip bebūtų taip yra valstybės turtas, o ne privatus. O toks Petrošius draskosi kaip mazvaikis, bėgioja su foto aparatu po visą miestą, ir atseit daug dirba, Petrošius, Kaveckis jie išvis ne kompetetingi žmonės tokius klausymus spręsti, jie turi asmeninių ambicijų ir tiek, teko man gydytis ir jūrininkų ligoninėj, ir KUL, tai patikėkit į jūrininkus negryzciau nei už ką, geriau į Kauną, bet ne į jūrininkus.

    Reply
    • Klaipedietis

      Nesuprantu šio piketo esmės. Dabartinėje savivaldybės valdomoje KUL situacija yra tiesiog tragiška. Iš savo artimos aplinkos teko prisiklausyti apie korumpuotus ir įžulius KUL gydytojus. Ai beje idomu kodėl savivaldybės valdomoje ligininėje, kuri aišku žino geriau nei kažkokie tem iš Kauno at Vilniaus, gimdymo skyrius nustojo egzistuoti? Nors, KUL buvo siūloma įdarbinti jau paruoštus specialistus. Idomu, ir tai kad net šiame straipsnyje yra skundžiamasi savivaldybės valdomos ligoninės paslaugomis. Bet tuo pačiu siūloma visas ligonines perduoti savivaldybei, kai ji ir dabartinės vienos ligoninės nesuvaldo. Kas čia per nesamonės. Arba bandoma streikuoti tik tam, kad streikuoti arba už šio piketo kyšo Janušonio ausys.

  17. Pensininkas

    Viskas gerai. Miestas sensta. Bus universiteto slaugos ligoninė. Nors universitete ir slaugos mokslo nėra

    Reply
  18. Equalizer

    Siaip cia ne seniunaite kviecia o ir politines partijos atstove. Kazkodel si informacija nepamineta. O tai mano galva labai svarbu.

    Reply
    • O koks pačiam

      skirtumas kas kviečia ? Ponia yra seniūnaitė ! Seniūnijose gyvena įvairių politinių pažiūrų žmonės , kurie YRA AR BUS PACIENTAI ! Interesas yra viešas ! O ne partinis ! Kokie jūs beviltiški, tie liberkonservatoriai . Kritinio mąstymo nei už centą ir dar norite , kad patikėčiau ” optimizavimu geriau ” ? Jums mąstyti NEDUOTA !

  19. Klaipiedietis

    Virginija.pas tave galvoje jau surūgęs kisielius,didžioji politike,eik pronukiams kojinių megsti.

    Reply
    • O kas tamsta

      esi , kad drįsti aiškinti kur ir ką turi veikti kiti žmonės ? Liberkonservatorius ? Jaunasis ? Matyt iš tų , kurių galvoje skersvėjis ?

  20. Stebint valstybės " valdymą "

    peršasi viena išvada ” viskas prie ko prisiliečia liberkonservatoriai su šūkiu bus geriau , virsta pyššššš…..” .Kurti , rūpintis valstybe , jos žmonėmis , pacientais konservatoriams panašu neduota . Jie yra tik ” eurų įsisavintojai ” . Ką padarė su VAISTAIS ! Metų pradžioje įsigaliojus naujam kompensuojamųjų vaistų kainynui, 300 tūkst. Lietuvos gyventojų jame NERADO savo įprastai vartojamų vaistų. Tai medikamentai, skirti širdies ir kraujagyslių ligoms, astmai, prostatai, psichinės sveikatos ir kitiems sutrikimams gydyti.

    Reply
  21. Pensininkas.

    Kam bus naudingos universitetinės klinikos ?, kam bus reikalingi , jei jose bus rengiami, jauni gydytojai ?, kiek reikalinga gydytojų 2,5 milijono gyventojų turinčioje šalyje ?, kiek šiandien paruoštų jaunų gydytojų negali studijuoti rezidentūroje, nes jų paprasčiausiai nepriima , nes nereikia, nes neskiriama finansavimo ?, kiek jau kvalifikuotų gydytojų palieka šalį ir išvyksta dirbti į užsienį, ar keičia specialybę dėl santykinai blogų darbo sąlygų Lietuvoje?
    Tvarkykit esamas ligonines, sudarykit jose sąlygas jauniems gydytojams, uždrauskit valstybinės ligoninėse dirbantiems gydytojams dirbti privačiose klinikose, nešvaistykit valstybės sveikatos priežiūros lėšų svetimiems dovanodami skiepus, veltui gydydami svetimtaučius, tai bus rimta parama jau nuvarytai valstybės sveikatos priežiūros sistemai.
    KONSERVATORIŲ TIKSLAS KIEK GALIMA DAUGIAU IŠKAULITY EUROPOS SĄJUNGOS LĖŠŲ , DAR NUŽGVELBTI KIEK GALIMA LIETUVOS MOKESČIŲ MOKĖTOJŲ LĖŠŲ IR JAS “”SĖKMINGAI ĮSISAVINTI “”, T. Y. PRICHVATIZUOTI, nauja klinika – monstras neduos jokios naudos Klaipėdos regiono gyventojams, senai yra žinoma, kad kuo didesnė organizacija, tuo didesnė betvarkė joje, o sunaikinus mažesnes ligonines, toje didžiojoje galėsime laukt po metus ar dvejus eilėje išvaržos ar tulžies pūslės operacijų, ir tai tiesa, nes vėžio gydymo operacijos Vilniuje kai kuriems tenka laukti po pusmeti, nors už pinigus gali išoperuoti tuojau (žinios iš televizijos).
    KLAIPĖDOS TARYBOS NARIAI, NESUARDYKITE DAR PAKANKAMAI GERAI VEIKIANČIOS SVEIKATOS PRIEŽIŪROS SISTEMOS KLAIPĖDOJE, JŪS DAR GALITE ATSILAIKYTI PRIEŠ LIETUVOS NIOKOTOJŲ KONCERVATORIŲ PLANUS, KRETINGA, PLUNGĖ, MAŽEIKIAI JAUO PASMERKTI, O APIE SKUODĄ NĖRA KO IR KALBĖTI, V I S K A S SUNAIKINTA.

    Reply
    • Laima

      Mažai žinote. Visi gydytojai bėga iš KUL, kur vyrauja vyr.gydytojo monarchija. Greitai ligoninėje nebus kam operuoti. Vaikų ligoninėje tas pats. Yra tik du anesteziologai. Savivaldybė neskiria pinigų net būtiniausioms poreikiams. Žmonės, apsigalvokit.

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Spyglys

Išsigando Linutės*

Pasižadėjusi prieš kiekvieną Klaipėdos miesto tarybos posėdį rėžti kalbą iš „Klaipėdiečių tribūnos” Virginija Jurgilevičienė pažado netesėjo. Ketvirtadienį jos posėdyje nebuvo. ...
2024-04-25
Skaityti daugiau

Miestas, Svarbu

Valdžios pradėta kova Labrenciškėje tęsis 

Beveik 9000 mokesčių mokėtojų eurų pirmoje instancijoje prakišusi Klaipėdos savivaldybė eina va bank ir toliau bando įrodyti savo tiesą ginče ...
2024-04-23
Skaityti daugiau

Sveikata

Valstybės lėšomis kompensuos naujus tyrimus ir procedūras

Sveikatos apsaugos ministerija informuoja, kad nuo gegužės 1 d. Privalomojo sveikatos draudimo fondo (PSDF) lėšomis finansuojamų paslaugų sąrašą papildys nauji ...
2024-04-17
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This