Pradėti šalinti nenaudojami automobiliai (3)

Transportas
Avatar photoAtvira Klaipėda
2022-03-23

Klaipėdos miesto savivaldybės iniciatyva iš uostamiesčio bendro naudojimo erdvių pradėti šalinti ilgą laiką nenaudojami automobiliai.

Klaipėdos savivaldybės nuotr.

Klaipėdos miesto savivaldybės specialistai sudarė sąrašą šalintinų automobilių, kurie bus nukelti ir išvežti į saugojimo aikštelę.

„Ilgai lauktas veiksmas, kurį stabdė ne kažkieno abejingumas, bet gausybės privalomų procedūrų džiunglės. Tikiu, kad pagaliau mieste apsišluosime ir apsivalysime nuo senų laužų ir griuvenų bei pagaliau pradėsime įgyvendinti nulinę toleranciją apleistam tokiam „kilnojamam” turtui”, – savivaldybės socialinio tinklo paskyroje cituojamas miesto meras Vytautas Grubliauskas.

Konkursą šiai paslaugai teikti laimėjo Klaipėdos autobusų parkas. Pirmasis į saugojimo aikštelę vilkiku jau išgabentas „Volvo“ markės lengvasis automobilis.

Teigiama, jog be priežiūros paliktos transporto priemonės atima galimybę kitiems klaipėdiečiams naudotis parkavimo vietomis, kelia aplinkosauginių incidentų grėsmę bei vizualiai teršia miestą.

Plačiau apie nukeldinamus automobilius – čia.

Reklama: ilgalaikė automobilių nuoma verslui

Žymos: | |

Komentarai (3):

Atsakymai į “Pradėti šalinti nenaudojami automobiliai”: 3

  1. Anonimas parašė:

    Matome ties.pc.arena mašina pateikta bet ne išvežta.

  2. Ramass parašė:

    Galiu paaukoti savo dieną ir pasivažinėti su evakuatoriaus vairuotoju , tik šalia turi važiuoti metalo laužą gabenatis sunkvežimis su priekaba . Parodyčiau visus kiauliasnukio A Kučinsko primėtytus laužus su reklamomis , kurie net neregistruoti , neturi darudimo ir tech apžiūros , trūnyja išmėtyti po visą miestą, varvindami tepalus į lietaus kanalizaciją. Valdininkams tai akių nebado , nes matyt kiauliasnukis iš Varpų g. 5-13 yra kažkieno iš jų švogeris.

  3. Miestietis parašė:

    Prie to paties reikėtų ir miesto gatvių šiukšles – reklaminius automobilius apie auto supirkimą nutempti ir dar tokiam verslui baudas sudėti už šiukšlyno organizavimą viešoje vietoje.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti apie klaidą

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Nuomonės

Universiteto ligoninė: kaltieji ieško kaltųjų

Įstūmę į dideles bėdas dvi Klaipėdos ligonines miesto politikai vaidina šventuosius ir bando savo kaltes suversti tiems, kurie statė ir ...
2024-07-23
Skaityti daugiau

Politika

Socdemai užpildė atsiradusią skylę

Po to, kai į Klaipėdos miesto tarybą su Socialdemokratų partijos sąrašu išrinktas Kretingos ligoninei vadovaujantis Romaldas Sakalauskas, ketinęs Seimą šturmuoti ...
2024-07-23
Skaityti daugiau

Transportas

Kur galima statyti automobilius pajūryje?

Aplinkos apsaugos departamentas vasaros metu sulaukia nemažai pranešimų apie neatsakingą automobilių statymą Lietuvos pajūryje. Aplinkosaugininkai primena, kokių reikalavimų reiktų laikytis ...
2024-07-12
Skaityti daugiau



Pin It on Pinterest

Share This