Nuo gegužės – sezoniniai parkingo rinkliavos pokyčiai

Svarbu, Transportas

VšĮ „Klaipėdos keleivinis transportas” primena, kad nuo sekmadienio, gegužės 1-osios, vasaros sezonui vėl apmokestinamas parkavimas pajūryje, o miesto centre į vėlesnį vakarą nusitęsia apmokestinamo parkavimo laikas.

Nuo gegužės 1 iki rugsėjo 15 dienos rinkliavą privalu mokėti visame Klaipėdos miesto pajūryje: Melnragėje, Giruliuose, Smiltynėje. Apmokestinamas laikas Smiltynėje yra nuo 8 iki 22 val., kitame pajūryje – nuo 8 iki 20 val. Smiltynėje mokama raudonosios zonos tarifu, Melnragėje ir Giruliuose galima rinktis stovėjimo vietą geltonojoje arba žaliojoje zonoje.

Martyno Vainoriaus nuotr.

Nuo tos pačios dienos apmokestinimas ir automobilių statymas Klaipėdos rajono teritorijoje esančioje Karklės gyvenvietėje ir jos prieigose. Aikštelėje prie Olandų kepurės tarifas sieks 1 Eur/val., prie „Žilvičio” – 60 ct/val., kitose Karklės teritorijose – 30 ct/val. Iki šio sezono toks tarifas galiojo visose šiose vietose, bet rajono Taryba kovo pabaigoje nusprendė keisti įkainius.

Rinkliava pajūryje bus renkama iki rugsėjo 15 dienos.

Miesto centre apmokestinimo režimas keičiasi geltonojoje zonoje Piliavietės aikštelėje ir Poilsio parko prieigose, taip pat ir visoje raudonojoje zonoje. Čia rinkliavą mokėti bus privaloma kiekvieną dieną nuo 8 iki 22 val. Šie pakeitimai irgi yra sezoniniai, galiojantys iki rugsėjo 15-osios.

Išsami informaciją apie apmokestintas teritorijas, tarifus, parkomatų žemėlapį yra pateikta čia.

2 Comments

  1. Anonimas

    Klausimas kodėl apmokestintas miegamasis rumpiy rajonas?

    Reply
    • sssss

      kuo daugiau isjusu pinigu istrauktu !!!!!!!!!!!

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Spyglys

Girulių milijonieriai šiepia dantis į Kūdikių namus?*

Jau kuris laikas sklinda gandai, kad Kūdikių namų Giruliuose žemė ir pastatai parūpo vietos milijonieriams. Ir jie kurpia gudrų planą, ...
2024-04-18
Skaityti daugiau

Fotoreportažai, Miestas

Švyturių metus Klaipėdoje pradėjo Baltojo švyturio pasakojimas 

Klaipėdos savivaldybė kartu su kultūros centru Žvejų rūmais šeštadienio vakarą miestiečius kvietė į pajūrį: prie Šiaurinio molo buvo galima klausytis ...
2024-04-13
Skaityti daugiau

Transportas

Paaiškėjo metinio bilieto laimėtojas

VšĮ „Klaipėdos keleivinis transportas“ skelbia, kad ketvirtadienį uostamiesčio viešojo transporto sistemoje buvo pažymėtas 100 000 000-asis bilietas nuo naujosios e-bilieto ...
2024-04-11
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This