Herkaus Manto gatvė sulauks remonto (6)

Transportas
Avatar photoArtūras Šulcas
2022-05-28

Šiais metais tikimasi suremontuoti Herkaus Manto gatvės atkarpą nuo sankryžos su Juliaus Janonio gatve iki Universiteto stotelės, padengiant nauju 4 cm asfalto sluoksniu. Darbams numatyti skirti iki 550 tūkstančių eurų.

Paprastojo remonto darbai su aprašo parengimu, Klaipėdos savivaldybės manymu, gali užtrukti 5 mėnesius. Nors neatmetama galimybė, kad sutartį su rangovu reikės pratęsti.

Herkaus Manto gatvės remontas apims ir autobusų stotelių įvažas, pakilimus ir nuvažiavimus iš arba į Dariaus ir Girėno bei Priestočio gatves. Be to, planuojama remontuoti skiriamąją salelę po viaduku ir techninius šaligatvius, nesiribojančius su raudonų plytų atraminėmis sienomis.

Senos lietaus surinkimo grotelės bus pakeičiamos į naujo tipo „plaukiojančias” arba laiptuotas. Nauji liukai bus pakeliami iki naujos dangos aukščio. Laiptuoto tipo grotelės bus įrengiamos tik tuo atveju, jei jų įrengimas nereikalauja esamų šulinių rekonstrukcijos darbų. Pakeistus senus liukus ir groteles kelininkai perduos tinklus eksploatuojančioms įmonėms.

Kelininkams bus nurodyta nevykdyti darbų transporto eismo piko valandomis, o norint eismą apriboti – gauti leidimą.

Žymos: |

Komentarai (6):

Atsakymai į “Herkaus Manto gatvė sulauks remonto”: 6

  1. 100% parašė:

    Viskas ten gerai yra,pinigu metymas,po 12 menesiu vel viska perdarines i ” Greitaja A juosta”

    • Anti grigeo parašė:

      Tikriausiai tu nesupranti kuri čia atkarpa. Sako gerai yra, nu neadekvatus žmogaus komentaras.

    • Marta parašė:

      Na jau-stotele prie univero be problemu o kitos net nera iki numatytos remonto vietos.ir gatve tikrai ne blogiausia mieste tik eismas vasara tai tikrai ne maziausias

  2. Ramass>anonimas parašė:

    Aha. O nenorit pabandyt įvažiuoti į Šilutės pl. iškatik remontuotos Vingio gatvės? Pamatysit , kad tvarkys iki Smiltelės g. , o pačią sankryžą su banguotu asfaltu paliks , nes jis „naujoje” pusėje. Klaipėdoje madinga daryti viską „per subinę” , nes švogerių firmos vėl turi darbo.

  3. Ramass parašė:

    Tai Šilutės pl toliau laužysim automobilius per banguotą asfaltą. Ponams į Girulius ir Melnragę kelią link namų reik pagerinti. Vergai palauks.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti apie klaidą

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Švietimas

Atnaujins keturių ugdymo įstaigų kiemus

440 tūkstančius eurų Klaipėdos savivaldybė įsipareigojo maksimaliai sumokėti už vienos mokyklos ir trijų vaikų lopšelių-darželių kiemų bei privažiavimų dangų remonto ...
2024-07-26
Skaityti daugiau

Miestas, Svarbu

Klaipėdos baseino broko byla suksis iš naujo

Dar 2019-aisiais prasidėjusi byla dėl naujojo Klaipėdos baseino defektų sugrąžinta į pirmąją instanciją – tokį sprendimą ketvirtadienį priėmė Apeliacinis teismas. ...
2024-07-25
Skaityti daugiau

Miestas, Svarbu

Ar karilionas tinkamai skambės dujų fabrike?

Nors nuo 1987 metų senojo Klaipėdos kariliono varpais muzikavęs Kęstutis Kačinskas vietos politikus ketvirtadienį įtikinėjo, kad varpai, perkelti į senojo ...
2024-07-25
Skaityti daugiau



Pin It on Pinterest

Share This