Saldžioji porelė džiugins vis dažniau*

Spyglys

Spyglys
2022-06-11

Komentarų: 3

Pro šeštadienį pasižmonėti į 300 metų sukaktį pažymėti pasišovusį Senąjį turgų išsiruošusio Spyglio ausis neprasprūdo kai kurių naivių ten pat atėjusių miestelėnų nuostabos pilnos kalbos. Esą kas gi čia dedasi, kodėl miesto valdžiai atstovauja ne tik meras, bet ir opozicijos galva, eksvalstietis Arvydas Vaitkus? Kuom gi jis toks išskirtinis iš likusių 30 deputatų?

Kodėl nuo scenos kalba jis, o ne, pavyzdžiui, vyriausiasis miesto finansų prievaizdas, vietinių kregždučių vedlys Aidas Kaveckis, kurio virėjai, dirbantys visai šalia turgaus, susirinkusią liaudį puikia šiupinine sriuba vaišino?

O šventas naivume, pagalvojo tada Spyglys, kuris dar šių metų vasarį skelbė, jog vyriausioji mūsų miestelio šluba antis (tokiu terminu vadinami politikai, kurių karjeros zenitas jau seniai praėjo, o gulbės giesmė jau sugiedota) pasirinko, kam teiks preferencijas būsimoje aršioje kovoje ir ši saldi porelė iki kito pavasario dar ne kartą džiugins mus savo kalbomis įvairiomis progomis.

O kur dar ir aplinkybė, kad be tų žalių eksvalstiečių mūsų miestelio nevaldančioji dauguma jau nė vieno sprendimo padaryt negali. Tad negi nepamaloninsi jų vedlio bendrais pasirodymais ant scenos?

*Spyglio ir jo draugų pamąstymų nerekomenduojama skaityti susipykusiems su humoro jausmu ar stokojantiems fantazijos, nes nieko rimto čia tikrai nerasite. Spyglio ir jo draugų humoras iš viso yra sunkiai suprantamas, juodas ir kandus. Rimtų dalykų ieškokite visose kitose „Atviros Klaipėdos” rubrikose.

3 Comments

  1. Baisu

    Apgailėtina.
    Du nelegalai Klaipėdoje!!!!
    Atsargiai žmonės, pamąstykite labai ateityje einant balsuoti, jei nenorite gyventi kaip dabar prie bobų ministerijoje ir senelio priespaudos

    Reply
  2. A. Vaitkus

    Mielas Spygly, Vaitkus valstiečiu niekada nėra buvęs. Ilgamečiu komunistu buvo, milicininku buvo, o valstiečiu – ne.

    Reply
  3. T

    Apgailėtina

    Reply

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Transportas

Baigta Baltijos pr. žiedinės sankryžos rekonstrukcija

Klaipėdos savivaldybė praneša, jog baigti Baltijos pr., Šilutės pl. ir Vilniaus pl. žiedinės sankryžos rekonstrukcijos darbai. Šiuo metu rengiama techninė ...
2024-04-19
Skaityti daugiau

Spyglys

Klaipėdos valdžia bando prisiimti svetimus nuopelnus*

Šį šeštadienį sukaks metai, kai uostamiesčio vairą perėmė dabartinė valdžia. Norėtųsi jai pasigirti laimėjimas, bet jų kaip ir nėra. Todėl ...
2024-04-19
Skaityti daugiau

Miestas

Dabartiniai vicemerai uždirba ženkliai daugiau

Trijų Klaipėdos vicemerų mėnesiniai atlyginimai šių metų pirmą ketvirtį vidutiniškai buvo 5679 eurai neatskaičius mokesčių. O pernai metais šie pareigūnai ...
2024-04-19
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This