Vietoj „Vyturio” prekybos centre esančios kavinės – biuras

Verslas

Vieta, kurioje kažkada buvo įsikūręs liūdnai pagarsėjęs „Kalifornijos” naktinis baras, jau ne pirmą kartą keičia savo šeimininkus.

Šiuo metu paviešintuose projektiniuose pasiūlymuose nurodoma, jog vietoj tarp Vingio ir Laukininkų g. (Laukininkų g. 17) esančios kavinės projektuojamas administracinis pastatas, keičiant jo paskirtį iš maitinimo į administracinę ir prekybos. Projekto užsakovai – UAB „VNT MEDICINOS CENTRAS”, MB „Justas” ir fizinis asmuo.

Po patalpų padalinimo pastate bus suformuoti 9 atskiri nekilnojamojo turto objektai, rašoma projektiniuose pasiūlymuose. Palmiros Mart nuotr.

Šiuo metu čia veikia parduotuvė, grožio salonas, kavinė, vaistinė ir lošimų automatų salonas.

Projektu numatoma padalinti čia veikiančią kavinės patalpą į keturis nekilnojamojo turto kadastro objektus – dvi parduotuves, kavinę ir biurą.

„Po patalpų padalinimo pastate bus suformuoti 9 atskiri nekilnojamojo turto objektai. Ofiso patalpa bus didžiausia [818,06 kv, m.] pastate, todėl pakeitus jos naudojimo paskirtį iš maitinimo paskirties į administracinę, viso pastato paskirtis keičiama iš maitinimo paskirties į administracinę paskirtį”, – rašoma projektiniuose pasiūlymuose.

Statybos rūšis priskiriama paprastajam remontui, tad didelių pokyčių čia nenumatoma, nebus keičiami net pastatų fasadai.

Visi įėjimai į naujas patalpas projektuojami iš Vingio g., prieigos bus pritaikytos judėjimo negalią turintiems. Naujų automobilių statymo vietų neprojektuojama, automobiliai bus parkuojamai šalia esančiose aikštelėse.

Projekto vadovė – Liudmila Burkė.

Viešas šio projekto pristatymas numatytas birželio 29 d., 15 val. prisijungus per Teams programą. Su projektiniais pasiūlymais galima susipažinti čia.

Anksčiau buvo skelbta, jog visai šalia, iš Vingio g. pusės esančiame sklype turėtų atsirasi dar viena „Maximos” parduotuvė bei privati poliklinika.

Apie šių objektų galimą atsiradimą kalbama ir prie minėto paskelbto projekto pridedamuose šalia esančių sklypų dokumentuose.

0 Comments

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Svarbu, Verslas

Studentai iš Azerbaidžano savo kavinėje laukia klaipėdiečių

Liepos pradžioje Klaipėdos centre, Tiltų g., atidaryta nauja kavinė – Intercultural cafe. Jos kūrėjai puoselėjo mintį sukurti vietą, kurioje būtų ...
2022-10-09
Skaityti daugiau

Miestas, Svarbu

Dangės skvere laukiama granito ir kavinės

Pabaigos link artėjant Dangės skvero rekonstrukcijai, jau ieškoma, kas nuo kitų metų pavasario jame pastatys ir penkerius metus eksploatuos kilnojamą ...
2021-08-18
Skaityti daugiau

Svarbu, Verslas

Senamiestyje užsidaro išskirtinės publikos pamėgta alinė

Klaipėdos senamiestyje nebeliks dar vienos klaipėdiečių pamėgtos vietos. Pirmadienio vakarą paskutinį kartą duris atvers legendine tapusi alinė „Herkus Kantas“,  kurią ...
2019-12-30
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This