Nauja „Lidl” parduotuvė – kitų metų pradžioje

Svarbu, Verslas

Stendas ant Statybininkų prospekte prasidėjusias prekybos centro „Lidl” statybas juosiančios tvoros skelbia, kad jos baigsis pirmą kitų metų ketvirtį.

Martyno Vainoriaus nuotr.

Projektiniai šio prekybos centro pasiūlymai buvo paskelbti pernai rudenį. Juose buvo numatyta, kad beveik 1500 kv. m ploto pastato fasadui bus parenkamos Klaipėdos miestui būdingos spalvos – numatomas raudonų plytų spalvos fasadas su tamsiai pilkos spalvos plokštėmis viršuje. Pietinėje sklypo dalyje numatoma apie 130 automobilių stovėjimo aikštelė.

Šio prekybos centro statybas vykdo bendrovė „Telšių statyba”, stačiusi ir „Lidl” prekybos centrą Liepojos gatvėje. Naujoji parduotuvė bus jau penkta Klaipėdoje, priklausanti šiam prekybos tinklui – kitos dar veikia Smiltelės ir Tilžės gatvėse bei Taikos prospekte.

„Lidl Lietuva” nuo 2015-ųjų rudens Klaipėdoje valdo ir 1,21 ha ploto gyvenamosios paskirties sklypą Šiaurės pr. 13, kuriame planavo statyti ir daugiabutį, ir prekybos centrą – atitinkami projektiniai pasiūlymai buvo paskelbti dar 2017-ųjų vasarį, vėliau buvo gautas ir statybų leidimas, tačiau projektas taip ir nepradėtas realizuoti.

Visai netoli „Lidl” pradėtų statybų Statybininkų prospekte analogiškus darbus jau baiginėja UAB „Rivona”, čia nusprendusi pastatyti daugiau nei 4 tūkst. kvadratinių metrų bendro ploto prekybos centrą „Norfa XXL”.

Martyno Vainoriaus nuotr.

Stendas ant šių statybų tvoros skelbia, kad „Norfa XXL” duris atvers jau antrąjį šių metų ketvirtį.

3 Comments

  1. Julius

    Cia bus gi ne xxl o hyper norfa. Klaidinga irnformacija teikiat. Jau anttas ketvirtis baiges.kodel neatsidare dar?

    Reply
  2. Pasipiktines Lietuvis

    Ar dar mažai tų parduotuvių ar prekybos centrų, jau geriau pastatytų vaikams žaidimų aikštelių, sporto aikštelių kur galėtų jaunimas ar kiti gyventojai užsiiminėti sportu ar laisvalaikiui praleisti ar soc. remtiniems žmonėms gyvenamų būstų ar dar ką kas ištikrūjų yra reikalinga žmonėms bet tik ne parduotuvių ar prekybos centrų nes jų tiek prilibdyta kad jau net kai kurios parduotuvės ar prekybos centrai net neišsilaiko bankrutuoja. O tai daroma kad tik kuo daugiau išplautų pinigų nes stiprios kontrolės Lietuvoje tikrai nėra.

    Reply
  3. Anonimas

    Jau nebereikia skaičiuoti prekybos.ploto gyventojų skaičiui?

    Reply

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

ELTA

Didieji prekybos tinklai mažina „Vičiūnų“ gaminių kiekį lentynose

Didieji Lietuvos prekybos tinklai tikina rimtai žvelgiantys į tai, kad dėl galimo sankcijų pažeidimo „Vičiūnų“ grupei priklausanti įmonė atsidūrė teisėsaugos ...
2024-04-14
Skaityti daugiau

ELTA

Pigo pigiausios prekės

Kovą pigiausių maisto produktų vidutinis krepšelis, palyginti su šių metų vasariu, šalies parduotuvėse pigo 4,52 euro (6,6 proc.) ir buvo 14,65 euro ...
2024-04-11
Skaityti daugiau

Verslas

„Lidl“ išlieka tvariausiu prekės ženklu

„Lidl“ penktus metus iš eilės išlieka tvariausiu prekės ženklu Lietuvoje, rodo „Sustainable Brand Index™️“ – didžiausia nepriklausoma prekių ženklų tvarumo ...
2024-03-20
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This