Herkaus Manto gatvės atkarpoje – 30 km/h greitis

Transportas

Klaipėdos savivaldybės administracijos Eismo saugumo komisijai nutarus sumažinti transporto priemonių važiavimo greitį iki 30 km/val. Herkaus Manto g. atkarpoje tarp Liepų g. ir Lietuvininkų aikštės, jau pastatyti atitinkami ženklai.

Toks sprendimas priimtas atsižvelgiant į intensyvų eismą dviratininkų pamėgta Herkaus Manto gatve ir Kelių eismo taisyklių pokyčius, įsigaliojusius nuo šio mėnesio pradžios.

7 Comments

  1. Eimis

    Siūlytume apskritai uždaryti įvažiavimą į Klaipėdą ir tuomet tik paspirtukai. Aplink Klaipėdą 50 km/h, vidury Klaipėdos 30 km/h. …. ! Valdininkai sugeba tik draudimais ir baudimais tvarkyti miestą. Gėda. Miestas nesugeba pasirūpinti Klaipėdos apvažiavimu, nesugeba pasirūpinti, kad atsirastų normalūs dviračių takai, nesugeba pačiame mieste sutvarkyti kelių… Sugeba tik pastatyti ribojančių ženklų, nes jie pigiausias sprendimas ir tai visas miesto tarybos posėdžiaujančių darbas… Klaipėda tampa Lietuvos užkampiu…

    Reply
  2. Anonimas

    Ką čia svaigstat , autobusam 30 ir dviračiam 30 o visiems kitiems važiuojantiems antra eismo juosta tai kiek traukia mašiniuks .

    Reply
  3. (Ne)nustebęs

    Tai koks miesto centras paliks nuo senų mėlynųjų autobusų, kurių dyzelio kvapas jau ir dabar jaučiasi už pusės kilometro! Nereikia vaidinti dviratininkų miesto, nes viena atkarpa nieko neišspręs. Paleisdami milijonus kažkokių mistinių tiltų projektavimui, studijoms, geriau dviračių takus įrengtumėte….

    Reply
  4. Grikių_košė

    Būtent, niekas nekreipia dėmesio į ženklus. Puikus pavyzdys – kelio atkarpos link Priekulės pavyzdys (jei tiksliau, važiuojant į Lėbartų kapines). Yra ženklas 50, yra radarai 5 km ilgio atkarpoje, tačiau visi lekia kaip lėkę ir tu, besilaikydamas taisyklių, lieki durniaus vietoje, nes gale važiuojantys marozai tave demonstratyviai spaudžia.

    Reply
  5. Cha cha cha

    Nėra ten kur įsibėgėti, ko čia taip visi bijo, ten šviesoforai, sankryžos, perėjos, baikite svaigti !

    Reply
  6. Anonimas

    Kovojama su taršą ir triukšmumiesro centre.. ‘puikus sprendimas’.. siūlau padaryti mokava pravažiavima…

    Reply
  7. Jonas

    Kas prižiūrės, kad to greičio būtų laikomasi? Jei gatvė bus palikta tokia, kokia yra – be jokių eismo raminimo priemonių – tai, geriausiu atveju, visi važinės 45-50 km/h greičiu. Imituos saugų eismą ženklais, į kuriuos niekas nekreips dėmesio?

    Reply

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Kriminalai ir nelaimės

Rasti du lavonai

Klaipėdos policija pranešė, kad ketvirtadienio rytą, apie 8 val., viename Šilutės plente esančiame bute rastas 58-erių moters kūnas su kraujosrūvomis ...
2024-03-22
Skaityti daugiau

Transportas

Valo sniegą, bet eismas stoja

UAB „Klaipėdos paslaugos“, atsakingos už šiaurinės miesto dalies (nuo S. Daukanto g. link ligoninių miestelio) gatvių valymą, antradienio popietę informavo, ...
2023-11-28
Skaityti daugiau

Fotoreportažai, Miestas

Nesantaikos broma Herkaus Manto gatvėje į nesutarimų pievas

„Tik visai atsitiktinai lapkričio 6 d. pastebėjome savivaldybės tinklapyje, kad Prekybos pastato rekonstravimo į svečių namus Herkaus Manto g. 27, ...
2023-11-26
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This